- Komentari -
  1. @ tijana
    Tacno. A muskarcima savetujem da pogledaju koju epizodu, ali da je posmatraju pre svega kao duhovit prikaz ljubavnog zivota cetiri zene. Nisam primetila da im smeta serija " dva i po muskarca" koja je neka vrsta muskog " sex i grada ". Mene je decko, sada moj muz bas odusevio kada je jednom prilikom jednu nasu smesnu dogodovstinu uporedio sa scenom iz serije , i time pokazao da mu se svidja serija. Do tada sam samo sretala momke koji i na sam pomen serije sex i grad krenu da psuju i omalovazavaju sve devojke koje su gledale ovu seriju. A seriju nisu ni gledali, mozda epizodu jednu i odustali. Nije uvek pravilo ali je najcesce tako da su muskarci koji su ok sa ovom serijom uglavnom i savremeniji,obrazovaniji, bolji ljubavnici i sagovornici, duhovitiji nego oni drugi. Ne mislim ja da je ova serija nesto sad pa wauuu, ali je sasvim solidna komedija-drama koja se bavi musko- zenskim odnosima, i uvek bi se lepo opustila i nasmejala uz nju.
    (Ana, 5. februar 2021 08:27)

    # Link komentara

  2. @ bane
    Svaka cast Bane, tesko je naci muskarca kome se ova serija svidja. To samo govori o tome da ste otvoren savremen muskarac i da postujete zensku seksualnost .
    (Mila, 4. februar 2021 11:57)

    # Link komentara

  3. Meni je fascinantno koliko su nasi muskarci licemeri. Na raznim anketama glasali su da im je omiljeni lik iz te serije Samanta, na njen lik vecina muskaraca klima glavom , kaze da je super , da vole takve otvorene zene, Keri im je smaracica kao i Sarlot, a advokatica ih asocira na feministkinju. Znaci Samanta im je super. A posle se vrate na ovakve teme i onda prozivaju seriju kako je unistila moral danasnjih devojkama bla bla bla. Kako je moguce onda da im je Samanta super lik ( kada je bas njen lik u seriji prototip raskalasnosti u sex zivotu) , a da pri tom u realnosti bi takvu devojku proglasili kurvom , radodajkom i slicno.Sigurno takvu ne bi ozenili.
    (Sanja, 4. februar 2021 11:53)

    # Link komentara

  4. @ maja
    E neka si im rekla , bas treba. Izludjuje me kada o toj seriji govore " postene " devojke , navodno im je ta serija nemoralna zbog naglaska na sexualnoj slobodi i menjanju partnera a objektivno gledano bas te " postene" nisu imale nista manje momaka od ovog cetverca u seriji, niti su im nepoznati sex za jedno vece i prevare. Znate ono- ko o cemu kurva o postenju.Jednom sam u drustvu bila maltene napadnuta od strane istih, kada sam rekla da mu je serija kul jer je puna humora, ja jako volim igre reci,i onda sam samo pocela da ih resetam pitanjima- jesi li ti ono bese varala decka sa njegovim drugarom, jesi li ( drugoj) ti bila godinama kombinacija jednom ozenjenom, jesi li ti ( trecoj) bila sa pola grada od 15 do 25, pa te posle ozenio neki koji nije iz naseg grada. Tako da momcima savetujem oprez , cim primete da je devojka gadljiva na ovu seriju znajte da je lazni moralista i da samo pokusava oprati svoju proslost.
    (Tijana, 4. februar 2021 11:30)

    # Link komentara

  5. kako to mislite sex i grad bez samante... ? pa ona i jeste sustina zvog koje se serija i zove tako kao se zove (makar onaj prvi deo u nazivu)
    (citalac, 3. februar 2021 09:09)

    # Link komentara

  6. (Donglai Pei, 2. februar 2021 23:33)
    ja mislim drugacije. Mislim da neko buntovnistvo junakinja i ta njihova "avanagarda" i sloboda po pitanju slobodnog seksa, oblacenja i izlazaka, ipak ne zalazi u sferu kritickog misljenja prema establismentu. Tako da ce kladim se nositi maske.
    (joj kako je cool sve to, 3. februar 2021 08:43)

    # Link komentara

  7. Nisam gledao seriju nikada, ne privlače me te gluposti. Ova serija me nije ništa više od venecuelanske i meksičke limunade.
    (NikolaBg, 3. februar 2021 08:35)

