Vesti -

Poznati na Vimbldonu: Vudi Harelson pijuckao vino, Bezos poveo devojku FOTO

Finale Vimbldona u kojem je srpski teniser odneo pobedu nad Rodžerom Federerom juče je pratio veliki broj poznatih osoba. VIP loža jednako brzo se punila članovima kraljevske porodice, ali i slavnim glumcima, pevačima, menekenima...

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Shaun Botterill / Staff
Foto: Getty/Shaun Botterill / Staff

Dobro raspoloženje nije nedostajalo, a jedno od drugog nisu se odvajali Kejt Midlton i princ Vilijam koji su se tokom meča smejali i komentarisali, poput svakog drugog zaljubljenog para.

Veliko interesovanje izazvao je glumac Vudi Harelson koji je meču prisustvovao sa svojom suprugom Laurom Lui. Vudi je izgleda malo više popio, što su mnogi primetili i od njegovih grimasa napravili popularne mimove koji su zabavljali korisnike društvenih mreža.

U jednom videu se čak vidi da Vudiju nije bilo dozvoljeno da se vrati na mesto, pa je snimljen kako pijucka vino.

Foto: Getty/Laurence Griffiths / Staff
Foto: Getty/Laurence Griffiths / Staff

U publici je bio i glumac Benedikt Kumberbač, takođe u pratnji supruge Sofi Hanter, te Stenli Tuci koji je došao u pratnji sinova Nikole i Matea.

Mladi Bruklin Bekam stigao je s devojkom Hanom Kros s kojom ima burnu vezu. U poslednje vreme više puta su ih paparaci uslikali u žestokoj svađi u javnosti, a ovim izlaskom su verovatno hteli da dokažu da je među njima ipak sve u redu.

U VIP loži našao se i najbogatiji čovek sveta, osnivač i vlasnik Amazona, Džef Bezos, u društvu devojke Loren Sančez. To im je drugi zajednički izlazak u javnost otkako se Bezos razveo u maju ove godine.

Među poznatima su fotoreporteri primetili i glumca Toma Hidlestona, pevačicu Ketrin Dženkins, bivšeg teniskog broja jedan Stefana Edberga, manekenku Kendal Džener, Pipu Metjuz, Kejtinog i Pipinog brata Džejmsa Midltona i druge, piše Jutarnji.

Pogledajte kako je Vudi Harelson zabavljao publiku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu