- PR članak -

Galerija poklanja – vaučer za kupovinu u tri jednostavna koraka

Galerija je jedno mesto za sve, a za vas to znači - nova dimenzija kupovine u više od 200 prodavnica, izuzetna gastronomska ponuda u preko 20 restorana i kvalitetna zabava u jedinom IMAX bioskopu u Srbiji.

Izvor: PR
Podeli
Foto:Promo
Foto:Promo

Da bi doživljaj bio još upečatljiviji, Galerija je pripremila pravo prolećno iznenađenje! Naime, svi koji do 13. juna kroz aplikaciju Galerija Belgrade skeniraju račune za proizvode ili usluge u ovom tržnom centru u ukupnoj vrednosti od 10.000 dinara ili više, tokom jednog dana, osvajaju bonus bodove u vrednosti od 1.000 dinara.

Do bonus bodova se dolazi u tri jednostavna koraka:

1. Aktivirajte aplikaciju Galerija Belgrade

2. Skenirajte račune u ukupnoj vrednosti od 10.000 dinara ili više, koje ste potrošili tokom jednog dana

3. Dobijate bonus bodove koje možete zameniti za e-vaučer u vrednosti od 1.000 dinara.

E-vaučer možete odmah da iskoristite za novu kupovinu u Galeriji, gde ćete sigurno pronaći sve što vam je potrebno.

Foto:Promo
Foto:Promo

Da je Galerija jedno mesto za sve shvatićete već posle par koraka po njenim širokim ulicama i prostranim trgovima. Ovde vas čeka izuzetna ponuda brendova u više od 200 prodavnica. Među njima su Zara jedinstvenog koncepta, kakav postoji još samo u Londonu, Barseloni i Dubaiju, zatim najveći Fashion&Friends, najmoderniji Nike, Massimo Dutti i Zara Home koncepti, ali i jedine Hugo i Patrizia Pepe prodavnice u Srbiji.

Vreme provedeno u Galeriji predstavlja celodnevnu zabavu, koja se ne završava šopingom. Ako biste dodatno da se zabavite, nezaobilazno pogledajte neki od najnovijih filmskih hitova u jedinom ovdašnjem bioskopu sa naprednom IMAX tehnologijom.

Sa društvom ili sami, opustite se u nekom od restorana koji se nalaze tik uz obalu, poput Steak Supreme, W Sushi ili Primavera, i uživajte u gastronomskim bravurama i pogledu na Savu.

Foto:Promo
Foto:Promo

Doživljaj koji nudi Galerija podići ćete na još viši nivo aktiviranjem Galerija Belgrade aplikacije. Koje su prednosti njenog korišćenja?

• Skeniranjem računa dobijate bodove po principu „jedan potrošen dinar=jedan bod“. Nakon što sakupite najmanje 25.000 bodova, možete da ih zamenite za e-vaučer za novu kupovinu u Galeriji.

• Na ovaj način, štedite kupujući, ali i prelazite iz bronzanog u srebrni, odnosno zlatni nivo, gde vas, pored ušteda, očekuju i mesečne nagrade i brojne druge pogodnosti. U svakom momentu imate uvid u tačan broj vaših bodova, a možete ih iskoristiti odmah ili kada vama odgovara.

• Svaki dolazak u Galeriju donosi vam iznenađenje u vidu popusta ili poklona, koji se krije iza „Ogrebi i osvoji“ e-kupona.

• Unesite registarski broj svog vozila i aplikacija će vam reći gde ste se parkirali u podzemnoj garaži. Uzgred, garaža je toliko velika da nikad nećete morati da brinete da li ćete naći mesto za parking.

• Tražite određenu radnju ili omiljeni restoran? Da, Galerija jeste ogromna, ali aplikacija će vas u samo dva klika nepogrešivo odvesti tamo gde želite.

• Nikad više vam se neće dogoditi da propustite sniženja. Galerija Belgrade aplikacija je tu da vas podseti gde su popusti i do kada traju.

strana 1 od 8 idi na stranu