- PR članak -

Dobrih ukusa nikad dosta – stigao i Sirko beli sir!

Mlekara Šabac predstavlja novi proizvod iz asortimana sireva – Sirko beli sir! Kao i njegov imenjak, sirni namaz Sirko, novi beli meki sir ima autentičan ukus, baziran na prirodnim sastojcima.

Izvor: B92
Podeli
Foto:Promo
Foto:Promo

Sirko sir nastao je kao odgovor na sugestije potrošača sa našeg podneblja, po pitanju varijacija ukusa belog sira, a koje je Mlekara Šabac dobila pažljivim istraživanjem preferencija ukusa. Pored nove recepture, tekstura sira, kao i to što je već isečen na kockice, sigurno će obradovati sve ljubitelje ove vrste sira. Po svojoj teksturi, Sirko beli sir idealan je izbor za pripremu raznih vrsta predjela, uz glavno jelo kao prilog, ili pripremu slanih specijaliteta.

Kao deo Sirko brenda, jednog od najomiljenijih brendova Mlekare Šabac, Sirko beli sir može biti odličan izbor za svakoga ko vodi računa da namirnice koje unosi budu bez dodatih aroma i konzervanasa. Najkvalitetnije mleko, isključivo sa domaćih farmi, prirodni sastojci i savremeni tehnološki postupci pri proizvodnji – recept su za uspeh belih, mekih sireva Mlekare Šabac, u koje spada i njihov najnoviji član, Sirko beli sir.

S obzirom na svoju orijentisanost ka izvozu mlečnih proizvoda, posebno sirnih namaza i belih mekih sireva, Sirko sir se pored trgovinskih lanaca u Srbiji uskoro može naći i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije.

Nadamo se da ćete i vi uživati u svakoj kockici novog Sirko belog sira!

strana 1 od 3 idi na stranu