- PR članak -

Sve poskupljuje, samo Rowenta obara cene – popusti u novembru i do 20 odsto

Novembarsko čišćenje Rowenta cena koje su pale i do 20 odsto, sada kada sve poskupljuje, navele su me da odmah prvog novembra poručim sve što mi treba. Nekako se potrefilo da se prvog novembra i selim u novi stan sa verenikom, pa nam je ponuda legla samo tako.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Paročistač, robot, pegla za veš, presa za ispravljanje kose i mojoj svekrvi poklon za rođendan, štapni usisivač, koji je dugo gledala na Rowenta sajtu i priželjkivala da kupi. Sve smo to uzeli po neverovatno niskim i isplativim cenama, pa sad godinama nećemo morati da brinemo o svojim uređajima u kući.

Foto: Promo
Foto: Promo

Od onih sam ljudi koji bi najviše voleli da neko drugi umesto njih preuzme posao usisavanja i brisanja podova, pa mi je Rowenta tu želju ispunila i poslala robota kojim mogu da upravljam bukvalno iz kafića putem aplikacije, pa tako dok pijem kafu, on sam radi posao.

Foto: Promo
Foto: Promo

Sa druge strane, moja svekrva misli da niko ne može da uradi posao bolje od nje, pa je želela štapni usisivač jer istovremeno usisava i briše podove pod njenom direktnom komandom, a ne zauzima joj mnogo prostora u kući. Pritom, završava sređivanje cele kuće od poda do plafona za upola manje vremena nego do sada, tako da je Rowenta uspela da zadovolji i najzahtevnijeg korisnika.

Foto: Promo
Foto: Promo

Moj verenik se strašno boji alergija i bakterija koje bi možda mogle da se spasu u procesu čišćenja i nekako pobegnu veštom robotu koji je moj ubedljivi favorit, pa je za sebe uzeo paročistač, koji besprekorno čisti i dezinfikuje tako što bez hemikalija ubija alergene i mikrobe.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne samo da uopšte nismo nervozni kada čistimo, nego ni peglanje više nije problem. Rowenta pegle imaju toliko jak udar pare da nema potrebe da hiljadu puta prelazimo jednu upornu neravninu na vešu, koja se ne da i nikako da je ispravimo. Sad to ide toliko brzo da gomila neopeglanog veša apsolutno ne može da zada glavobolju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Posle čišćenja stana obično sređujem sebe, pa presom za ispravljanje kose sredim svoje neuredne talase za čas, doslovno mi je dovoljno samo petnaestak do dvadeset minuta da izgledam idealno isfenirano, kao da sam bila kod frizera, a nisam. Uštedela sam pare jer smo Rowenta i ja očigledno vrhunski tandem, koji bi mogao da izađe na crtu i najboljem frizerskom salonu u gradu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Fantastična ponuda popusta na Rowenta uređaje koji su nama poboljšali živote traju do kraja meseca, pa odvojite dan da izaberete ono što vam treba uz ogromnu uštedu. Obožavaćete ovaj šoping, verujte mi na reč.

strana 1 od 3 idi na stranu