Ljubimac -

"Traži je po kući" - Pas devojke koja je deveta žrtva Astrovorld festivala čeka da se ona vrati

Pas koji pripada devetoj osobi koja je umrla nakon tragedije na Astrovorld festivalu Travisa Skota u Hjustonu, teško pati nakon gubitka vlasnice, otkrio je rođak preminule devojke.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Studentkinja (22) Bharti Šahani preminula je od povreda zadobijenih na festivalu u parku NRG u Teksasu u sredu, nešto više od nedelju dana nakon incidenta.

Njena porodica je potvrdila vest na konferenciji za novinare, a njen rođak je odvojio vreme da otkrije razmere tragedije i uticaj koji je imala njena smrt.

Mohit Belani, koji je takođe bio na festivalu, rekao je da je Bharti uživala u posebnom odnosu sa svojim dvogodišnjim haskijem Bluom.

Belani je tvrdio da je izbezumljeni pas lutao po njihovoj kući tražeći Bharti, ne znajući da se ona neće vratiti.

"Još je traži po kući", rekao je.

Sestra preminule devojke, Namrata Šahani, rekla joj je da je njena pokojna sestra bila njena "najbolja prijateljica" i dodala:

"Ona je takođe bila Bluova najbolja prijateljica."

Nastradala studentkinja iz Teksasa stavljena je na respirator u bolnici u Hjustonu nakon što nije pokazala znake moždane aktivnosti kao rezultat povreda zadobijenih u gužvi.

Na konferenciji za novinare njen otac Bagu Šahani je rekao: "Bila nam je kao anđeo. Bila je glava porodice, bila je veoma fina devojka. Uvek smirena, uvek slušala. Imala je svetlu budućnost."

"Ušao sam u sobu i video sam je sa cevima u grlu i samo bih voleo da je možemo nekako vratiti nazad", dodao je on.

Zaključio je kako je teško nazvati tragični događaj "festivalom" i umesto toga ga je opisao kao "zverstvo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 7 idi na stranu