- PR članak -

Novi Deda Mrazovi stigli u pravo vreme!

Poslednji dan 2019. godine donosi sjajne praznične vesti: zahvaljujući specijalnom programu koji se emitovao puna 24 sata na Youtube kanalu Refresh Tube, stiglo nam je mnoštvo novih Deda Mrazova koji šire novogodišnju čaroliju!

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Učestvovanje je bilo lako i zabavno: komentari su aktivirali jedinstvenu #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela, koja je transformisala učešće u donaciju za pet domova za decu i mlade ometene u razvoju. Svakog sata je bila aktivirana i kreativna pitalica za Deda Mraza, a najzanimljiviji odgovori dobili su Coca-Cola praznični poklon! Uz to, zanimljivi gosti su zabavili sve učesnike svojim nastupom ili pokazivanjem kako kreiraju originalne predmete i priče na društvenim mrežama.

Ko nije postao Deda Mraz putem live programa, nema potrebe da se brine – do 8. januara, može dobiti ovu titulu na #nydistrict Coca-Cola X NY District-u na Topličinom vencu, povlačenjem ručice na dobro poznatoj #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašini dobrih dela. Najsrećniji će biti svaki stoti, jer će imati priliku da upozna pravog Deda Mraza koji ih čeka odmah pored jelke.

Oni koji nisu stigli da pokrenu #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela live komentarima na YouTube-u, mogu to da urade i na distriktu i tako postanu Deda Mraz, još jedan deo bajkovite praznične čarolije!

strana 1 od 8 idi na stranu