Tabu -

Par na plaži slučajno nagovestio da su svingeri, a onda im je sve postalo čudno VIDEO

Kako piše Mirror, korisnica TikToka, Linda, postala je viralna nakon što je podelila kako je kupila kupaće kostime s istim motivom za nju i supruga dok su odlazili na odmor. Kupaći kostimi bili su ukrašeni ananasom i delovali su savršenima za odmor. Međutim, par je ostao zbunjen nakon što su drugi parovi bili malo previše ljubazni prema njima.

Izvor: Večernji.hr
Podeli
Ilustracija Foto: Shutterstock/Oleg Elkov
Ilustracija Foto: Shutterstock/Oleg Elkov

Ispostavilo se da motiv ananasa svinger parovi zapravo koriste kako bi se prepoznali na novim mestima i dali do znanja drugim parovima da ih zanima svingovanje

U ovom slučaju, skriveno značenje voća bilo je nepoznato Lindi koja je rekla da je samo mislila da su kupaći kostimi "slatki". Njezn video koji opisuje ovaj incident postao je viralan i skupio je više od 2,8 miliona pregleda, a mnogi su priznali da nisu znali tajno značenje ovog motiva.

"Upravo sam shvatila da sam naterala dečka da nosi majicu s ananasom, dok sam ja nosila haljinu s ananasom na odmoru prije dve godine", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Naša grupa shvatila je istu stvar na Havajima. Nismo imali pojma!"

Međutim, jedan svinger je objasnio: “To je naš životni stil i tako je već godinama. Motiv ananasa je više neka šala. Svakako nemamo pretpostavke i ne prilazimo slučajnim 'ananasima' na odmoru."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.