Tabu -

Zbog "zadnjice Kim Kardašijan" završio u bolnici

Šminker Džordan Park (24) iz Mančestera, koji se podvrgao čitavom nizu bolnih zahvata da bi izgledao kao Kim Kardašijan, trenutno se nalazi u bolnici zbog infekcije koja je zahvatila desnu stranu njegove zadnjice, koju je operisao po modelu rijaliti zvezde.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kralj estetskih operacija" je na Instagramu napisao da su mu doktori očistili ranu, ali da se infekcija nije smirila iako pije antibiotike.

"Temperatura mi varira, zbog čega se ne osećam najbolje. Ne znam koliko ću ostati u bolnici, ali hvala svima na prelepim porukama", objavio je Park.

Njegova opsednutost rijaliti zvezdom Kim Kardašijan datira od 2007. godine, kada je počeo da gleda njenu TV emisiju "U korak sa Kardašijanima".

Tokom poslednje četiri godine Park je na sebi radio veliki broj intervencija - filere za usne, bradu i zadnjicu, botoks i tetoviranje obrva, zbog kojih je povremeno imao osipe, otoke, gnojenje rana.

Od kada je počeo proces pretvaranja u Kim Kardašijan, njegovo telo je više puta odbijalo da primi implantate, a njegova opsesija ga je nekoliko puta zamalo odvela u smrt.

"Apsolutno volim sve što se tiče Kim Kardašijan. Za mene je ona najlepša žena svih vremena. Koža joj je savršena, kosa savršena - sve na njoj je savršeno. Ne postoji niko na koga bih radije da ličim", rekao je jednom prilkom Park.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu