- Komentari -
  1. koliko iritantno ponasanje oba takmicara sa suludim kliktanjem - trebalo bi da uvedu da im se oduzimaju poeni zbog takvog ponasanja
    (marica, kriv, razumevanje..., 25. oktobar 2020 13:59)

    # Link komentara

  2. Sa tim tasterima je teška namestaljka....bukvalno nikood takmičara nema ni uvid ni kontrolu...
    (Rocky, 25. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  3. Ma čovek je bolesnik. Može da klikne milijardu puta, ali se računa tek kada se pročita pitanje. On to ne može da razume, bilo je ranije isto takvih takmičara.
    (Maximo, 25. oktobar 2020 10:08)

    # Link komentara

  4. Oba lika su mi malo iritantna na svoj nacin, ali su prepuni znanja, skidam kapu.
    Drugo, onako kako se ovaj levi javljao, u stv, lupao taster, nije mogao da ocekuje bolje. Razmislite malo, pogotovu svi ovi IT strucnjaci sto pripisuju sofveru. Kad ovako lupas po misu, pravis manju frekvenciju udaraca, ali ako ti je prst na misu, logicno da su brzi pokreti, sitniji.
    Onda, mogu za ovu igru da im instaluraju obicne taster-prekidace, i udri.
    Ili, na pr, da posle svakog pitanja gadjaju po jednu strelicu pikado, i ko veci broj...
    Najpostenije! :)
    (Hrundi Bakshi, 25. oktobar 2020 10:02)

    # Link komentara

  5. Cak i juce su zeznuli Davida, u igri moj broj rekao je plus 1 a komp pise minus 1 i naravno dobija netacno resenje.
    (Manatwork, 25. oktobar 2020 09:56)

    # Link komentara

  6. voditeljke previše pričaju ,nove voditeljke pod hitno , naravno novo lice u kvizu potera - hitno
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm, 24. oktobar 2020 21:50)

    Doticnoj voditeljki ceo kviz sluzi za samo-promociju, to je ocigledno od trenutka kad se pojavila u Slagalici, odnosno kad ju je neko doveo. I pored toga sto je prosta i krajnje neobrazovana, neprijatnog nastupa i bez manira nastavlja da radi posao za koji je totalno nekvalifikovana. To samo pokazuje da javna preduzeca brinu iskljucivo o uhlebu podobnih a za ostalo ih nije briga. Zbog doticne sam prestao da pratim Slagalicu posle dvadesetak godina.
    (Kalif umesto Kalifa, 25. oktobar 2020 09:54)

    # Link komentara

  7. Pratim Slagalicu relativno često i mislim da je dobar kviz opšteg znanja, obrazovanja ali i inteligencije jer kombinuje razne oblasti pa zbog toga dugo traje.
    Ipak, po mom mišljenju, u igri „ko zna, zna“ bi trebalo dati šansu i jednom i drugom takmičaru ukoliko se jave.
    A evo kako.
    Oba takmičara u toj igri imaju slušalice da ne bi čuli odgovor onog ko se prvi javio. Onaj ko se prvi javi i tačno odgovori dobija 10 poena kao i do sada, odnosno gubi 5 poena ako pogreši.
    Ukoliko se javi i drugi takmičar, on nezavisno od toga da li je tačno ili netačno odgovorio prvi, odgovara i dobija 5 poena za tačan odgovor, odnosno gubi ukoliko odgovori netačno.
    Time bi se umanjila nepravda da iako znate tačne odgovore, ne dobijate poene jer ste sporiji za delić sekunde.
    (Igor, 25. oktobar 2020 09:50)

    # Link komentara

  8. Ovo sto smo gledali juće i danas nije fer prema Davidu. Tehnologija vam je zastarela, tasteri užasni. Zašto brzina da odlučuje a ne znanje.. Prvi takmicar je uzasno antipatićan
    (Jelena, 25. oktobar 2020 08:55)

    # Link komentara

  9. Da su momci dobri, jesu, i da jesu zaslužili da dođu do polufinala - jesu. I da ovaj Miloš kida, kida. Ali da ovi u RTS-u izmišljaju "kompjuter", izmišljaju.

    Te stop stop, te kompjuter ovo, kompjuter ono, te komojuter kobajagi određuje ko je prvi, a ono neko u režiji sve radi ručno.
    (Tuga, 25. oktobar 2020 08:46)

    # Link komentara

  10. Klasična podvala sa pokvarenim tasterom! Kad hoćeš da neko prođe samo uvališ pokvaren taster onom drugom! Ako vam nije jasno o čemu se radi uzmite pokvarenog miša za pc pa ćete videti koliko dugo ćete raditi sa njim! Imaćete istu ovu reakciju već posle pola sata!
    (Dejan, 25. oktobar 2020 08:35)

    # Link komentara

  11. Ljudi, u mnogim igricama za PS ili za komp., postoji to "famozno" brzinsko reagovanje, kliktanjem na taster. U vecini tih igrica je bitno da brzo kliknes, ali tek onda kada krene vreme... znaci od momenta kada je u samoj igrici odredjeno da se moze kliktati. "Pumpanje" tastera pre toga ne pomaze nikako, a cesto moze da odmogne, bas kao sto smo videli u ovoj emisiji.
    (Dejan, 25. oktobar 2020 07:19)

    # Link komentara

  12. najgluplja igra u slagalici. ne može brzina da odlučuje ko zna, a ko ne zna. to je kao u školi, nastavnik ne daje priliku za odgovor samo onome koji je prvi podigao ruku nego i onome ko je malo motorički sporiji.
    (ja sam, 25. oktobar 2020 06:21)

    # Link komentara

  13. Lik nije pokraden nego ne zna da klikce brzo.. Udara miša umesto da ga miluje..
    (aut, 25. oktobar 2020 02:12)

    # Link komentara

  14. Depresivni kviz na jeftinoj televiziji.
    (Kijamet, 25. oktobar 2020 02:10)

    # Link komentara

  15. Po meni jedna od opcija za igru "ko zna zna", bila bi da uvedu i tastaturu. Pa tako da kada voditeljka procita pitanje, takmicari imaju oko petnaest sekundi da ukucaju odgovor, koji skoro nikad nije duzi od dvije rijeci. Kada istekne petnaest sekundi, na ekranu se ispisu odgovori takmicara. Ako su obojica tacno odgovorili dobijaju po 5 poena, ako je jedan tacno, a drugi netacno odgovorio, prvi dobija 10 drugi gubi 5. Takodje ako jedan samo odgovori tacno, a drugi ne ukuca uopste odgovor, prvi dobija 10 , drugi ne dobija, a i ne gubi bodove...
    (DG, 25. oktobar 2020 01:32)

    # Link komentara

  16. Ja sam napravio kviz Slagalicu u Javascriptu.Igra covek protiv kompjutera.Pokusavao sam da napravim Igru slova i Moj Broj slicno kao na tv-u da igrac moze da bira broj ili slovo jedno po jedno.Praveci tako dobijao sam reci i brojeve koje nemaju veze sa mozgom.Onda sam napravio neke algoritme gde imam vec izbranu rec samo su slova razbacana u razlicite redove,brojevi isto tako slicno.Shvatio sam a i veceras procitao da to biranje je samo neka formalnost za gledaoce.Igru Ko zna zna sam podesio da kompjuter uvek tacno odgovori ali ne i da bude brzi od coveka.Nisam verovao ali najvise sam se namucio sa igrom Skocko.

    Sto se tice ove emisije moguce da jedan mis brze radi nego drugi i da je ovaj covek nepravedno izgubio.I da se namesta nemas za sta da se nerviras, nije to ZDM pa da si pao za 5 miliona dinara.U Slagalici su pre 15,20 godina bile dobre nagrade, sada nista.Kad vidim da porazeni dobija knjigu u svakoj emisiji, ja bih sa tom knjigom nalozio vatru da dodjem kuci :) .
    (Patriota, 25. oktobar 2020 01:02)

    # Link komentara

  17. Teško nameštanje.
    (dejandddddd, 24. oktobar 2020 23:56)

    # Link komentara

  18. Coveku taster radi, jer da ne radi ne bi se pojavilo da se javio. A isto tako se cuje da protivnik brze klikce. Poenta ustvari nije da brze klikces ili jace, sto radi crveni takmicar, nego da kliknes prvi kada startuje vreme. Mozda se jednostavno tako pogodilo.
    (Marshall, 24. oktobar 2020 23:38)

    # Link komentara

  19. Moraju da promene to javljanje. Nego 5 pitanja za jednog, 5 za drugog. Ako jedan ne zna, drugi ima pravo da odgovori na njegovo pitanje. Ovo sa javljanjem je nepravedno.
     (Haos, 24. oktobar 2020 12:27) 

    Zapravo ne. Ako taster funkcionise dobro to bi bilo najpravednije. Poenta igre je da se nakon postavljenog pitanja prvi javi onaj koji brze dodje do odgovora. Vec postoji slicna igra sa povezivanjem u kojoj jednom igracu moze da zapadne nesto prosto a drugom komplikovano. Isto tako i sa tih 5 pitanja moze da se desi. Najbolje bi bilo da taster funkcionise besprekorno.
    (Marshall, 24. oktobar 2020 23:26)

    # Link komentara

  20. Ovaj lijevi lik je apsolutno odvratan,da ne kažem neku tezu riječ.
    Da sam bio na mjestu ovog drugog momka, rekao bi nesto pa makar pukao
    (krajišnik, 24. oktobar 2020 23:20)

    # Link komentara

  21. A lepo im je rečeno da klikću na miša tek kada voditeljka pročita pitanje...
    Al džaba, ko sluša pravila.
    (pesak, 24. oktobar 2020 23:16)

    # Link komentara

  22. Vezano za prvu igru, tj. slagalicu dodao bih da je vrlo mala verovatnoca da se u svakoj emisiji u toj igri javi barem 5-6 samoglasnika, a posledicno i rec duga 10-11 slova, tako da se slazem sa komentatorima koji navode da je stopiranje znakova cista formalnost.
    (000, 24. oktobar 2020 23:14)

    # Link komentara

  23. Samo da razjasnim nesto, kao neko ko je ucestvovao u Slagalici, sve je namesteno. Ne samo brojevi, vec i slova. Tako da ono stop-stop je samo za publiku. I s obzirom da se 5 emisija snima za jedno popodne, bilo mi je cudno kad kazu dobro vece svaki put a ono 2 popodne :)
    (Ns, 24. oktobar 2020 23:10)

    # Link komentara

  24. Da rezimiram:

    Nemoguće je da takmičar ima dužu reč od kompjutera koji raspolaže sa celim rečnikom srpskog jezika. Dakle ljudski faktor koji zamišlja reč je umešan (Slavica iz šminke što reče neko) i ovo 'stop stop stop' je potpuno suvišno i prevara.

    Nemoguće je da ako dvojica brzo klikću na dva miša, da jedan takmičar dobije svih 10 pitanja na 'ko zna zna'. Ovo je na nivou statističke greške. Možda je i moguće, jedan u milion, ali to se u slagalici baš često dešava...

    Nemoguće je da kompjuter za redni broj napiše 11 ako je programiran da napiše 1 ili 2.

    Ako sve ovo uzmemo u obzir, a to je da taj famozni "kompjuter" najverovatnije nema nikakve veze sa ovim kvizom, onda je igra moj broj isto diskutabilna i najverovatnije napravljena kao i igra slagalica - unapred pripremljena, a ovo stop stop stop je suvišno.

    Ukratko, muva se i nije kao što kažu. A da li je to muvanje u korist favorizovanom takmičaru, ne znam.
    (Šta god, 24. oktobar 2020 22:19)

    # Link komentara

  25. Veceras je imao vise srece. Mis ga je bolje sluzio ali je izgubio sa 100 poena razlike.
    (Si, 24. oktobar 2020 22:16)

    # Link komentara

  26. Večeras ista situacija. Pokradoše čoveka!
    (ne razumem, 24. oktobar 2020 20:43)

    Malo mi ga jeste zao, ali u njegovoj ruci ne funkcionise mis ni na crvenoj, ni na plavoj poziciji, tj. uspeo je na oko 30% pitanja prvi da se javi (sinoc se javio na 2/10, a veceras je imao 4/10).
    (sf, 24. oktobar 2020 21:55)

    # Link komentara

  27. voditeljke previše pričaju ,nove voditeljke pod hitno , naravno novo lice u kvizu potera - hitno
    (hm, 24. oktobar 2020 21:50)

    # Link komentara

  28. treba menjati i igre i voditeljke a pogotovo voditelja potere , malo malo zapinje kad čita ,pa ne čuje odgovor itd. mnogo ,mnogo ispada ,ima li iko mlađi
    (hm, 24. oktobar 2020 21:49)

    # Link komentara

  29. Pazi ovako: ovo sa javljanjem ima smisla ako se jedan javi makar par sekindi pre drugog - sto implicira da je takmicar sigurniji u svoje znanje pa stoga i ima prednost. Naravno, kazneni poeni u slucaju netacnog odgovora. Medjutim, ako se obojica jave u istoj sekundi - nereseno je i prednost dobija onaj koji ima manje pokusaja; tek ako oba takmicara imaju jednak broj pokusaja - dobitnika odlicuju brzi prsti. Ovo sto smo danas gledali je nefer i nepravedna radpodela
    (prosecni konzument medija, 24. oktobar 2020 21:22)

    # Link komentara

  30. Krajnji neprofesionalizam!
    (ja, 24. oktobar 2020 21:16)

    # Link komentara

  31. Ma, dajte ljudi o cemu se ovde raspravlja... sve "veliki strucnjaci" a polemisu o misu. Postoji hiljadu i jedan nacin da se trigeruje okidac u necemu ovako ozbiljnom. A ne zna se ko je veci diletant. RTS sa misem kao resenjem ili komentatori sa resenjima o "misevima koji nisu kuglicni"... A, da je takmicar pokraden, jeste! Ne moze zbog tehnickih nedostataka da njegovo znanje ispadne inferiorno i da mu se jos voditeljka podsmeva!
    (kakva zaostala zemlja, takav i najpopularniji kviz..., 24. oktobar 2020 21:15)

    # Link komentara

  32. Za igru "ko zna zna", ovo na 17:11 - svako ko je ikad imao bilo kakve veze sa programiranjem zna da ako je kompjuter programiran da daje ili "1" ili "2" za prvog, tj drugog takmičara po redu, APSOLUTNO JE NEMOGUĆE da napiše 11. I to je vrlo prost automat za napraviti, a takođe i softver za računar.

    Dakle oni klikću, ali nešto što nije softver im određuje redosled.
    (Eto, 24. oktobar 2020 20:52)

    Legendo, kakvih sve stručnjaka ima i kakve sve kodove tj. pokušaje implementacije nečega sam viđao - veruj da je sve moguće. Moguće je da se posle 11 pojavi i Milka Canić. :)
    (Dejan, 24. oktobar 2020 21:07)

    # Link komentara

  33. mozda bi bilo dobro resenje da mi kod kuce na tv-u vidimo pitanje a oni ne, nego da moraju da slusaju pitanje. Pa kad krene da cita pitanje ako se neko javi pre nego sto se pitanje procita da se voditeljka zaustavi pa ako zna 10 bodova ako ne -5. Tad ne bi kao sumanuti stiskali i pre nego sto se pitanje postavi.
    (aca, 24. oktobar 2020 20:52)

    # Link komentara

  34. Za igru "ko zna zna", ovo na 17:11 - svako ko je ikad imao bilo kakve veze sa programiranjem zna da ako je kompjuter programiran da daje ili "1" ili "2" za prvog, tj drugog takmičara po redu, APSOLUTNO JE NEMOGUĆE da napiše 11. I to je vrlo prost automat za napraviti, a takođe i softver za računar.

    Dakle oni klikću, ali nešto što nije softver im određuje redosled.
    (Eto, 24. oktobar 2020 20:52)

    # Link komentara

  35. Večeras je urnis'o i "plavog" misa ( leva strana ekrana ) ....
    i opet nije uspevao da se javi prvi.
    (Kiki ns, 24. oktobar 2020 20:48)

    # Link komentara

  36. Večeras ista situacija. Pokradoše čoveka!
    (ne razumem, 24. oktobar 2020 20:43)

    # Link komentara

  37. Zanimljivo - večeras je bila ista situacija. Nego, čini mi se da je produkcija Milošu pogrešila prezime - ne verujem da je Karma. Mislim da je Karna. Ovo prvo bi moglo nositi nekakav kontekst. Koliko mogu da se prisetim, bio je kvizoman Đorđe Karna. Dakle, Miloš mu je brat. Verovatno. Same Slagalice što se tiče, koncept kviza je prevaziđen. Jedna od igara koja bi trebala biti intelektualno najzahtevnija, asocijacije, u njoj takmičari otvaraju konačno rešenje nakon vrlo malo otvorenih polja. Nije to nikakva novost. Osim aplikacije na Facebook, pre nekoliko godina bilo je nekoliko sajtova koji su pružali usluge nepoštenog takmičenja - rešenja reči, pitanje, svega, zapravo. Dakle, kviz je postao bojno polje bolje rutiniranosti.
    Osvrnuo bih se na komentar o mišu. Da je verovatno prevaziđen. Star. Kuglica. Pritisne pa otpusti. Ne znam. Možda i ne verujem. Ali, primetio sam jednu stvar: takmičar Đorđe Galiot je levoruk. Po svoj prilici. Način kako se savija i u koju stranu. Kako pomiče rame kad se završavaju prve dve igre. Kod starijih miševa podešava se dugme koje preferira levi ili desni kažiprst. Sledstveno tome se određuje korištenje onom rukom kojom se takmičar najviše služi. Možda nisu prepodesili miša.
    (OMMP, 24. oktobar 2020 20:41)

    # Link komentara

  38. Treba uvesti pravilo da se svakom od takmicara dodeli po 10 pitanja jer ovako nije postena igra.
    (Sab, 24. oktobar 2020 20:38)

    # Link komentara

  39. Koji je najranije trenutak od kog je moguce javiti se? Moguce je da software kaznjava igrace koji intezivno pritiskaju taster pre pocinjanja vremena.

    Draga mogucnost je da je ivaj lik dobio defektnog misa.
    (Trula Kobila, 24. oktobar 2020 20:32)

    # Link komentara

  40. Drže pondrek znači ti kažeš da nije prevara, ali da samo to što ljudi zaustavljaju slova i pričaju stop jeste, a inače nije, a i kad ona kaže "kompjuter ima 11 slova" to malo jeste jer kaže kompjuter, a u stvari je Slavica iz šminke ta sa 11 slova, ali inače nije prevara uopšte?
    (Au, 24. oktobar 2020 20:10)

    # Link komentara

  41. A secam se neke od emisija kada se ovaj David predstavljao. "Ja sam taj i taj, bavim se kvizovima". Ma ajde... ovaj levi ga je polupao kao dete zvecku. David ima znanja ali je, budimo posteni, naleteo na u tom trenutku boljeg. A slazem se da bi igru trebalo promeniti da refleksi ne dolaze do izrazaja. Uvesti negativne bodove za netacan odgovor. Uzgred, ovo je bila najbitnija igra u legendarnoj Kviskoteci u kojoj su harali Predrag Markovic i njegov tadasnji zet Aleksandar Saljnikov. Bukvalno su se uvek prvi javljali i sve znali.
    (Deus, 24. oktobar 2020 20:04)

    # Link komentara

  42. @pondrek na 17.11 se vidi kad se uspori da je davidu na trenutak napisano 11 umesto 2. Ovo se ne dešava u drugim pitanjima. Da ovo radi softver - da 1 bržem, a 2 manje brzom, ovo ne bi moglo da se desi.
    (Softveraš, 24. oktobar 2020 20:04)

