Tabu -

Loti Mos uporedila seks sa pranjem zuba: "Svi to rade ujutru"

Polusestra Kejt Mos Loti Mos često intrigira javnost golišavim fotografijama, ali nedavno je otišla korak dalje izjavom da je za nju seks isto što i pranje zuba.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Atraktivna 23-godišnjakinja, koja je u vezi sa muzičarem Tristanom Evansom iz grupe "The Vamp", za medije je rekla da njih dvoje imaju odnose svakog jutra.

Naime, Loti je akcentovala da uživa u svojoj seksualnosti i da zato olako pokazuje sve svoje čari na društvenim mrežama.

"Da, radim na OnlyFansu i osećam kao da je to okarakterisano kao nešto prljavo i odvratno, ali seks je sjajna stvar. To bi trebalo da bude zabavno i lagano i dobra tema za razgovor. Svi ga imaju, pa zašto se toliko stidimo toga", rekla je ona za "The Sun".

"To je nešto što svi rade ujutru. Kada se probude, svi peru zube i svi imaju seks. Ne u isto vreme... pa, možda i da! Zavisi od položaja. Vrlo sam pozitivno nastrojena ka intimi", dodala je.

Kontroverzna lepotica je prošle godine priznala da može da oseti privlačnost prema svim polnim identitetima i polovima, kao i da svakome kome to ne odgovara jednostavno pokaže vrata.

"Ljudi sa kojima izlazim uvek prihvataju moj izbor, a ako ne - znaju gde su vrata", akcentovala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu