Tabu -

Tajson pred svaku borbu hteo grub seks - "Plašio se da će završiti u zatvoru"

Bivši šofer Majka Tajsona Rudi Gonzales odao je još jednu šokantnu tajnu o legendi boksa. Tokom nedavnog intervjua, Gonzales je podelio kako je Tajson morao da ima grublji seks sa ženama kako bi držao adrenalin pod kontrolom pre borbe.

Izvor: Nypost.com
Podeli
Foto:  EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE
Foto: EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE

"Jedna od najvećih tajni sa Majkom bila je da je morao da ima grub seks u svlačionici pre borbe. Morao je da ima seks da bi oslobodio deo snage koju je imao. Tako da sam imao devojke skrivene u kupatilima i svlačionicama", Gonzales je priznao. Nije jasno ko su te žene koje su pristale da imaju seks sa Tajsonom pre njegovih borbi niti kako je Gonzales uspeo da ih "prokrijumčari".

Rudi Gonzales je naveo da je njegova navika navodno proistekla iz Tajsonovog straha da slučajno ne ubije svog protivnika tokom borbe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Imao je problem sa anksioznošću da ne pogreši. Majk se plašio da će završiti u svom starom kraju ili će biti u zatvoru ukoliko pogreši", rekao je Gonzales, pa dodao:

"Njegov najveći strah je bio da će ubiti nekoga u tom ringu. Znao je da to može da se desi."

U stvari, Tajson bi često briznuo u plač u svlačionici uoči svojih borbi zbog naleta adrenalina i ranjivog stanja.

"Seks je bio njegov način da se oslobodi te moći i malo opusti", dodao je on. "Majk bi rekao: 'Ako ne k**snem, ubiću ovog momka odmah.' Ponekad bi bio sa ženama na minut, imao izuzetno grub seks sa njima i izašao bi odatle sa rečenicom: 'U redu, ovaj momak će preživeti večeras'", priseća se Gonzales.

U međuvremenu, Majk Tajson nije dao nikakve komentare u vezi sa svojim ranijim seksualnim navikama ili navodnim strahom da će ubiti svoje protivnike u ringu.

Krajem '80-ih, Majk Tajson je ostao neprikosnoveni šampion u teškoj kategoriji u bokserskom domenu. Godine 1992. osuđen je za silovanje i odslužio je kaznu od tri godine. Nakon što je pušten na uslovnu slobodu, nastavio je da učestvuje u tučama sve dok se nije penzionisao 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu