- PR članak -

Mlekara Šabac ima novi logo i potrošačima poručuje - "Stvaramo s ljubavlju" od 1931. godine

Sigurni smo da među vama nema osobe koja do sada nije probala Sirko, A la Kajmak, Šabački jogurt, Mladi ili beli meki sir ove mlekare, poznate po proizvodima bez aditiva i konzervansa, stvaranih isključivo od mleka sa domaćih farmi.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

To su autentični proizvodi koje decenijama, sa puno ljubavi i strasti prema svom poslu, stvara tim Mlekare Šabac i na taj način čvrsto povezuje kupce, brojne farmere - dobavljače sirovog mleka, generacije porodica koje rade u Mlekari, Srbiju, region, ali i tržišta od Rusije, preko Evrope do Amerike.

Upravo ih ovo čini jednim od lidera srpske mlekarske industrije, ali i najvećim domaćim izvoznikom mlečnih proizvoda.

"U godini jubileja, Mlekara Šabac sa ponosom gleda na tradiciju proizvodnje mleka i mlečnih proizvoda dugu 90 godina, zbog čega hrabro uvodimo inovacije za dalji razvoj i budućnost. Jubilej, kao i značajna unapređenja i inovacije u proizvodnji, logično prati i novi vizuelni identitet - pre svega redizajnirani logo i slogan: "Stvaramo s ljubavlju", koji će uskoro poneti kompletan proizvodni portfolio Mlekare Šabac i do kojeg smo zajednički došli sa Slavimirom Stojanovićem i njegovim FUTRO Design studijom", izjavila je Maja Bađin Georgijević, menadžer korporativnih komunikacija u ovoj kompaniji.

Foto: Promo
Foto: Promo

Čast da prva ponese novi logo ima "Šabačka" - brend belog mekog sira kome ne treba posebno predstavljanje, jer je to ukus koji oduvek asocira na leto, u koje god doba godine da ga konzumiramo.

Istovremeno, za sve ljubitelje sirnih namaza bez konzervansa i aditiva, stižu Sirko i A la Kajmak u unapređenoj i praktičnijoj ambalaži koja se može u potpunosti reciklirati, sa čvrstim poklopcem koji dodatno čuva svežinu i kvalitet ovih namaza stvorenih po tradicionalnoj recepturi od domaćeg mleka.

Na taj način Mlekara Šabac potvrđuje nameru da aktivno doprinese inicijativama koje sve više potrošača očekuje od svojih omiljenih prehrambenih brendova - da bitno utiču na smanjenje bacanja neiskorišćene hrane, kao i na reciklažu ambalaže. Možda ovakve inovacije u proizvodnji i pakovanju deluju kao "kozmetičke promene", ali u praksi značajno doprinose očuvanju životne sredine i podizanju kvaliteta života.

Za kraj, koliko pažnje se posvećuje usavršavanju i najboljim praksama, svedoče i nedavno dobijeni najviši svetski sertifikati kvaliteta, bezbednosti i energetske efikasnosti proizvodnje, poput IFS-a i ISO 50001, ali i uvođenje alata World Class Manufacturing System i Data Matrix tehnologija, koji pružaju detaljno praćenje kompletne proizvodnje i podizanje njene efikasnosti na metodičan i sistemski način, kao i unapređen sistem praćenja proizvoda u kompletnom lancu, od proizvodnje do plasiranja na police u radnjama.

strana 1 od 6 idi na stranu