Ljubimac -

Povratak ljubimaca u Belu kuću: Prvi put stanovnik ove kuće i usvojeni pas FOTO

Sjedinjene Američke Države ne samo da su dobile novog predsednika Džoa Bajdena, koji je pre nekoliko dana inaugurisan, već su se zajedno sa njim i njegovom suprugom Džil, u Belu kuću vratili i psi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, prethodni predsednik SAD Donald Tramp nije mario mnogo za životinje, te se sa sobom u Belu kuću osim supruge i dece nije poveo i četvoronožnog ljubimca.

Tako u rezidenciji američkog predsednika na adresi 1600 Pennsylvania Avenue, nije bilo predsedničkih pasa od 2016, kada se u nju uselio republikanac Donald Tramp kao prvi predsednik nakon mnogo decenija koji nije imao psa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džo Bajden i njegova supruga Džil u Belu kuću doveli su svoje nemačke ovčare Mejdžor i Čamp. Bajdenovi unuci prozvali su dvanaestogodišnjeg Čampa, koji se pridružio porodici 2008, Bajden stariji, piše USA Today.

Mlađeg Mejdžora, Bajdenovi su udomili pre tri godine i on je prvi udomljeni pas koji ulazi u Belu kuću. Bio je jedan od šest štenadi bačenih na đubrište i spašenih hitnom veterinarskom intervencijom jer su bili izloženi otrovima, objavilo je 2018. Udruženje "Delaware Humane Association".

Džo Bajden je bio vlasnik najmanje tri druga nemačka ovčara i doge zvane Governer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 7 idi na stranu