    # Link komentara

  8. Ja sam recimo obozavala ovu seriju, iako nisam vodila zivot kao njih 4, niti sam to ikada zelela. Samo znam da ova serija nece biti ista bez Samante.
    (ona, 3. februar 2021 08:28)

    # Link komentara

  9. Ja kao muško, pošto sam gutao ovu seriju svojevremeno, ne mogu zamisliti nastavk bez Kim Katral.
    (Bane, 3. februar 2021 08:17)

    # Link komentara

  10. @ boki
    Ja uvek sa radoscu pogledam ovu seriju jer mi je pitka, vrcava i duhovita, a udala sam se za svog prvog tj jedinog decka , sa kojim sam ukupno vec 21 godinu, od svoje 18 godine. Nikad ga nisam prevarila niti imam nameru. Znaci prvi i jedini muskarac a bas volim da odgledam ovu seriju. I mom muzu se serija svidja.
    Sa druge strane znam masu devojaka koje su gadljive na ovu seriju , kao fuj im je, nemoralna bla bla, vrv su usvojile taj nacin razmisljanja kako bi se dodvorile muskarcima , a evo ih izmenjale su momaka i momaka, varale u vezama,imale sponzorske veze, sad neke i u braku varaju, ali da vazno je da su " postene" i da niko ne sumnja u njihov karakter jer im je ova serija bezveze, nemoralna i sl. Kakvi ste vi muskarci naivni magarci, da ne poverujes.
    (Maja, 3. februar 2021 07:59)

    # Link komentara

  11. Šta se folirate kad dok gledate filmove pomislite gde su ovima maske.
    (maxi, 3. februar 2021 07:56)

    # Link komentara

  12. "Serija koja je upropastila brak i musko-zenski odnos za sva vremena!"

    Prvi je počeo Tarzan, kad su svi muški otišli da žive u džungli jer im se sviđalo ljuljanje po lijanama... Ili svet možda ipak ne funkcioniše baš toliko glupo?
    (Jnj, 3. februar 2021 07:31)

    # Link komentara

  13. Znam da je ovo zenska serija al sta vide u ovim iskompleksiranim plitkim spodobama nikad mi nece biti jasno.
    (Mr.White, 3. februar 2021 07:30)

    # Link komentara

  14. Jednom prilikom sam u čekaoni kod zubara prelistao Cosmopoliten, poznati ženski časopis. Ja se čudim što je ova moja još uvijek samnom. Srećom, ne čita to smeće. Ista stvar je i ova serija. Čista fikcija koja nema veze s realnošću. Ali mnogim ženama ove žene i njihovi načini života su uzor. Dakle, imamo 4 glavna ženska lika. Jedna pati za muškarcem svog života i propušta priliku biti sa 100× boljim muškarcima od njega, druga spava sa svakim koji se pojavi u njenom životu, treća se udala za papka, a četvrta izlazi samo s čudacima. Ni jedna se nije udala za tipičnog normalnog muškarca, kojih je ruku na srce 95%.
    (Mihajlo, 3. februar 2021 07:22)

    # Link komentara

  15. Samo Zverka da se pojavi bezi maske...
    (Epic fail, 3. februar 2021 07:07)

    # Link komentara

  16. Sara Dzesika Parker, najantipaticnije bice na planeti. Sve sa njom u glavnoj ili sporednoj uloyzi se zaobilazi u sirooookom luku.
    (Ko ovo gleda,

    Slazem se za Saru. Jos kada glumi neke zavodnice / fatalne zene... QQ. Medjutim, ona prva serija je bila OK (meni).
    (anti sara, 3. februar 2021 03:07)

    # Link komentara

  17. Ako je nema Samanta ne gledam ! Tacka burazerce
    P.s Dobro vece na Itzu Durlanca brat moiii !
    (TuRbOBOTisHOT, 3. februar 2021 01:06)

    # Link komentara

  18. Moze ova serija ali samo scene sa Samantom
    (donji dzep, 3. februar 2021 00:20)

    # Link komentara

  19. Da li neko od vas stvarno misli da se devojke sa ovih prostora mogu poistovetiti sa izmisljenim likovima iz americke serije?! Pa vi ste gori od svih nas koji su tu seriju gledali. Da, jesam gledala i svidjala mi se serija. Isto kao i Prijatelji. Gledas nesto sto te opusta i zabavlja ali naravno da se ne ugledas na njih i njihovo shvatanje zabave. Ali najbitnija poruka ovakve tra-la-la serije je da svaka zena, ma koliko bila slobodna, uspesna ili bogata, uvek trazi pravog muskarca sa kojim zeli da provede zivot. Jer se to uglavnom desilo svim junakinjama ove serije. Pa ona sramezljiva Sarlot je skoro u svakoj epizodi pricala o tome da zeli da se uda i dobije dete. I bila ocajna kad su joj rekli da nece moci da zatrudni. Sve sporedne price su bile da odrze paznju gledaocima. Jer eto i sama Keri (Sara J. Parker) izabere barabu pre nego dobricu. Poznato vam zar ne?
    (Hmm, 3. februar 2021 00:10)

    # Link komentara

  20. Kao da nisam gledala istu seriju kao ovi hejteri u komentarima. Halo, zar niste videli četiri žene koje traže ljubav? Ne? Pogledajte ponovo.
    Tek ovi likovi koji misle da neko imitira živote iz serije, pa JAO. Znala sam dvojicu koji su pokušavali da imitiraju Moldera i Henka (David Duhovni), ali nijednu žensku osobu nikada nisam čula da želi da imitira nekoga iz serije. Svašta. Samo dogodovštine koje su mi o drugarice pričale, ništa drugo.
    (Tijana, 3. februar 2021 00:03)

    # Link komentara

  21. Pretpostavljam da ce pominjanje COVIDa biti u vidu ocajanja glavnih junakinja zbog otkazivanja modnih revija i kasnjenja modnih noviteta u prodavnicama.
    (Donglai Pei, 2. februar 2021 23:33)

    # Link komentara

  22. Svaka žena koja imitira ove karikature iz serije zivi sama i usamljena u nekom svom virtuelnom svetu.
    (Tek onako usput..., 2. februar 2021 23:15)

    # Link komentara

  23. Nije više to to...
    (Delije Čikago, 2. februar 2021 22:52)

    # Link komentara

  24. Sara Dzesika Parker, najantipaticnije bice na planeti. Sve sa njom u glavnoj ili sporednoj uloyzi se zaobilazi u sirooookom luku.
    (Ko ovo gleda, 2. februar 2021 22:43)

    # Link komentara

  25. Покушај цеђења суве дреновине!
    (Agent Smith, 2. februar 2021 22:10)

    # Link komentara

  26. Štivo za
    očajne kućanice.
    (gost, 2. februar 2021 22:03)

    # Link komentara

  27. @Serija koja je upropastila brak i musko-zenski odnos za sva vremena!
    (boki, 02. februar 2021 21:31)

    Zavisi. Odgledaš epizodu pa izađeš napolje da živiš svoj život. Do semafora i zaboravim šta sam gledala.
    (its just fiction, 2. februar 2021 22:02)

    # Link komentara

  28. Serija koja je upropastila brak i musko-zenski odnos za sva vremena!
    (boki, 2. februar 2021 21:31)

    # Link komentara

  29. Prison break, the x files, will and grace... Sve same propasti pri pokušaju da se šiba mrtav konj nakon dugo vremena, te i ovo đubre bacite na tu gomilu.
    (Kritičar, 02. februar 2021 21:11)

    Te serije su zapravo bile dobre, a zamisli ovo smece.
    (76er, 2. februar 2021 21:29)

    # Link komentara

  30. Nemoj tako, serija je imala vrlo duboku pouku koju samo neki umeju da shvate...po principu, cim uvezes seks, izlaske, klubove, grad...u neku jeftinu i pricu bez ikakve dublje poente, odmah nadobudni, istripovani na seks, razvrat i dekadenciju, skorojevici, u tome vide neku dublju poentu a ti uopste nisi moderan i cool ako te to ne pokrece.
    (joj kako je cool sve to, 2. februar 2021 21:25)

    # Link komentara

  31. Pa potpuno su u pravu..
    Ni jedna bajka nema veze sa trenutnim, tekućim realnim dešavanjima, jer to ruši idealno sanjarenje, koje je bekstvo od realnosti u svet idile...
    (Mediocritical, 2. februar 2021 21:24)

    # Link komentara

  32. Prison break, the x files, will and grace... Sve same propasti pri pokušaju da se šiba mrtav konj nakon dugo vremena, te i ovo đubre bacite na tu gomilu.
    (Kritičar, 2. februar 2021 21:11)

    # Link komentara

  33. Niko normalan nije gledao ni prvu verziju serije a mogu misliti koja ce tek ovo mega glupost da bude.
    (Dex, 2. februar 2021 21:02)

    # Link komentara