- PR članak -

Supreme Steak u Galeriji mesto svih dešavanja: Džaja proslavio 75. rođendan

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić napunio je 75 godina i tim povodom njegovi najbliži prijatelji iz Crvene Zvezde organizovali su ručak iznenađenja u restoranu Supreme Steak u Galeriji Beograd.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Nakon niza događaja kojim je obeleženo 30 godina od najvećeg uspeha jugoslovenskog fudbala, Džaja je rođendan proveo uz najbliže prijatelje i naše najveće legende Vladimira Petrovića Pižona, Duleta Savića, Svetozara Mijailovića, Mitra Mrkelu, Mazu Vasilijevića, Dragišu Binića, Zorana Filipovića...

U restoranu Surepeme Stake rekli su da su izuzetno ponosni što su mogli da ugoste našu najveću legendu i da su bili veoma srećni što su mogli da predstave meni i enterijer ovog novog prestoničkog ekskluzivnog restorana.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dodaju i da je to ona vrsta restorana u kom se vreme usporava i prepuštanje čulima postaje jedina misija. Ukoliko ste hedonista koji voli da uživa u ukusima, ovo je mesto gde steak vodi glavnu reč.

Međutim, iako će se u jelovnik ovog restorana prvenstveno zaljubiti obožavaoci stejkova, tu mogu da uživaju i ljubitelji morskih plodova i mediteranske kuhinje.

Pored toga, Supreme steak Galerija zaklonjen je drvenim panelima tako da se gubi utisak da se nalazi u šoping centru. Neobični detalji enterijera, koje potpisuje naš čuveni arhitekta Bojan Šupeljak, učiniće da ovaj restoran postane mesto koje nećete zaobići kada želite da na poseban način obeležite posebne životne trenutke ili da od bilo kog dana napravite poseban dan.

Specijalitete iz ovog restorana možete da probate i ekskluzivno preko CarGo aplikacije uz besplatnu dostavu.

strana 1 od 8 idi na stranu