Tabu -

Poznatom muzičaru s kojim je u braku rekla da ide na poslovni put: Udala se za drugog

Kad mu je bivša žena Orijan Civi, s kojom je obnovio ljubav, rekla da ide na poslovni put, slavni muzičar Fil Kolins nije ni slutio da ona zapravo ide da se uda za drugog čoveka.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images,  Gustavo Caballero / Staff
Foto: Getty Images, Gustavo Caballero / Staff

Orijan (46) je otišla iz njihovog doma u Majamiju do Las Vegasa gde je, navodno, rekla sudbonosno "da" Tomasu Bejtsu. Kako javlja TMZ, to je bilo pre dva meseca, a otkako je saznao što je Orijan uradila Fil je pokušao da je natera da se odseli iz njihove vile. S obzirom na to da razgovori nisu urodili plodom, Kolins planira da podigne tužbu protiv bivše supruge.

Ona pak preti da će otkriti "potencijalno sramotne" stvari o slavnom muzičaru.

Iza para je dugogodišnja komplikovana ljubavna priča, a u braku koji su okončali dobili su dva sina, 19-godišnjeg Nikolasa i 15-godišnjeg Metjua.

Upoznali su se 1994. godine u Švajcarskoj kada je on došao na turneju, a venčali su se pet godina kasnije. Razveli su se 2008. godine, da bi nakon šest godina obnovili ljubavnu vezu.

"Pomirio sam se sa svojom trećom ženom, nisam o tome pričao dosad. Već neko vreme smo zajedno, niko nije shvatio da je tako", rekao je Kolins za "Billbord" svojevremeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu