Tabu -

Policajka koja je orgijala sa kolegama je sad dobila primamljivu ponudu: Cifra je nezamisliva

Policajki Megan Hal iz Tenesija, koja je dobila otkaz zbog seksa sa šestoricom kolega dok je bila na dužnosti, ponuđeno je 10.000 dolara za nastup u jednom striptiz klubu u Nešvilu. Nakon što su čuli za njene šokantne ispade, koje su uključivale slanje eksplicitnih fotografija kolegama policajcima, toples, seks sa kolegom i njegovom surpugom, oralni seks u policijskoj stanici i druge aktivnosti, Deja Vu Showgirls zamolio je udatu 26-godišnjakinju da se popne na njihovu pozornicu na jednu noć.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/LightField Studios
Ilustracija: Shutterstock/LightField Studios

"Doživeo sam već moralne ispade besa zbog ove ponude. Međutim, ona više nije zaposlena u policijskoj upravi. Sada može izabrati šta je za nju finansijski najisplativije", dodao je i uputio poziv povodom 34. godišnjice rada kluba.

Podsetimo, interna istraga otkrila je seks aferu u policiji, a Hal je svojim kolegama govorila da je u ‘otvorenom braku‘. Praktikovala je oralni seks s kolegama dok su bili na dužnosti te se upuštala u brojne intimne odnose. Njihovi susreti odvijali su se u hotelima, na kućnoj zabavi s kolegama te u policijskoj stanici. Seks skandal doveo je do niza otkaza pa su tako otpušteni Megan Hal, Luis Pauel Huan Lugo i Seneka Šilds.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu