Ljubimac -

Praznična čarolija stigla i u azile:Kompanija dm obradovala naše "krznene sugrađane" donacijom hrane

Kompanija dm drogerie markt donirala je hranu za mačke u vrednosti od preko 200.000 dinara azilima i udruženjima za zaštitu životinja u Srbiji, čime je još jednom dokazala svoju težnju da period za nama preimenuje u vreme darivanja, vreme empatije i vreme kada je važno da budemo tu za one kojima smo najviše potrebni.

Izvor: B92
Podeli
 Foto: Felix
Foto: Felix

U prazničnim paketićima koje je pripremila za njih, kompanija je donirala hranu za mačke udruženju građana "Animal Rescue Serbia - ARS" i felinološkom društvu "Le PETit" iz Beograda, prihvatilištu "Draževac", azilu za mačke "Felix! i udruženju !Udomi i spasi" iz Novog Sada.

"Godinu za nama želeli smo da obojimo različitim vidovima podrške zajednici. Bez naših krznenih prijatelja ona ne bi bila ista. Mnogi od njih pronalaze svoje utočište upravo u ovakvim ustanovama, koje za njih predstavljaju spas od ulice. Iz tog razloga, rešili smo da ih obradujemo tokom novogodišnjih praznika i pružimo im pomoć i ljubav koji su im preko potrebni, a volonterima u ovim ustanovama zahvalimo što svakodnevno vode brigu o njima", izjavila je Svetlana Zarić, menadžer asortimana u drogerijskom lancu dm.
U oktobru mesecu protekle godine, kompanija je realizovala još jednu sličnu donaciju kada je uručila hranu za pse i mačke azilu "Riska", u vrednosti od preko 120.000 dinara.

U skladu sa korporativnom vodiljom "Zajedno jedni za druge" dm nastavlja da pruža podršku različitim ustanovama u zemlji inspirišući druge kompanije, ali i pojedince, da se osvrnu oko sebe i preduzmu korake koji našu zajednicu čine boljim mestom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 7 idi na stranu