    # Link komentara

  43. Lik koji je izgubio, apsolutni je car što je prešao preko svih ovih gluposti bez incidenta. Trebao je da izlomi ceo studio koliko su se poigrali sa njim.
    Skidam kapu za ovu količinu samokontrole!
    (Sx, 24. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  44. U svakoj raspravi o bilo kojoj temi uvik pobjeđuje oni koji je fizički jači.
    To je tako od kada je svita i vika, a biće tako i kad ne bude svita i vika.
    Dakle da dokažete svoju pamet morate vježbat svoje mišiće i snagu.
    Ne sviđa se ni meni to ali san se prilagodija da me glupani ne nadjačaju.
    (miro split, 24. oktobar 2020 19:43)

    # Link komentara

  45. Večeras ga je dokrajčio!
    (James T. Kirk, 24. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara

  46. Brat sve vreme pogrešno pritiska desni klik.
    (Miki, 24. oktobar 2020 19:36)

    # Link komentara

  47. Ljudi moji ja van opet govorin da je u kvizovima znanja neophodna i fizička snaga.
    Evo van jedan banalan primjer.
    Kad se ja na ulici sukobin sa tematikom znanja oko drugog svjetskog rata meni je uvik neophodna i fizička snaga da bi Ustaše uvjerija da san ja uvik u pravu.
    Đava odnija i pamet. Pobjeđuje oni koji je jači.
    Nije ovo Finska ovo ti je kume moj Balkan.
    U kvizu znanja ja uvik pobjeđujem jer san jači.
    (miro split, 24. oktobar 2020 19:02)

    # Link komentara

  48. Ovi iz RTS-a imaju toliko para iz budžeta da svakoga dane zamene miševe novim ,a ne da se brukaju i iritiraju narod.Pomenuta igra je najzanimljivija ubedljivo i većina je jedva čeka.Jednostavno- urednik treba da da otkaz ljudima zaduženim za tehniku.U svakoj privatnoj firmi to bi se desilo momentalno, ali državno, pa jaši dokle god može, bez odgovornosti.
    (Baš zato što te znamo, 24. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  49. I onda voditeljke , posle ovakvih situacija, obično komentarišu : "Nadam se da je miš preživeo. " Pa ja bih ga izlomio (miša) da mi se ovako nešto desi.
    (Jovan, 24. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  50. @pondrek

    Dakle ti kao "bivši učesnik slagalice" kažeš da je farsa to da kompjuter izbacuje slučajno slova i sklapa reč, kao što kažu u kvizu? I pritom tvrdiš da se u kvizu ne vara? Inače ovo jeste lak algoritam za napraviti.

    A daj pokaži taj "lak" algoritam koji od ponuđenih članova dobija željeni rezultat.
    (Nikada učesnik slagalice, 24. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  51. Ne kažem da je kviz nameštem, ali ovi iz RTS-a su totalni amateri, pri tom dobro plaćeni .Igra “Ko zna zna” je neregularna , i to uvek, jer to sa miševima je totalna glupost, a pri tom nije transparentno i to nervira gledaoce.Sve mogu da reše običnim tasterom i lampicom, sve bi bilo em jasno em zanimljivije.
    (Baš zato što te znamo, 24. oktobar 2020 18:48)

    # Link komentara

  52. Ovo što kažu da su pitanja bila 8 - 2 za levog takmičara i da je 60 bodova razlike u igri...
    U igri je bilo do 120 bodova u ovom slučaju: za levog takmičara 60 poena više koje je osvojio, a za desnog do 60 poena manje koje bi osvojio da se prvi javio.
    (Dragoslav, 24. oktobar 2020 18:37)

    # Link komentara

  53. Elektroni se krecu brzinom od 2200 km/s,znaci implus obidje planetu za 18 sekundi ili stigne iz BG do Moskve za manje od jedne sekunde, dakle ako se meri brzina reakcije jedan klik je dovoljan i u delicu sekunde bi trebalo da se pojavi broj takmicara koji je bio brzi, ovde izgleda kao da neko odokativno gleda ko se javio a ko nije i na taj nacin dodeljuje prednost.Na rezultat se ceka 2-3 sekunde kao da je server u Vladivostoku. Amaterski
    (Odzidza Ofoe, 24. oktobar 2020 18:26)

    # Link komentara

  54. U najpoznatijem kvizu svih vremena u SFRJ, Kviskoteka, zadnja igra bila je ista kao ova u Slagalici. Postavljana su pitanja iz opšte kulture i ko je bio najbrži prvi je odgovarao. Naš istoričar Predrag Marković bio je pobednik jednog ciklusa, baš zbog toga što se uvek prvi javljao u pomenutoj igri.
    (zozonpb, 24. oktobar 2020 18:10)

    # Link komentara

  55. gospodo koliko je vas bilo u studiju slagalice kao takmičar,potpuno su različiti utisci biti takmičar ili gledati od kuće
    (zvrndoje, 24. oktobar 2020 18:04)

    # Link komentara

  56. Pitanje je bilo "Kako se zove prevrtljivi glavni lik romana Iljfa i Petrova"
    Davidu se na minitoru u delicu sek pojavio broj 11, a protivniku 1.
    11 se odmah promenilo na 2. Ovde nešto mnogo smrdi...
    Nije me mrzelo da puštam snimak iznova i iznova i stiskam pauzu i play, dok nisam ulovio taj momenat. Uslikao sam i postavicu sliku večeras na Tviteru. Ko ne veruje, neka pokuša sam.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mir!, 24. oktobar 2020 15:30)


    Decko je potpuno zbunio sistem za javljanje, mozes da se javis od trenutka kad je postavljeno (procitano) pitanje a on je kliktao kao manijak dok voditeljka cita.
    Verovatno je zbog toga i pisalo "11".
    Obicno ti koji prerano i previse klikcu ne odgovaraju.
    (Poplava mozga, 24. oktobar 2020 18:02)

    # Link komentara

  57. (Pera, 24. oktobar 2020 16:01)

    1. Pa ne znam druze sta si ti mislio, naravno da neko iz produkcije osmisli rec, jer je apsolutno bespotrebno da se pravi algoritam po kom ce kompjuter da kopa po recniku kad je mnogo lakse da stavis prvu dugacku rec koja ti padne na pamet.Naravno tu sad moze da se prica kako ne bi moglo da se namesta ako kompjuter izbaci nasumicnu rec, ali svakako bi neverovatno bilo da se kviz koji se emituje 20 i kusur godina tako olako namesta

    2. Kompjuter i izbaci nasumican broj, nije tesko napraviti takav algoritam

    3. Glavni problem kod javljanja u igri KZZ je taj sto misevi crvenog i plavog takmicara nisu identicni i samim tim jedan sigurno ima i brzi odziv, a i manje je ishaban nego drugi, pa uz kombinaciju necije brzine i kvalitetnijeg misa dogodi se situacija kao od sinoc i igra automatski postaje nefer. Naravno taj problem se moze resiti tako sto oba takmicara dobiju po 5 pitanja, pa ako jedan ne zna drugi ima pravo da odgovori na to, ali time bi se dinamika kviza dosta umanjila i verovatno ne bi bilo uzbudljivo ljudima da gledaju.

    Sve u svemu, moje iskreno misljenje kao bivsi ucesnik Slagalice je da se kviz ne namesta, da nema nista sumnjivo i da jednostavno, kao i svuda u zivotu, faktor srece moze da ima presudnu ulogu kada se susretnu dva takmicara pribliznog znanja, a ti se druze ne moras prijaviti, uzivaj kraj malog ekrana.
    (Pondrek, 24. oktobar 2020 17:55)

    # Link komentara

  58. Na javnom servisu mozete da gledate samo namestaljke.
    (komsija, 24. oktobar 2020 17:50)

    # Link komentara

  59. slazem se da je smesno kakve lik face pravi, ali ovo je klasicno izivljavanje nad takmicarem
    (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 24. oktobar 2020 17:19)

    # Link komentara

  60. Gledm slagalicu često i ono što ke verovatno svako primetio je da u tom idaranju tastera gotovo uvek pobedi takmičer levo tj plavi. Očigledno je da tasteri nosu izbaždareni i da je praktično svaka emisija neregularna.
    (Melita Sandić, 24. oktobar 2020 17:13)

    # Link komentara

  61. Na 17:11 se jasno vidi da je pokraden i da se javio prvi a onda je prebaceno na prvog. I ovde korupcija. Pa sta je nagrada? Knjiga ili stan?
    (ahaha, 24. oktobar 2020 17:10)

    # Link komentara

  62. Onaj levo je masina stvarno, pametan lik pun informacija, cudan naravno, ali ovaj David je odlican, mislim da bi imao sanse da nije tako sa ko zna zna..
    Bilo mi ga zao stvarno, ovaj levo je ocigledno i gamer, ja preko kantera isto mogu da klikcem ko lud.
    Znaci igranije fer, sto kaze nek daju 5-5 pitanja..
    U proslom ciklusu je isto tako lik koji je slabije znao u finalu dobio samo zbog ovoga, a vrlo lako i u polufinalu je mogao da ispadne, u finalu je pobedio onog lika, isto sabija maltene kao ovaj robot sad. :)
    Voleo bih da vidim taj mec :)
    (Tihin, 24. oktobar 2020 17:07)

    # Link komentara

  63. Trebalo bi da postoji zvucni signal koji tacno odredjuje momenat posle kog imas pravo da kliknes, i to samo jednom. Dakle znanje + refleks. A ukoliko kliknes pre signala, nemas pravo da odgovaras na to pitanje... Tako nesto....
    (zapad, 24. oktobar 2020 17:03)

    # Link komentara

  64. Код ове игре,(ко зна зна,) очигледно постоји проблем поготову када су играчи по знању једнаки.Наравно не тврдим али сумњам да један од играча стално држи стиснут тастер,проверити ову могућност.
    (Брацика, 24. oktobar 2020 16:55)

    # Link komentara

  65. Tako je i David u prošlom kolu svaki put imao prednost jer se prvi javio, lupao je po Mišu k'o iznemogao i pravio grimase, samo je ovaj put otišao korak dalje jer mu nije išlo da se javi prvi. Meni je postao antipatičan baš zato što je kupao i krivio se iako je bio prvi svaki put i baš mi je bilo milo što mu se sinoć vratilo, mada mi ni drugi takmičar nije omiljen.
    (..., 24. oktobar 2020 16:50)

    # Link komentara

  66. Naravno da je neispravan miš kad ga je sam slomio.
    (Dr, 24. oktobar 2020 16:45)

    # Link komentara

  67. Mislim da bi ovde najpostenije bilo da voditeljka ne mora da procita pitanje da bi se neko javio, nego u bilo kom trenutku ko prvi stisne taster dobija pravo da odgovara
    (nolekralj, 24. oktobar 2020 16:45)

    # Link komentara

  68. Prrthodni ciklus je dobio losiji takmicar, bas zbog ove igre.
    (Zika, 24. oktobar 2020 16:43)

    # Link komentara

  69. Sticanje prednosti u davanju odgovora brzim "kliktanjem" miša u Slagalici me nervira godinama.Ovde se naizgled stvorila neka komična situacija koja u stvari to nije.Radi se o mnogo ozbiljnijoj stvari.Ovim su u stvari osobe sa invaliditetom potpuno isključene iz mogućnosti da uopšte učestvuju u "Slagalici".Osoba koja npr. nema ruke ali ima znanje ne može učestvovati iz praktičnih razloga.Da stiska miša nogom ili nosem?
    (Tex Willer, 24. oktobar 2020 16:42)

    # Link komentara

  70. Bilo mi je smesno dok nisam video da je namesteno. Covek se izlomi da dobije pitanje, najmanje se 2 puta javio pre ovog, vidi se da je promenjeno sa 1 na 2. I jos mu se sprdate. Ako je glupava slagalica namestena, mogu misliti sta se radi za nesto ozbiljnije. Trulez
    (Sanavabic, 24. oktobar 2020 16:42)

    # Link komentara

  71. Bolje da upisuju odgovore.
    (Neplivač, 24. oktobar 2020 16:42)

    # Link komentara

  72. Ovde treba uvesti da takmičar može odmah da pritisne taster čim pitanje izađe na ekranu, a ne da se čeka da voditeljka kaže 'vreme' i da onda ko pre uspe da klikne.
    (Roi, 24. oktobar 2020 16:40)

    # Link komentara

  73. dva puta se na snimku vidi da bude nešto drugo u polju gde je broj pa se onda promeni na '2'
    (ivica, 24. oktobar 2020 16:36)

    # Link komentara

  74. ali to nije previše uticalo na krajnji rezultat koji je bio 190-113 u korist plavog takmičara.

    Зависи. Ако се од преосталих 9 одговора 4 дају Давиду (и одузму победнику), то би било 150:153 за Давида.
    (Јабучило, 24. oktobar 2020 16:34)

    # Link komentara

  75. @absolutezero

    Koliko mali zna da sam pomislio da nosi bubicu.
    (To je to..., 24. oktobar 2020 16:33)

    # Link komentara

  76. Ima li neko takmicenje u bilo cemu i bilo gdje a da nema namjestanja.
    (sramota, 24. oktobar 2020 16:08)

    # Link komentara

  77. Svako pitanje na koje oba takmicara znaju odgovor vuce prakticno dupli broj bodova. Umesto da jedan smanji razliku za 10 bodova, drugi poveca za toliko i obrnuto. Utoliko je sve ovo nepostenije, jer je ovo kviz znanja, a ne brzine. Cak je upitno i da li brzina odlucuje ko ce prvi odgovarati.
    (Andreja, 24. oktobar 2020 16:05)

    # Link komentara

  78. Користе распале мишеве из деведесетих, оне с куглом. Потпуно глупо и непоуздано!
    (Апоплекс, 24. oktobar 2020 16:02)

    # Link komentara

  79. 1. Igra slagalica radi tako što neko iz produkcije smisli reč, rasturi se na slova i onda kao kompjuter izbaci ta slova. Unapred se zna koja će reč biti, a dokaz je što nekad učesnici imaju više slova od "kompjutera" što ne bi apsolutno nikad moglo da se desi da zaista postoji algoritam koji kopa po rečniku reči i nalazi onu sa najviše slova. Ovde bi bilo fer da se slova izvlače iz bubnja i onda da zaista postoji algoritam koji pravi reči.

    2. Moj broj funkcioniše apsolutno isto - neko iz produkcije zamisli broj, rasturi ga na članove i onda kao kompjuter izbaci baš te članove. Ovde bi isto bilo fer da se brojevi izvlače iz bubnja i da zaista postoji algoritam koji to radi.

    3. Ko zna, zna - ovo sa tasterima, pod pretpostavkom da je pošteno, je apsolutna glupost. A najverovatnije nije pošteno, jer koliko je moguće da jedan igrač odnese 10/10 prvih odgovora na brzo pritiskanje? A to se dešava često. To je statistički vrlo neverovatno, skoro nemoguće. Ako se ipak stvarno dešava, onda to znači da ili njima mašina ne valja, ili nemaju svi iste motoričke sposobnosti, što nije fer jer igra je o znanju, a ne motoričkim sposobnostima. Ovde bi fer bilo da se bacanjem pare izvlači prvi koji odgovara, i da to bude očigledno svima.

    Ukratko, na pamet mi ne bi palo da se prijavim za slagalicu samo zato što je sve elektronski i vrlo sumnjivo.
    (Pera, 24. oktobar 2020 16:01)

    # Link komentara

  80. Znaci ja bih ustao i polupao im sve. Decko zna odgovor, cini sve sto je u njegovoj moci da se javi i ne moze. Cak mi se cini da mu se par puta promeni sa 1 na 2. Neko ovde namesta za nekoga.
    (jovancha, 24. oktobar 2020 16:01)

    # Link komentara

  81. Diskriminatorska igra. Stariji ili neko sa slabim refleksima, bez obzira na znanje, nema sanse u ovoj igri... GLUPOST!
    (gledalac, 24. oktobar 2020 15:50)

    # Link komentara

  82. U pravu je, to nije ZNANJE
    (Branko, 24. oktobar 2020 15:47)

    # Link komentara

  83. Klasična nameštaljka, pa čak je i softver 2 puta pokazao da je on prvi i prebacio na drugog lika. Glupost, a dečko vodio i lagano bi pobedio da je makar malo poštena ova igra. A ne da nameštaju da ovaj lik ispadne genije
    (Marko, 24. oktobar 2020 15:41)

    # Link komentara

  84. Pitanje je bilo "Kako se zove prevrtljivi glavni lik romana Iljfa i Petrova"
    Davidu se na minitoru u delicu sek pojavio broj 11, a protivniku 1.
    11 se odmah promenilo na 2. Ovde nešto mnogo smrdi...
    Nije me mrzelo da puštam snimak iznova i iznova i stiskam pauzu i play, dok nisam ulovio taj momenat. Uslikao sam i postavicu sliku večeras na Tviteru. Ko ne veruje, neka pokuša sam.
    (Mir!, 24. oktobar 2020 15:30)

    # Link komentara

  85. Moraju da promene to javljanje. Nego 5 pitanja za jednog, 5 za drugog. Ako jedan ne zna, drugi ima pravo da odgovori na njegovo pitanje. Ovo sa javljanjem je nepravedno.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Haos, 24. oktobar 2020 12:27)

    Potpuno se slazem s tobom, ali i sa komntatorom koji kaze da se jednom od takmicara namesta pobeda. Pa on je osvojio skoro polovinu poena u samo jednoj igri, koja maksimalno nosi 100 poena. Ako bi uveli 5 + 5, kako ce onda da kontrolisu situaciju. Pomalo lici na sudjenje u vaterpolu ili rukometu, gde kad se lomi sudimo za nas tim, a kad isti pobegne, sudimo za njihov.
    (ninepi, 24. oktobar 2020 15:18)

    # Link komentara

  86. Da li je na kraju iznemogao od lupanja u taster?
    (preferisco dirti addio, 24. oktobar 2020 15:13)

    # Link komentara

  87. Ako usporite snimak videcete da vise puta su mu prepravili prvo izadje kao da se javio prvi i vidi se br. 1, a nakon sekunde prebace na br. 2, namestaju pobedu ovom decku levo
    (M1, 24. oktobar 2020 15:04)

    # Link komentara

  88. Ovom liku levo se iz nekog razloga namešta pobeda, to što on radi tokom celog ciklusa je jednostavno nemoguće.
    (absolutezero, 24. oktobar 2020 12:40)

    Covek zna znanje al je neverovatno iritantan!!!
    (ljubitelj rear-naked i triangle choke-a, kimure i tornado kick-a!!!!, 24. oktobar 2020 15:02)

    # Link komentara

  89. Gledao sam kviz i postavio se kako bi mi bilo da sam na njegovom mestu. Prvo bih slomio miša, iscupao ga I otišao iz kviza. Inače taj deo kviza je najnepravedniji jer u svim ostalim igrama možeš da budeš ekstra dobar I onda te neko sahrani u jednoj igri gde može da bude i do programa, tastera ili do nameštanja.
    (blabojzna, 24. oktobar 2020 15:01)

    # Link komentara

  90. Pravila se jasno objasnjavao svima pre pocetka, moze da se odgovara tek nakon sto voditeljka procita pitanje. Tako da se David apsolutno bespotrebno izivljavao na tasteru.
    (neko, 24. oktobar 2020 15:01)

    # Link komentara

  91. Ovo je igra gde uvek zamislim neku buđavu državnu kancelariju u RTS-u gde nema nikog inteligentnog da popravi pravilo. Staviti da ako je u istoj sekundi kliknuto, davati prvenstvo naizmenično. Samo treba uključiti mozak ali u RTS-u ga niko nema
    (Darko, 24. oktobar 2020 14:47)

    # Link komentara

  92. Um caruje, snaga klade valja.
    (valjda, 24. oktobar 2020 14:34)

    # Link komentara

  93. Namesteno, kao i sve u ovoj ,nazovi,drzavi.
    (dmristpl, 24. oktobar 2020 14:32)

    # Link komentara

  94. Namesteno!
    Davidov taster je u stvari tajno prespojen na protivnika!!
    Sto David brze klikce, protivnik biva kao brzi...
    Pravda za Davida?
    (popovski udar, 24. oktobar 2020 14:14)

    # Link komentara

  95. Pogledajte na 16:30 i kasnije jos jednom kada se na delic sekunde prvo pojavi jedinica kod crvenog takmicara, a brzo se prepravi na plavog da se prvi javio!
    (Jumko, 24. oktobar 2020 14:14)

    # Link komentara

  96. zato sto je streber levo skapirao foru - drzis taster jos pre nego sto ova zavrsi sa pitanjem i prosto ga pustis. njima je hardver iz kasnih devedesetih ili ranih dvehiljaditih. softver je verovatno malo dopunjeniji jer nema vise podrske za stare windowse.

    btw, imate par grupa na fejsu sa ovim kvizomanim, bio sam clan pre nekoliko godina. toliko kompleksa i frustracija, sitnih potkacivanja koja prerastaju u velike histerije umisljenih ega. prosto mi ih nije zao kad ljudi saosecaju: on je pametan/na, vidi sta sve zna a nema posao. teska pucanja su to. a mislim da je nejveci slucaj onaj brajkovic ili sta vec, taj je tek nivo iznad.
    (key and peele, 24. oktobar 2020 14:13)

    # Link komentara

  97. @Zipped

    Ja se sećam jedan dan, pre jedno godinu dana, u jednoj emisiji bilo nešto čudno u Ko Zna Zna. Tipa, crveni je uvek dobijao prednost, a kod plavog su se u onom kvadratiću vrteli neki čudni brojevi.
    Odem ja na Youtube da pogledam opet, pustim na x0.25 i imao šta da vidim: Ovo plavom svako pitanje piše prvo 11, pa potom zabaguje i pređe u 2. Stvarno nisu mogli bolje da naprave za tih godinu i više dana...
    (Ja sam Niko, 24. oktobar 2020 14:13)

    # Link komentara

  98. Da li je realno da neko gleda ovaj kviz, sinonim za lose odradjenu reziju, katastrofa igre gde oni kao sami biraju slova i brojeve, gde asocijacije nemaju veze sa vezom ponekad, pa ova igra javljanja... Kviz zaostao u 20. veku!
    (Jumko, 24. oktobar 2020 14:08)

    # Link komentara

  99. Pola jucerasnje epizode bilo za analizu. Covek imao prava da se ljuti, nemoguce da je onaj 8x bio brzi. Ajd prvi i drugi put ali je covek zauzeo poziciju da bude sto brzi i nista a onaj kao Pepe kad lagano kaska za mackom a macka ne moze da pobegne nikako. Pitanja su bila da sam 5-6 ja znao ,mis kasni a polufinale je ako dobro shvatih. Asocijacije se otvorile opet za takmicara br1 , crveni rece irski ovaj promeni na skotski i osvoji je. Cesto su uglavnom glupost jer se precesto ponavljaju da ljudi znaju konacno resenje posle jednog ili dva otvorena polja, cesto besmislena veza izmedju polja i resenja... Onaj korak po korak isto nema smisla a cesto ni koraci veze sa resenjem... niti ima razloga da se ceka da istekne vreme koje je ustvari svaki sekund bod. Sto se pre setis vise poena skupis... odavno cekam da ovo glasno primetim!
    (zex, 24. oktobar 2020 13:56)

    # Link komentara

  100. Nije čudo što se iznervirao, jer njegov protivnik je opasan bolesnik.
    (expert, 24. oktobar 2020 13:55)

    # Link komentara

  101. Trebao je da ustane i ode kao covek. Ocigledno je neispravan taster a ovi se prave da je sve ok.
    (Xmen, 24. oktobar 2020 12:27)
    Da sam ja bio na njegovom mestu sigurno bih ustao i otisao.
    Ovo je kviz znanja a ne brzine.
    (coas, 24. oktobar 2020 13:55)

    # Link komentara

  102. Trebalo bi da promene pravila , pa da kad se oba takmičara jave , odgovaraju naizmenično. Ovako odlučuje brzina lupanja po mišu, odnosno ispravnost miša, a ne znanje.
    (Mila, 24. oktobar 2020 13:49)

    # Link komentara

  103. Šou počinje na 15:58
    (Belmont, 24. oktobar 2020 13:41)

    # Link komentara

  104. Izuzetan kviz, ne propustam bukvalno nijednu emisiju, ali godinama vec je vidljivo da se pitanja u ko zna zna moraju drugacije vrednovati jer ovo vise definitivno nema smisla. 8:2 odnos sinoc, i pitam se kojom logikom? David je bukvalno drzao prst na tasteru i kako je moguce samo dva puta da je prvi? Gospodo iz slagalice reagujte inace krece peticija da se to promeni!
    (academia, 24. oktobar 2020 13:37)

    # Link komentara

  105. Izrazito nepoštena igra!
    (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 24. oktobar 2020 13:32)

    # Link komentara

  106. Ovom liku levo se iz nekog razloga namešta pobeda, to što on radi tokom celog ciklusa je jednostavno nemoguće.
    (absolutezero, 24. oktobar 2020 12:40)

    Ali je moguće lupiti nešto bez dokaza...
    Baš će Slagalica njemu da namesti da osvoji 455 poena u dve emisije, toliko mu je trebalo, a ne manje.
    Raspitaj se, dečko je jedan od najboljih enigmata u Srbiji, sastavlja anagrame, ukrštene reči, mnogo toga zna.
    (super mozak, 24. oktobar 2020 13:24)

    # Link komentara

  107. Po miševima su kliktali owi iz sportske redakcije. Razglavili ih. Čuju se u svakom prenosu sa još jednom korisnom informacijom.
    (bbcnasrpskom idi odavde., 24. oktobar 2020 13:23)

    # Link komentara

  108. Nije se samo jednom već dvaput uspeo prvi javiti (i odgovoriti tačno na pitanje).
    (Djoksa, 24. oktobar 2020 13:21)

    # Link komentara

  109. Cist dokaz da iza zavese(rezija)odredjuje pobednika igre
    (Analiticar, 24. oktobar 2020 13:18)

    # Link komentara

  110. Kad se događaju ovakve gluposti ja bi na kraju kviza uveja igru koja bi se zvala izazov.
    Pobijeđeni takmičar bi moga izazvat suparnika i voditelja na fizički obračun.
    Rezultat se ne bi prominija ali bi pobijeđeni otiša doma mirne duše.
    Otiša san doma bez novaca, a ti sa novcima i modricama.
    (miro split, 24. oktobar 2020 13:16)

    # Link komentara

  111. Jedan od razloga zasto ne volim Slagalicu.Mnogo zavisi ko je brzi a ne ko zna kao i faktor srece.Recimo nekome se padne laksi broj i zbog toga dobije.Najbolji kviz kod nas je bio "Zelite li da postanete milioner" i sada "Potera".
    (Kaiser Roger, 24. oktobar 2020 13:15)

    # Link komentara

  112. Dva puta se jasno vidi da mu se broj prebacuje sa 1 na 2, ako ovo nije namesteno ja ne znam sta je.
    (Milan, 24. oktobar 2020 13:10)

    # Link komentara

  113. Potpuno nepravedno, ja bih gadjao ovu voditeljku sa misem (inace nisam nasilan, bas nikad) jer se onako cinicno smeje. Na kraju jos voditeljka govori pobedniku ”Ocigledno je znanje pobedilo... bla bla”, ma daj. Mislim da se ovaj deo igre ovako igra bas zbog toga da bi mogla koliko toliko da se namesti pobeda nekom od takmicara a da to niko nemoze proveriti.
    (Kiki, 24. oktobar 2020 13:03)

    # Link komentara

  114. Jeste nepravedno ali cuje se kako decko prebija misa tako da jos sporije klikce nego kad bi normalno kliktao, ne moze na silu mora malo i tehnike.
    (cmaun, 24. oktobar 2020 13:02)

    # Link komentara

  115. Gledao sam ga, nije baš normalna lik
    (MARKEDJANI, 24. oktobar 2020 13:00)

    # Link komentara

  116. silovo si taster Davide...
    (aca, 24. oktobar 2020 12:49)

    # Link komentara

  117. Evidentno nesto nije u redu. Ili sa tasterom ili sa konceptom.
    (Petar, 24. oktobar 2020 12:49)

    # Link komentara

  118. Kada ce vec jednom ovi iz slagalice da shvate da je skroz idiotski ovako dobijati pravo na odgovor.
    (goci, 24. oktobar 2020 12:47)

    # Link komentara

  119. Nije posteno
    (menadžer, 24. oktobar 2020 12:47)

    # Link komentara

  120. Nisam pratio, zašto priča tako sporo i tiho?
    (dzigi, 24. oktobar 2020 12:46)

    # Link komentara

  121. a lik plavi takmicar lagano pritiska i brze,a on se veseli polomi i nista
    (mile, 24. oktobar 2020 12:46)

    # Link komentara

  122. Steta. Covek ima znanje.
    (aleksandar, 24. oktobar 2020 12:44)

    # Link komentara

  123. Ovom liku levo se iz nekog razloga namešta pobeda, to što on radi tokom celog ciklusa je jednostavno nemoguće.
    (absolutezero, 24. oktobar 2020 12:40)

    # Link komentara

  124. Trebao je da ustane i ode kao covek. Ocigledno je neispravan taster a ovi se prave da je sve ok.
    (Xmen, 24. oktobar 2020 12:27)

    # Link komentara

  125. Moraju da promene to javljanje. Nego 5 pitanja za jednog, 5 za drugog. Ako jedan ne zna, drugi ima pravo da odgovori na njegovo pitanje. Ovo sa javljanjem je nepravedno.
    (Haos, 24. oktobar 2020 12:27)

    # Link komentara

  126. Ide odmah oglas na KP od rukovodstva Slagalice "Prodajem mis,malo koriscen, skoro kao nov, nezno se kliktalo po njemu" :D
    (Dejan, 24. oktobar 2020 12:26)

    # Link komentara

  127. Pokrali ste mi 10 poena. Dovidjenja!
    (Dimitrije, 24. oktobar 2020 12:26)

    # Link komentara

  128. Pa kako da se ne iznervira kada se osam puta javljaju istovremeno i on bude drugi sedam puta. Pritom je covek vodio. Nije prvi put da se vidja ovakva situacija, softver im je smece. Treba napraviti da ako je razlika izmedju javljanja mala, npr. manja od sekunde, pitanja se dodeljuje naizmenicno.
    (Stefan, 24. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  129. Vidi se da je 2x imao 1 pa mu prebacili na 2.
    (Zipped, 24. oktobar 2020 12:23)

    # Link komentara

  130. Kako nije uticalo na krajnji rezultat?obojica znala devet pitanja,David na dva odgovorio...8-2...60 bodova u opticaju i nije uticalo na krajnji rezultat...ne nego sta je...pravda za Davida ?
    (Marko, 24. oktobar 2020 12:22)

    # Link komentara

  131. i ja sam ze iznervirao, mogu da zamislim kako je tek njemu a voditeljka se smeje.
    (aca, 24. oktobar 2020 12:21)

    # Link komentara

  132. Masakrirao misa, ali deo koji je bas nepravedan, pokazalo se nebrojano puta. Umesto jednom jedan da ima prednost drugi put drugi.. ovo ovako je tragikomicno.
    (Micko, 24. oktobar 2020 12:19)

    # Link komentara

  133. Ovo je već iživljavanje.
    (Žarko, 24. oktobar 2020 12:18)

    # Link komentara

  134. Ubedljivo najgluplje pravilo gde covek koji sve zna ne moze da uspe da to i pokaze... Bi mi ga zao...
    (Ccc, 24. oktobar 2020 12:12)

    # Link komentara

  135. Znaci suze su mi isle ???
    (Sou!, 24. oktobar 2020 12:10)

    # Link komentara

  136. Pa upravo je to i uticalo na krajnji rezultat
    (tg, 24. oktobar 2020 12:09)

    # Link komentara

  137. Ova igra ko zna zna u slagalici je najnepoštenija u svim kvizovima. Covek zna odgovor pritiska brzo taster i ne dobije mogućnost da odgovori. Osam puta se protivnik pre javio i to je 80 bodova više. Poštenije bi bilo da imaju pravo na po pet odgovora svaki a ako nezna onda odgovara drugi.
    (Niko, 24. oktobar 2020 12:07)

    # Link komentara

  138. Meni je smesnije sto nakon izivljavanja na tasteru par sekundi, u sledecem trenutku potpuno miran i ozbiljan kao da se nista ne desava :D
    (Harizmatican, 24. oktobar 2020 12:05)

    # Link komentara

  139. Drzava d' uradi nesto! Ne moze brzina kliktanja misem biti odraz znanja. Jedno pitanje plavi da ima pravo u prvoj sekundi da odgovori, drugo pitanje crveni. Nakon prve sekunde, ko prvi klikne.
    (igrac kola, 24. oktobar 2020 12:03)

    # Link komentara