Ljubimac -

Kako mogu ljubimci da uštede u kriznim vremenima?!

Kao i prethodnih godina, Premium Pet je tradicionalno, povodom rođendana, za sve vlasnike kućnih ljubimaca i njihove krznene saputnike pripremio pregršt iznenađenja.

Izvor: B92
Podeli
Foto:Shutterstock/savitskaya iryna
Foto:Shutterstock/savitskaya iryna

Od 05. do 11. decembra Premium Pet obeležava svoju rođendansku nedelju i zato je odlučio da daruje sve vlasnike omiljenih članova domaćinstava. Za njih su pripremljeni značajni popusti, tako da će na svaki račun koji prelazi iznos od 3000 dinara biti u prilici da ostvare popust od 10 %, dok se za račune sa iznosom većim od 6000 dinara garantuje popust od 15%.

Ovaj period popusta će biti krunisan Premium Pet festivalom 10. decembra koji će se održati u tržnom centru Galerija, u event prostoru prekoputa mašne, gde će svako ko želi da dobije večnog prijatelja, to moći da učini udomljavanjem krznenog drugara.

Iz Premium Peta ističu “da su veoma ponosni što je ovaj festival sada već postao tradicija uz nadu da će se održavati i narednih godina uz veliku radost što je Premium Pet za samo dve godine uspeo da izgradi nove standarde na tržištu kad je u pitanju asortiman od 17.000 proizvoda namenjenih kućnim ljubimcima.”

Budući da nam predstoji period koji je mučan za sve pse koje je sudbina zatekla na ulici, ne samo zbog izuzetno niskih temperatura i nemogućnosti da se smeste na neko skriveno toplo mesto ispunjeno ljubavlju, već i zbog dobro poznatih problema koji pirotehnička sredstva mogu da nanesu dizorijentisanim uličnim kucama, ovo je savršena prilika da se doprinese saniranju ovog problema.

Svako zaslužuje da doživi momenat ljubavi, koji nam kuce izjavljuju kada nas umorne dočekuju posle radnog dana, ili dodirom njuške koji u trenucima slabosti poručuje da će sve biti u redu. Zbog toga je odnos na relaciji pas – čovek savršena simbioza svih onih najiskrenijih emocija koje su svakom pojedincu neophodne, ali isto tako u životima mnogih često izostaju.

Iako se iskorak ka odluci o usvajanju psa može činiti teškim i riskantnim ukoliko kod potenicjlanog vlasnika postoji sumnja u mugućnost o brizi o nekom drugom stvorenju, ili ukoliko se učini da ta briga povlači i mnogo izdataka, postoji mnogo svedočenja koja jamče da za takvo preispitivanje nema osnova, jer u konačnici svi uživaju u novostečenom prijateljstvu sa mišlju da drugačije i nije trebalo da se desi.

Premium Pet je jedan od vodećih trgovinskih lanaca za ljubimce u čijem se asortimanu može se pronaći više od 17.000 proizvoda za različite namene za svakog ljubimca. Kao jedna od vodećih prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, ova kompanija je organizovala više od 20 udomljavanja, redovno se organizuju i besplatne edukacije i seminare o adekvatnom držanju i odgoju pasa, mačaka i kunića u saradnji sa brojnim stručnim kadrom, kao i sa Fakultetom veterinarske medicine. Pored potrošača, Premium Pet u fokus svog poslovanja stavlja i zaposlene bez kojih uspeh ne bi bio moguć. Upravo zato, pored konkurentnih radnih uslova, svi zaposleni imaju priliku za besplatne edukacije i razvoj kako bi svi zajedno doprineli istom cilju – boljem svetu za sve kućne ljubimce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu