- Komentari -
  1. Decko ima po 2 miliona pregleda sto mogu da sanjaju i mnoge svetske zvezde. Ima neku privlacnost i to klinci prepoznaju, a ovi jadnici koji ga hejtuju zato sto vozi Porsea mogu samo da kevcu i cvile u GSPu dok se svercuju jer nemaju za kartu do grada.
    (kole, 10. avgust 2020 10:01)

    Ma čoveče, i da ima DVE MILIJARDE pregleda I TRI Poršea, to mu i dalje ne daje za pravo da zavodi maloletnice od 16 godina!!!!. Kakav ti je to način razmišljanja? Budi Bog s nama. Samo materijalno...to je najvažnije. Bogatsvo i uspeh.
    (Dobros-AV, 11. avgust 2020 07:41)

    # Link komentara

  2. Daj boze da obrise youtube kanal to je pravi kancer svima gde si Serbo vrati se...
    (Anonymous, 10. avgust 2020 17:02)

    # Link komentara

  3. Sve je to malo sivo. Da li je krivicno delo spavati sa maloletnicom od 17 godina ako je ona voljna da to uradi. Ja recimo ne znam!? Nije mi palo na pamet, mislim da je bolesno da me privlace maloletne devojke ma kako se sminkale. Imam 23! On ima problem jer ce jednom ta mlada devojka da kaze da je rekla ne
    (lucc, 10. avgust 2020 16:05)

    # Link komentara

  4. Kako volim što vas keca sve, paćenici ljubomorni haha
    (muškarčina, 9. avgust 2020 23:39)
    ...i sta ti imas od toga sto ga branis ahahaha
    (xo, 10. avgust 2020 15:29)

    # Link komentara

  5. Meni je tu više problem u njenom ponašanju, nisam čuo da se bilo ko žalio da je ona izmanipulisana. Ne razumem ljude koji žive u zabludi da su im ćerke svetice, a ovamo sve seva od vrućih pantalonica. Deca imaju poremećen sistem vrednosti, to je problem vaspitanja i to se uspostavlja od najmlađih dana.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaKG80, 9. avgust 2020 21:38)

    Sve seva od vrucih pantalonica jos od 80tih kad su napravljene. Moja tetka licno ima dosta slika u njima iz tog doba.
    Razlika izmedju nje i tvoje cerke npr je u tome sto bi njen otac (moj deda) polomio bilo kog bilmeza od 20+ kad bi ga video da samo razgovara s njom pre punoletstva.
    Al eto vidis ljudi "imaju poremecen sistem vrednosti" pa se sad muskarci bore za pravo svakog manijaka da im oblece oko cerki, jer "imaju 16 godina, dovoljno su stare".

    Uzas u sta su nam se muskarci pretvorili. Od branioca porodice do apologeta pedofila.
    (daTiObjasnim, 10. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  6. (Leso, 9. avgust 2020 18:42)
    Apsolutno lepo objasnjeno ! Na njega se pale ovi new age klinci, prerazmazene generacije koje su upile sve najgore sto se tice vaspitanja , n eposnaju autoritete, i zrtve su masovnog zaglupljivanja ! Nisu oni krivi, krivi smo svi !
    (Carter, 10. avgust 2020 15:10)

    # Link komentara

  7. Zašto ovaj nije u zatvoru?
    (Dule, 10. avgust 2020 13:56)

    # Link komentara

  8. Sve je to ok,, ali ko je taj Prasac ? Mislim što je poznat.. Im i ta Ajfonka, pa Dara Bubamara, Joca šišmiš, ima li koji Giga tombola, ili Djole Guma.. Ako je to plafon posjeta na You Tube kanalu e onda smo mi deset hiljada milja ispod zemlje..
    (Jovo - na novo, 9. avgust 2020 21:47)

    Nisam ni ja imao pojma ko je taj 'Prasac', pa sam iz znatizelje pogledao na YT. Ne zna sta da vam kazem, ali ponekad se pitam sta gledaju i cime nam se bave deca i mladi u danasnje vreme. Ni ovde, u Holandiji nije ni malo bolje, verujte mi. Kad vidim sta mi deca ovde gledaju i ko su im idoli, samo se prekrstim. Sve go idiot do idiota.
    Jadna omladina! Steta kako im i sa cim prolazi vreme. Dragoceno vreme.


    Iz zemlje lala, uvek vas,
    (Dobro, 10. avgust 2020 12:39)

    # Link komentara

  9. Koje krivicno delo???Ajde vratite se u osnovnu pre nego sto bilo sta komentarisete,jos gledam pacenici sa vajsa odmah skocili šatro priče o iskoriscavanju...U Srbiji sa 14 godina uz obostran pristanak je dozvoljeno!!!!!Znaci mala htela onu stvar i posle joj kriv djavo..Ali ni to nego sto je to sve namestaljka da bi povecao gledanost tj imao sadrzaj,on to radi u dilu s njom kao i sve ostale "drame" sve je iscenirano mnogo pre a vi svi se lozite ko balavci od 7 godina,i da,Srbija s takvim ko vi nece daleko...
    (Svepenali, 9. avgust 2020 14:43)

    Pročitaj ponovo zakon, dozvoljen je seks izmeđju maloletnika uz obostrani pristanak ali je zabranjen odnos punoletne osobe i mlađeg maloletnika 14-15 godina, on je to znao zato je i ta devojka imala "tačno" 16.
    Ako je stvarno nameštaljka onda se zaigrao jer je javno mnjenje, uz medije i veliki deo normalne dece i mladih(kojih i dalje ima) osudilo celu tu situaciju kao i njegov lik i delo što će na duže staze itekako uticati na njega i njegovu porodicu.
    Onog trenutka kada postaneš javna ličnost tada prestaje bilo kakva intima, samim tim svaki peh ide u javnost.
    (Interesantno, 10. avgust 2020 12:23)

    # Link komentara

  10. Gic,gic
    (Idu slave, 10. avgust 2020 11:53)

    # Link komentara

  11. А не, никако драга моја господо и госпође родитељи. За садржај који прате ваша деца путем друштвених мрежа сте одговорни ви, и само ви. Имате законско право и обавезу да пратите где су вам деца у виртуелном свету, и да по добро процењеној ситуацији одобрите или забраните исто.
    То да ли и како Бака Прасе, Деда Бабун, Кардијашанке, и остали инфлуенсери и инфлуесерке привлаче своје пратиоце и како зарађују новац, није ваше да судите. Лицемерно и претворно, зар не?
    Него, прогуглајте мало и нађите одговарајућу апликацију која ће пратити све трагове вашег чеда на Интернету. Или, проводите више времена са својом децом и понудите занимљивији садржај од Баке, Деке и три прасета на нету, и употребите свој ауторитет.. Логично, зар не мислите??
    (Вања Петровић, 10. avgust 2020 10:53)

    # Link komentara

  12. Decko ima po 2 miliona pregleda sto mogu da sanjaju i mnoge svetske zvezde. Ima neku privlacnost i to klinci prepoznaju, a ovi jadnici koji ga hejtuju zato sto vozi Porsea mogu samo da kevcu i cvile u GSPu dok se svercuju jer nemaju za kartu do grada.
    (kole, 10. avgust 2020 10:01)

    # Link komentara

  13. Ne razumem ljude koji žive u zabludi da su im ćerke svetice, a ovamo sve seva od vrućih pantalonica.
    (joj, 9. avgust 2020 22:19)

    Evo brat od ujaka ima ćerku koja se oblači kao da je pošla na splav, a njemu to kao da imponuje, neće da brani detetu, eto, kad već ne može da joj pruži novi iPhone i druge "fensi" stvari zbog kojih će biti popularna u društvu, da je bar ne ograničava u odevanju.

    I kad se u zezanju rodbina našali sa njegovom ćerkom da će Tijana Ajfon da postane ljubomorna, ona se uvredi kao "šta vi mene poredite sa njom"!


    Ako se malo bolje analizira stanje u Srbiji, ovakvo odevanje deci dopuštaju uglavnom oni koji nisu nikad putovali u inostranstvo (pri tome ne mislim na letovanje u Grčkoj ili bilo gde drugde južno od Srbije), jer da jesu, znali bi šta znači takvo odevanje.
    Videli na televiziji ili internetu da se neka poznata pevačica tako oblači, i misle da je tako u redu i da se oblače tinejdžerke.

    I nije to najgore, nego što se podsmevaju roditeljima koji su strogi prema svojoj deci, ne puštaju ih da lutaju van stana ili kuće kasno uveče, a posebno ne na žurke do kasno u noć, a sutra kad ta deca završe neku dobru školu i imaju dobru platu, ovi krive državu što njihova deca ne mogu da nađu dobro plaćen posao.
    OK, ima onih koji su se provodili u mladosti pa kasnije uspeli u životu, ali tada nije bilo interneta i ovakvog zatupljivanja omladine, tada bude žurka jednom mesečno, napijemo se, i posle učenje, škola, a ovo danas...
    (Veliki brat, 10. avgust 2020 08:54)

    # Link komentara

  14. Smeješ se liku od 22 godine koji je napravio 200000 evra. Šta si ti uradio u životu?
    (Goksi, 9. avgust 2020 13:17)

    Pa, ako je imao 200-300 miliona pregleda ukupno za sve klipove... ako je tako, onda smo ga ugasili kao država kad ta deca odrastu. Već sad imamo generacije koje stižu na fakultet ili se zapošljavaju, koji su nezainteresovani da bilo šta nauče ili da se bilo čemu ozbiljnije posvete, osim ako je neka "bleja".

    Ono malo ozbiljnih što ima, nađu posao gde su posle par godina iskustva plate preko 2000 evra neto, a ovi ostali samo kukaju i traže da im Srbija omogući plate kao u Nemačkoj. E, pa, deco, nema ni u Nemačkoj tih plata za "bleju".


    Znači po kanonu crkve možeš imati i 20 brakova i razvoda pre nego što postaneš sveštenik? Kakva crkva, takav kanon, takav svestenik, pa i njegov sin
    (Duki, 9. avgust 2020 13:49)

    Ma sve može. U vojsci je u našoj kasarni vojsku služio lik koji je apsolvent na Bogoslovskom fakultetu, ima 28 godina, alkohol, cigarete... kaže da kad završi ne namerava ni da bude sveštenik.
    Ali, znaš kako je, kad ukapira da može bolje da živi kao sveštenik, možda se predomisli, negde u 45-oj, posle 2 ili 3 braka?
    (Veliki brat, 10. avgust 2020 08:49)

    # Link komentara

  15. Naime, krivično delo "Zavodjenje maloletnice", odavno ne postoji u našem zakonodavstvu. postoji kr.delo "Obljuba nad detetom", a detetom se smatra osoba do 14 godina...
    (Nenad, 9. avgust 2020 12:53)

    U Srbiji sa 14 godina uz obostran pristanak je dozvoljeno!!!!!
    (Svepenali, 9. avgust 2020 14:43)

    Da, ali ako su oboje maloletni, i tako je zakonski regulisano u mnogim državama da ovi što imaju 15-16 godina ne bi muvali naivnu decu od 12-13-14 godina. Bio sam na fudbalskoj utakmici u jednom selu, devojčice koje su 4. razred vrište i trče za igračem koji je tek 7 razred. On je možda prešao granicu od 14 godina, ali one nisu, i zato je takav zakon.

    Ali, kad pređeš 18 godina, onda si punoletan, pa možeš krivično da odgovaraš za seksualne odnose sa maloletnom osobom.

    Možda treba uvesti zakon kao u SAD, da se svaki seksualni odnos punoletne osobe sa maloletnom tretira kao silovanje (kod njih: statutory rape) pa čak i ako je ta maloletna osoba pristala na to. Na primer, zato gone Polanskog, nije bilo bukvalno silovanje jer je ona maloletna glumica pristala (uz malo verbalnog ubeđivanja, naravno), kako je sama rekla da bi pre stigla kući, a i biće joj "lepo", ali se kod njih to po zakonu tretira kao silovanje.


    Kod njih je zakon po tom pitanju bar jasan, da li je prestrog ili nije, posebna je tema, ali nema ovakvih i onakvih tumačenja kao kod nas, tamo je zakon isti za sve, pa i za rome, meksikance, kineze, bukvalno sve.
    A kod nas su romi izuzeti zbog "običaja".
    (Veliki brat, 10. avgust 2020 08:35)

    # Link komentara

  16. Pametan i uspešan momak. Ne kažem da je to što radi nešto vredno i edukativno, ali jeste zabava za jedan poveliki segment mladih ljudi (koje su tako vaspitali i podigli baš ovi IQ-dvocifreni gubitnici tranzicije i nostalgičari za ružnom prošlošću koji ga ovde pljuju i pucaju od zavisti), i on je uspešno pruža i dobro zarađuje. Želim mu da još dugo to radi, a vama koji mrzite sve što razmišlja i što se, za razliku od vas, snašlo i prilagodilo promenama u svetu i novim tehnologijama, da do kraja života radite za tu crkavicu za koju radite i mrzite ceo svet, jer je taj svet savršeno pravedan, svako dobije što zaslužuje, Baka Prase poršea i klinke, a vi ništa... :)))
    (EU Citizen, 10. avgust 2020 08:20)

    # Link komentara

  17. Ovaj će daleko da dogura, možda jednog dana postane i predsednik.
    (Nikola, 09. avgust 2020 15:11)

    tesko ce da postsne predsednik, ali ako bi se za 2 god. kandidovao na izborima, mozda bi podstakao njegove fanove sa 18, 19, 20 god. koji inace mozda ne bi izasli na izbore, da izadju i glasaju. time bi mogao da poveca izlaznost i spreci AV pobedi u prvom krugu. a ako bi doslo do drugog kruga, tu bi vec svasta bilo moguce! Baka Prase bi definitivno mogao da znacajno utice na politicku situaciju u Srbiji...
    (abc, 10. avgust 2020 07:32)

    # Link komentara

  18. Pedofila u zatvor!Šta se čeka?
    (Miloš, 09. avgust 2020 16:10)
    Sa 23god bio je sa devojkom od 17. Vece je pedofilstvo covek sa 30+ sa devojkom od 19-20
    (DokleViše, 10. avgust 2020 07:30)

    # Link komentara

  19. Izuzetno iritantan lik i uči decu psovkama i pogrešnim informacijama, ponižava školu kao obrazovno vaspitanu instituciju. Deca ga nažalost obožavaju i on im je idol. Ja kao nastavnik mogu samo da se krstim...
    (NikolaBg, 09. avgust 2020 15:37)

    zaboravio si da pomenes da istovremeno i savetuje decu da ne piju, ne puse, ne drogiraju se i da se bave sportom!
    (ajmo minuuuusiiii, 10. avgust 2020 07:25)

    # Link komentara

  20. Kralj
    (Vladimir, 10. avgust 2020 07:16)

    # Link komentara

  21. Komentar na komentare tipa "sta ga briga, decko se snasao". Na jednog takvog, koji napravi neku kintu glupirajuci se, dodje nas par hiljada barem koji smo drustevno korisnim preduzetnistvom (npr pekara, prodavnica, pogrebno preduzece) napravili finansijsku sigurnost i vise od toga. Tako da citaoci komentara - mozete lepo zaraditi a i da ne pravite budalu od sebe :)
    (Preduzetnik, 10. avgust 2020 06:12)

    # Link komentara

  22. @Marija I tata mu je majstor za marketing, pa nasledio..
    (Nikola, 10. avgust 2020 02:52)

    # Link komentara

  23. Samo čekam dan kada ce vam YouTube smanjiti isplate na 10 posto od sada, zar vi svi mislite da ce neko vecno da plaća sedenje ispred kamere, zapamtite komentar kad tad dodje maca
    (Marko, 9. avgust 2020 10:24)

    A zasto bi YouTube to radio, ako od toga imaju zaradu? Ovde vazi pravilo isto kao i za sport, vrti se ogroman novac jer postoji mnogo ljudi koji zele to da gledaju
    (0000, 10. avgust 2020 00:29)

    # Link komentara

  24. Nemam pojma koji sadržaj promoviše Baka Prase. Nikad nisam pogledala ni jedan njegov klip. Ali vidim da je čovek majstor za marketing, zapravo mađioničar. Kako? Trenutno, na ovu meni nebitnu vest, ima 182 komentara. Baka Prase je ponovo ostvario svoj cilj!
    (Marija, 9. avgust 2020 23:50)

    # Link komentara

  25. Kako volim što vas keca sve, paćenici ljubomorni haha
    (muškarčina, 9. avgust 2020 23:39)

    # Link komentara

  26. lazi svuda oko vas

    nije bio s maloletnicom.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 9. avgust 2020 23:32)

    # Link komentara

  27. Meni je tu više problem u njenom ponašanju, nisam čuo da se bilo ko žalio da je ona izmanipulisana. Ne razumem ljude koji žive u zabludi da su im ćerke svetice, a ovamo sve seva od vrućih pantalonica. Deca imaju poremećen sistem vrednosti, to je problem vaspitanja i to se uspostavlja od najmlađih dana.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaKG80, 9. avgust 2020 21:38)

    Šta bi ti da se pokriju cele od glave do pete kao u Saudijskoj Arabiji u sred leta?
    (Doktor drmr, 9. avgust 2020 23:29)

    # Link komentara

  28. Ortak misli provokacijama da se opet vrati u sedlo i nađe sponzore za svoje budalaštine na društvenim mrežama. Kompletnog treba ignorisati kako ne bi imao dovoljno pregleda da privuče nove sponzore, a onda opet po starom vređanje inteligencije građanima Srbije.
    (XXL, 9. avgust 2020 22:54)

    # Link komentara

  29. aman ljudi zasto ovom coveku dizete reklamu????Da niko ne pominje njega on bi davno pao u zaborav.
    (Kovalski, 9. avgust 2020 22:26)

    # Link komentara

  30. @WD, ne razumem zašto bi odrobijao njega zato što je opštio sa maloletnicom? Ona je dobrovoljno otišla kod njega, lagala za godine jer je znala da je to jedini način da ga smota, a on je postupio kao svaki napaljenko.

    Meni je tu više problem u njenom ponašanju, nisam čuo da se bilo ko žalio da je ona izmanipulisana. Ne razumem ljude koji žive u zabludi da su im ćerke svetice, a ovamo sve seva od vrućih pantalonica. Deca imaju poremećen sistem vrednosti, to je problem vaspitanja i to se uspostavlja od najmlađih dana.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaKG80, 9. avgust 2020 21:38) # Link komentara

    Tebi je valjda jasno da je njegov posao da joj trazi licnu kartu...
    Zamisli dete slagalo za godine... Kao da je ne daj Boze dete...
    Oh wait
    (joj, 9. avgust 2020 22:19)

    # Link komentara

  31. Pravi kadar za parlament.
    (Mića, 9. avgust 2020 22:07)

    # Link komentara

  32. Sve je to ok,, ali ko je taj Prasac ? Mislim što je poznat.. Im i ta Ajfonka, pa Dara Bubamara, Joca šišmiš, ima li koji Giga tombola, ili Djole Guma.. Ako je to plafon posjeta na You Tube kanalu e onda smo mi deset hiljada milja ispod zemlje..
    (Jovo - na novo, 9. avgust 2020 21:47)

    # Link komentara

  33. @WD, ne razumem zašto bi odrobijao njega zato što je opštio sa maloletnicom? Ona je dobrovoljno otišla kod njega, lagala za godine jer je znala da je to jedini način da ga smota, a on je postupio kao svaki napaljenko.

    Meni je tu više problem u njenom ponašanju, nisam čuo da se bilo ko žalio da je ona izmanipulisana. Ne razumem ljude koji žive u zabludi da su im ćerke svetice, a ovamo sve seva od vrućih pantalonica. Deca imaju poremećen sistem vrednosti, to je problem vaspitanja i to se uspostavlja od najmlađih dana.
    (NikolaKG80, 9. avgust 2020 21:38)

    # Link komentara

  34. Zabraniti sveštenicima da imaju decu.
    (Nikola Tesla, 9. avgust 2020 21:19)

    # Link komentara

  35. Šta je gubitnici tranzicije ljubomora a? Baka Prase je uspešan i začudo pošteno je sve stekao. Mada ni ja se ne žalim na svoj način. Bilo je burno kako damo mladost ume da kreira.
    (Nekad ratni profiter danas uspesni biznismen, 9. avgust 2020 20:51)

    # Link komentara

  36. Nama u osnovnoj skoli bili idoli Bajaga, Riblja corba, Cola, Dugme, od sportista Piksi, Divac, Dražen Petrovic...a klincima ovo
    (Igor, 09. avgust 2020 16:03)

    hahaha, ne bih se ja hvalio takvim idolima...
    (peta mesna, 9. avgust 2020 20:39)

    # Link komentara

  37. Neko reče da je prase zaradio 200.000 evra. Ta cifra govori o strmoglavom padu civilizacijskih vrednosti što nas vodi u susret našim majmunskim precima. I posle se neki čude kako je lako sluđivati mase, a ovo je samo početak.
    (Leso, 09. avgust 2020 18:42)

    Прееци би прасе појели, не би га обожавали...
    (УГА УГА!, 9. avgust 2020 20:32)

    # Link komentara

  38. IQ 200
    (aqvarel, 9. avgust 2020 20:28)

    # Link komentara

  39. Ko je ovaj? Šta, gde, kako, o čemu se radi ovde?
    Malo pre sam se vratio iz bioskopa Kozara (gledao Povratak u budućnost), gošao kući i u dnevniku 2 ovaj?!
    (Serdjo, 9. avgust 2020 20:28)

    # Link komentara

  40. E cuj baka prase .Boze me sacuvaj ...
    (no name, 9. avgust 2020 19:27)

    # Link komentara

  41. Kakva njuska...
    (Magdalena, 9. avgust 2020 19:10)

    # Link komentara

  42. u obor s njim
    (aca, 9. avgust 2020 19:06)

    # Link komentara

  43. Neko reče da je prase zaradio 200.000 evra. Ta cifra govori o strmoglavom padu civilizacijskih vrednosti što nas vodi u susret našim majmunskim precima. I posle se neki čude kako je lako sluđivati mase, a ovo je samo početak.
    (Leso, 9. avgust 2020 18:42)

    # Link komentara

  44. Meni nije jasno kako i jedan sponzor ocekuje da cu da mu kupim proizvod kad daje pare ovom krmku.
    (Vlada, 9. avgust 2020 18:37)

    # Link komentara

  45. @Goksi
    Mnogo vise i uradio i zaradio od njega.
    (Aleksandar, 9. avgust 2020 18:33)

    # Link komentara

  46. Nisam gledao ni minut klipa ovog coveka, kao sto ne gledam ni ostale koji mlate po YT. A sad kad je krenula ova kampanja protiv njega pogledao sam nekoliko klipova. Covek se zeza i to naplacuje ljudima kojima je net sve. Svi nesto krotikuju, a svi imaju drustvene mreze i ne skidaju se sa istih. Gospodo, ugasite profile vama i vasoj deci pa savetujte. Ali kako onda kad niko ne vidi da ste bili na moru ili u basti ili na bazenu. Kme, kme. Hahaha.
    (Polidor, 9. avgust 2020 18:07)

    # Link komentara

  47. Vratiće se očas posla. Ne očekujete valjda da se prekvalifikuje i postane nastavnik, limar ili komercijalista na terenu?
    (Kont, 9. avgust 2020 18:00)

    # Link komentara

  48. Potrebno je stati sa davanjem prostora u javnosti ovakvim nazovi ljudima jednom i zauvek.
    (Sasa, 9. avgust 2020 17:30)

    # Link komentara

  49. Jel neko zna kako tačno funkcioniša ta zarada preko Youtubea?
    @ (Blok 45, 9. avgust 2020 10:53)

    YT daje malo vise od jednog dolara (1$) po jednoj hiljadi pregleda. Npr. ako video ima 6 miliona pregleda, recimo, zaradices malo vise od 6000 dolara (evra?!).
    (Mastrangello, 9. avgust 2020 17:28)

    # Link komentara

  50. @Goksi
    E baš u tome je i tragedija našeg društva.
    (Krmećaš, 9. avgust 2020 17:20)

    # Link komentara

  51. Bojim se da ga neki fan ne navata za bozic
    (Mille, 9. avgust 2020 16:55)

    # Link komentara

  52. Baja Prase vozi Porše, kupio je luksuzan stan i sazidao kuću svojim roditeljima. Mi njegovi fanovi srušićemo zemlju do temelja ako se samo neko drzne da ga popreko pogleda.
    (Prasence, 9. avgust 2020 16:51)

    # Link komentara

  53. Da je sreće i normalne države ne bi se e ti sprdao nego bi u prdekani bio.
    (?, 9. avgust 2020 16:48)

    # Link komentara

  54. Zašto ovaj nije u zatvoru?
    (Tetak, 09. avgust 2020 14:44)

    zatvor je samo za nas paćenike msm jbte
    (lanny, 9. avgust 2020 16:27)

    # Link komentara

  55. Kad poraste bice baka svinja
    (ANALiticar, 9. avgust 2020 16:16)

    # Link komentara

  56. Biće nekom lepa devojka u Zabelu.
    (...kroz gusto granje, 9. avgust 2020 16:14)

    # Link komentara

  57. Pedofila u zatvor!Šta se čeka?
    (Miloš, 9. avgust 2020 16:10)

    # Link komentara

  58. Nemoj da se vracas vise ko boga te molim.. Smaras
    (Ivana, 9. avgust 2020 16:08)

    # Link komentara

  59. Nama u osnovnoj skoli bili idoli Bajaga, Riblja corba, Cola, Dugme, od sportista Piksi, Divac, Dražen Petrovic...a klincima ovo
    (Igor, 9. avgust 2020 16:03)

    # Link komentara

  60. Kod popa uvek nikakva deca.
    (Op- ti -mi-s-ta., 9. avgust 2020 15:54)

    # Link komentara

  61. Jadni mladi kojima pere mozak...
    (Psiholog, 9. avgust 2020 15:50)

    # Link komentara

  62. Dečko ima svoj put. Uspešan je i to je to.
    (Slo, 9. avgust 2020 15:48)

    # Link komentara

  63. Uzmi pročitaj neku knjigu, dani su prazni samo kad je glava prazna a to je rešivo, veruj mi... Biće ti, možda, malo teško i nerazumljivo u početku ali će ti posle život biti mnogo lepši i sadržajniji...

    е јес луд обозавам га дани су ми празни брез његових лудорија волела бих да га уживо сретнем
    (Maja велјовић, 09. avgust 2020 13:20)
    (Sale..., 9. avgust 2020 15:45)

    # Link komentara

  64. Da ne ispadne da sam podrska maloumniku moram da kazem da ne mogu da verujem da niko ne shvata sakrazam...
    (Harizmatican, 9. avgust 2020 15:37)

    # Link komentara

  65. Nekad smo gledali Minju subotu, Branka kockicu, Miću Tatića, Dragana Lakovića...
    (Vasketb, 9. avgust 2020 15:37)

    # Link komentara

  66. Izuzetno iritantan lik i uči decu psovkama i pogrešnim informacijama, ponižava školu kao obrazovno vaspitanu instituciju. Deca ga nažalost obožavaju i on im je idol. Ja kao nastavnik mogu samo da se krstim...
    (NikolaBg, 9. avgust 2020 15:37)

    # Link komentara

  67. Samo motika i na njivu, jedino to može spasiti Srbiju.
    (Rade, 9. avgust 2020 15:35)

    # Link komentara

  68. Balkan, sa tranzicionim kapitalistickim modelom, zajedno sa domacom koruptivnom I nacionalistickom povesti, siguran je put ka propasti.. Jednom recju, amerikanizam zajedno sa pljackaskim nacionalizmom, pomesan zajedno, je sigurna drustvena kataklizma.. Sprdnja, zaglupljivanje I beda koja nas okruzuje, kulturna I duhovna katastrofa I urusene institucije, siguran je kraj za drustvo I zemlju Srbiju. Zivece I opstati pinkova deca I gradski elitisti, obe grupe zasluzne za propast, zajedno sa malogradjanstinom.
    (Protoss, 9. avgust 2020 15:27)

    # Link komentara

  69. "Ako je kriv zatvor, bez obzira što daje u dobrotvorne svrhe. Onaj za koga se ustanovi da nije kriv naravno bude oslobođen davao ili ne davao bilo šta u dobrotvorne svrhe.

    #pravna_država
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko_sthlm, 9. avgust 2020 13:02)"

    Ako je kriv zatvor, sta reci za gomilu krivicnih dela koja bi bila pocinjena i sa zatvorom i bez zatvora?

    Za sve Vam je zatvor kriv!
    (poyy, 9. avgust 2020 15:26)

    # Link komentara

  70. Lik je u suštini genije jer je od nista tj od gluposti, budalaštinama i prostaklucima koje izgovara na tom yt zaradio lovu o kojoj ja mogu trenutno samo da sanjam. Znači on je genije ja sam budala...
    E sad o posledicama njegovog delovanja na naše tinejdžere tek će se pričati... Al za to opet nije on kriv nego mi roditelji, moj sin je jos uvek mali i nema pojma ko je i sta je genije Prase...
    Za ovo sto je opštio sa maloletnicom ako ne dobije bar 15 god ili ako se nedaj Bože izvuče uspeće onda da sruši i nas pravosudni sistem i Jurića i sve koji se bore protiv toga, a sve mi liči da će tako i biti...
    Mislim da ćemo još mi čuti za ovog mamlaza i da ovo nije njegov nažalost kraj...
    (blanka, 9. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  71. Nista cudno, u Srbiji je ovo uvek bilo kul, spavanje sa maloletnicama i mafijanje je uvek bilo nagradjivano, narod je uvek takve uzdizao u nebesa.
    (Washington, 9. avgust 2020 15:14)

    # Link komentara

  72. Ovaj će daleko da dogura, možda jednog dana postane i predsednik.
    (Nikola, 9. avgust 2020 15:11)

    # Link komentara

  73. Ama ljudi dobrovoljan seks sa maloletnicom nije krivično delo, krivično delo je dobrovoljan seks sa detetom dakle ispod 14 godina osobom, i svaki nedobrovoljan seks a toga ovde nema.
    (perica, 9. avgust 2020 15:10)

    # Link komentara

  74. Ja ga pokusao gledati na ju tjubu, izdrzao sam 10 sekundi, nisam vise mogao slusati kakve gluposti lik valja.
    (sina, 9. avgust 2020 15:09)

    # Link komentara

  75. Ljudski mulj,dno,Sodoma i Gomora...niste vi deco krivi,kriv je sistem,i vaši roditelji koji vam nisu usadili prave vrednosti.
    (Dejan, 9. avgust 2020 15:04)

    # Link komentara

  76. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    (Невен, 09. avgust 2020 09:42)

    Kazu psiholozi da se problemi sa temperamentom i karakterne mane dece najjasnije ispolje u porodicama u kojima roditelji zaista pokazuju da vole svoju decu. U disfunkcionalnim porodicama deca potiskuju svoj pravi karakter da bi prezivela. Zato, kudos njegovom ocu. Jednog dana ce mali da shvati koliko je njegov otac trpeo sramote samo zato sto ga je voleo i nije hteo da ga lomi. Nadajmo se.
    (jolly, 9. avgust 2020 14:53)

    # Link komentara

  77. Zašto ovaj nije u zatvoru?
    (Tetak, 9. avgust 2020 14:44)

    # Link komentara

  78. Pocinio je krivicno delo. Gde je istraga? Kakav je njen rezultat? Cuj, vraca se "jos jaci"... sta to znaci? Sad ce da napastvuje jos vise?
    (iva, 9. avgust 2020 09:30) # Link komentara

    Koje krivicno delo???Ajde vratite se u osnovnu pre nego sto bilo sta komentarisete,jos gledam pacenici sa vajsa odmah skocili šatro priče o iskoriscavanju...U Srbiji sa 14 godina uz obostran pristanak je dozvoljeno!!!!!Znaci mala htela onu stvar i posle joj kriv djavo..Ali ni to nego sto je to sve namestaljka da bi povecao gledanost tj imao sadrzaj,on to radi u dilu s njom kao i sve ostale "drame" sve je iscenirano mnogo pre a vi svi se lozite ko balavci od 7 godina,i da,Srbija s takvim ko vi nece daleko...
    (Svepenali, 9. avgust 2020 14:43)

    # Link komentara

  79. Ko je ovo?
    (Aca36, 9. avgust 2020 14:16)

    # Link komentara

  80. odgledah malo nekog klipa.....vidim koliko pratioca ima ovaj decko...Uzasnuta sam da ovo, nesto potpuno bzv ima toliko pratilaca. Ovaj decko je pametan, sta ga briga.
    (olgabg, 9. avgust 2020 14:10)

    # Link komentara

  81. Ovde bi trebalo da stoji sve sto bi zeleli da napisete o Baki prasetu(sacuvaj nas Bože od svega toga)a moderator ne bi dozvolio da se objavi,dakle nakon tri tačke počnite,u sebi ili nagalas,sto glasnije...
    (Op Rem, 9. avgust 2020 13:55)

    # Link komentara

  82. Izuzetno ne nervira ovaj lik, ali i cela nakaradba onladina koja ga prati i podržava. Za takve likove vojska, da se malo ubace pod disciplinu jer oligledno, roditelji pali na testu.
    (molim lepo, 9. avgust 2020 13:54)

    # Link komentara

  83. (Polidor, 9. avgust 2020 10:06) Mnogi ne razumeju kakav genijalan um ima, dakle napisao 2004 a devojka je 2004 godiste ali samo visoko inteligentni i odabrani mogu da razbiju tu sifru.
    (Harizmatican, 9. avgust 2020 13:54)

    # Link komentara

  84. Njegov otac je razvedeni pop koji se dva puta ženio. Toliko o tome.
    (adriano_galliani, 09. avgust 2020 11:07)
    Govoriš neistinu. Razveo se davno pre venčanja sa sadašnjom suprigom i posle drugog tj sadasnjeg braka je i primio čin. Dakle sve je po kanonu crkve i nije napravio prestup. Nije lepo lagati i biti zlurad.
    (Mint, 9. avgust 2020 12:21)

    Znači po kanonu crkve možeš imati i 20 brakova i razvoda pre nego što postaneš sveštenik? Kakva crkva, takav kanon, takav svestenik, pa i njegov sin
    (Duki, 9. avgust 2020 13:49)

    # Link komentara

  85. O ovom ne znam ništa niti me zanima!
    (Vladimir, 9. avgust 2020 13:41)

    # Link komentara

  86. To "povlacenje" pa vracanje je izlizana fora kojom se mnogi YT selebritiji koriste
    (Katarza, 9. avgust 2020 13:38)

    # Link komentara

  87. Ja lepo rekoh da neće da napušta yt jer je to takva ličnost attention whore
    (Doktor direktor, 9. avgust 2020 13:28)

    # Link komentara

  88. Budimo iz sveg srca barem zahvalni što smo rasli uz velikane poput Branka Kockice, Duška Radovića, Ljubivoja Ršumovića, Laneta Gutovića, Raše Popova i Minje Subote.
    (Kockica, 9. avgust 2020 13:23)

    # Link komentara

  89. е јес луд обозавам га дани су ми празни брез његових лудорија волела бих да га уживо сретнем
    (Maja велјовић, 9. avgust 2020 13:20)

    # Link komentara

  90. koga boli uvo sta radi Baka Prase???
    svako ko ima 2,5 grama mozga se smeje tom liku..
    (ognjen, 09. avgust 2020 10:13)
    Smeješ se liku od 22 godine koji je napravio 200000 evra. Šta si ti uradio u životu?
    (Goksi, 9. avgust 2020 13:17)

    # Link komentara

  91. Evo da i ja izjavim nešto za drugi dnevnik :
    Da je moje dete u pitanju ja bi ga momentalno odrobijao. Nije ovo pretnja ovo je razmišljanje jednog običnog roditelja .Pitanje ovog bolesnika je samo kada će naleteti na roditelje nekog deteta kao što sam ja . A ima ih u Srbiji i Hrvatskoj mnooooogo .
    (WD, 9. avgust 2020 13:12)

    # Link komentara

  92. (pilula, 9. avgust 2020 12:20)

    Он је млад, а живот је дуг. Мислим да је он итекако свестан да то што ради неће моћи да ради можда већ ни за 5 година, камоли за 10 или 20. Има и добру лекцију око себе. Људи су деценијама улагали у "цимер фрај" туризам, па када је дошла корона не знају шта да раде. Тако и ово. Ако је иоле интелигентан, а верујем да јесте, уложиће део зарађених пара у неки сасвим обичан бизнис за који зна да ће увек бити исплатив. Или ће свој "офлајн" хоби (а верујем да га има) преточити у бизнис. Да ли ће то бити нека пекара, бутик, пицерија, погребно предузеће... или нешто много веће - небитно. Наравно, свет је препун и супротних примера младих звезда које засијају, а када се угасе тада им се практично угасе и животи, па из очајања заврше на алкохолу, дрогама итд. Надам се да неће спадати у ту другу категорију.
    (Филозоф, 9. avgust 2020 13:09)

    # Link komentara

  93. odvratno, jadna ova deca.
    (Nenadnenad, 9. avgust 2020 13:09)

    # Link komentara

  94. Ovaj je samo još jedan od pametnih što zaradjuje na račun ljudske gluposti... Ništa novo
    (VB, 9. avgust 2020 13:07)

    # Link komentara

  95. @max
    A on ostvaren? :-D
    (Lav Lazo, 9. avgust 2020 13:06)

    # Link komentara

  96. @ "sve bi bilo u redu kad bi dosta novca uplacivao na racune za bolesnu decu ili za siromasne...
    u suprotnom zna se...
    (est, 09. avgust 2020 09:47)"

    Ma ajde!

    E pa ne bi bilo u redu. Ne možeš da se iskupiš novcem za krivično delo - barem ne bi smelo da može. I to ne bilo kakvo krivično delo već pedofilija.

    Za koga se utvrdi da je kriv taj mora da snosi posledice koje zakon nalaže, tj. u ovom slučaju dugogodišnji pun pansion u zatvoru. To mora da važi i za ove sa parama kao i za one bez para.

    Ako je kriv zatvor, bez obzira što daje u dobrotvorne svrhe. Onaj za koga se ustanovi da nije kriv naravno bude oslobođen davao ili ne davao bilo šta u dobrotvorne svrhe.

    #pravna_država
    (marko_sthlm, 9. avgust 2020 13:02)

    # Link komentara

  97. @ Kibo1 Nema tih para koje tebi mogu da objasne zasto nije normalno to sto taj decko radi. Bice ti jasno za 5 - 6 godina kad odrastu sva ta deca koja ga prate. Svi oni misle da pare rastu na drvecu a da oni samo treba da ih uberu i bice kao Baka. Steta je za svu tu decu u kakvom vremenu zive i kakav brlog od drustva smo im mi (stariji) ostavili...
    (Milan, 9. avgust 2020 13:00)

    # Link komentara

  98. Decko je PEDOFIL ima 25 godina, medijska je licnost, muva maloletnice. Koliko god one htele da budu s njim, on MORA da ih odbija. Svaki punoletni gradjanin MORA inace da odbija maloletnice, ali posebno on
    On mora da bude na stubu srama, on mora da bude izopsten iz drustva i iz svih medija, zabranjen na svim drustvenim mrezama kao PRIMER sta se desava pedofilima
    (Pedofil, 9. avgust 2020 12:56)

    # Link komentara

  99. "Nakon afere sa maloletnicom"... predstavlja se kao da mu je napisana kazna za nevezan pojas u autu, a ne da je bio sa maloletnicom, za sta se odgovara debelom zatvorskom kaznom.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lazi svuda oko nas, 9. avgust 2020 11:51) # Link komentara
    Ovaj lik je dno dna, ali činjenica je da nema zbog čega da odgovara pred zakonom, a pogotovo ne "debelom zatvorskom kaznom. Naime, krivično delo "Zavodjenje maloletnice", odavno ne postoji u našem zakonodavstvu. postoji kr.delo "Obljuba nad detetom", a detetom se smatra osoba do 14 godina, a on to nije uradio. To su činjenice, sasvim druga stvar je moralna odgovornost, ali za to se ne ide u zatvor.
    (Nenad, 9. avgust 2020 12:53)

    # Link komentara

  100. oga boli uvo sta radi Baka Prase???
    svako ko ima 2,5 grama mozga se smeje tom liku..
    (ognjen, 09. avgust 2020 10:13)
    pa nisu problem ovi sto se smeju njemu, nego ovih 2.5M dece koja ga obožavaju.
    (Maradona, 9. avgust 2020 12:46)

    # Link komentara

  101. Lik je simbol gluposti, bahatosti, bezobrazluka... Poražavajuće je za društvo, porodicu što mnogo klinaca u njemu vidi bilo šta pozitivno.
    (Rokenrola, 9. avgust 2020 12:45)

    # Link komentara

  102. Pa vaša deca gledaju tog lika jer vi ne umete da provedete kavlitetno vreme sa njima, već dozvoljavate da vas zameni internet i Baka Prase.
    (Dule Astro)

    kako ako radim 6 dana u nedelji od 8 do 18 (sa sve putovanjem)? nek uvedu 4 radna dana kao u holandiji da bi ljudi više imali slobodnog vremena i bili sa svojima. problem je sistemski, pogrešno je što ga svaljuješ na roditelje, roditelji su nemoćni da stvari promene osim ako hoće da ostanu bez posla i plate
    (slep kod očiju, 9. avgust 2020 12:37)

    # Link komentara

  103. a ne da je bio sa maloletnicom, za sta se odgovara debelom zatvorskom kaznom.
    @ (lazi svuda oko nas,

    To nije tacno. Seks sa mladjima od 14 godina je automatski krivicno delo silovanja,a seks sa tinejdzerima od 15 do 18 godina je dozvoljen uz naravno obostrani pristanak. Najpre nauci zakone zemlje u kojoj zivis.
    (Oliver, 9. avgust 2020 12:36)

    # Link komentara

  104. lik javno prizna da je imao seks sa maloletnicom i ocigledno prodje nekaznjeno. toliko o pravosudju. okej mozda je bio saglasan odnos ali imate rome koji su u braku po 5,6 godina i cim jedan supruznik napuni 18g odmah ga po kratkom postupku salju u zatvor zbog pedofilije. sramota
    (shone, 9. avgust 2020 12:35)

    # Link komentara

  105. Njegov otac je razvedeni pop koji se dva puta ženio. Toliko o tome.
    (adriano_galliani, 09. avgust 2020 11:07)
    Govoriš neistinu. Razveo se davno pre venčanja sa sadašnjom suprigom i posle drugog tj sadasnjeg braka je i primio čin. Dakle sve je po kanonu crkve i nije napravio prestup. Nije lepo lagati i biti zlurad.
    (Mint, 9. avgust 2020 12:21)

    # Link komentara

  106. A ko je ovaj prvi put cujem za njega?
    (AlienShooter, 9. avgust 2020 12:20)

    # Link komentara

  107. Nekad su nasoj deci uzor bili Tihi i Prle a danas ovo prase i neke ajfonke...eto toliko o nama,nema vise sta.
    (Ivan, 9. avgust 2020 12:20)

    # Link komentara

  108. jasno je da model na kome je ovaj momak zaradio novac nije odrziv. njegova generacija odrasta, kao i generacija njegovih pratilaca, to postaju ozbiljni ljudi kojima ovakvi sadrzaji ne mogu biti zanimljivi. a sa druge strane, kome ce od novostasalih generacija biti zanimljivo da gleda nekog godina svojih roditelja kako se krevelji. a eho seksualnog predatora/pedofila ce svakako uciniti da nijedna robna marka ne zeli biti povezana s njim. zivela cancel kultura!
    (pilula, 9. avgust 2020 12:20)

    # Link komentara

  109. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    (Невен, 09. avgust 2020 09:42

    Pa i nije mu u kuci.
    (Straight Outta München, 9. avgust 2020 12:18)

    # Link komentara

  110. Bože, kuda srlja ova Srbija kada im je ovaj uzor...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
    (godzilla, 9. avgust 2020 10:28)

    I Hrvatska.
    (Stojimir, 9. avgust 2020 12:17)

    # Link komentara

  111. Komentari na ovog lika samo pokazuje kako uopšte ne razumete nove generacije, tj. svoju sopstvenu decu.

    On je njima zanimljiv, uzor, gutaju svaki njegov klip, a vi mislite da je sve u redu sa vašom decom tako što ignorišete problem. Pa vaša deca gledaju tog lika jer vi ne umete da provedete kavlitetno vreme sa njima, već dozvoljavate da vas zameni internet i Baka Prase.
    (Dule Astro, 9. avgust 2020 12:13)

    # Link komentara

  112. Prugasto prase uzor mladima!!
    (Gt7, 9. avgust 2020 12:11)

    # Link komentara

  113. Знам понешто о овом момку,породица му је ОК.Овај млади човек је персонификација нашег света у коме живимо,он лично низашта није одговоран,он се само уклапа,сналажљивост му баш иде,способност за живот загарантована.
    (деда миле, 9. avgust 2020 12:09)

    # Link komentara

  114. Kamo sreće njemu 15 godina zatvora. Pali ljude, a prosek IQ kod nas oko 90.
    U pravu je komentator koji je napisao da šund treba dodatno oporezovati pa će i sponzori odustati. Dok god se lako promovišu ovakve 'vrednosti' sledi nam dalja propast.
    (Dragoslav, 9. avgust 2020 12:07)

    # Link komentara

  115. Zašto se čuditi njegovom ocu a gde su tu očevi-majke od onih koji ga prate i daju mu važnost valjda su oni više krivi šta oni uče svoju decu tj ne uče. A prase je prosto video da ima budala i to koristi da nema njega bio bi neki Baka Ovan, Baka Vo, Baka Konj, Baka Magare-ac......... Moze i Deka
    (Proleter, 9. avgust 2020 12:02)

    # Link komentara

  116. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    @ (Невен,

    Dobro jutro. Nisi znao da su svestenici teski licemeri??
    (Oliver, 9. avgust 2020 12:00)

    # Link komentara

  117. pogledao sam nekim nesrecnim sticajem okolnosti nekih 20 sekundi njegovog programa i to nakon sto mi je u gradu prijatelj pokazao ovu pojavu.nisam znao pre toga ni kako izgleda iako sam cuo za njega. cinjenica da je tako nesto zanimljivo deci nazalost dosta govori o mladjim generacijama. srozan je kvalitet u svim sferama pa tako i u sferi zabave. ljudi su sve manje kreativni. da gledaju na yt nesto poput onog remija galjara i da posle skidaju fore pa i da razumem. ovo je em nekreativno em primitivno, vulgarno... ukombinujte to sa jalama, bubama... i eto na cemu odrastaju danasnja deca. ostavice to posledice samo tako
    (petar markovic, 9. avgust 2020 11:58)

    # Link komentara

  118. Koja napast od coveka, ko god je zeljan paznje u Srbiji dovoljno je da bude dosadan putem medija i da smori narod onako lepo..
    (MCr, 9. avgust 2020 11:57)

    # Link komentara

  119. Ako ovog neko voli...onda na je drustvo stvarno u krizi
    (imalirazuma, 9. avgust 2020 11:57)

    # Link komentara

  120. Kako spiskati dragoceno vreme koje ti je dao život.
    (3:10 To Yuma, 09. avgust 2020 09:32)

    Da ti vidis koliko zaradjuje lik, ne bi mislio da gubi dragoceno vreme.
    (Kibo1, 9. avgust 2020 11:55)

    # Link komentara

  121. "Nakon afere sa maloletnicom"... predstavlja se kao da mu je napisana kazna za nevezan pojas u autu, a ne da je bio sa maloletnicom, za sta se odgovara debelom zatvorskom kaznom.
    (lazi svuda oko nas, 9. avgust 2020 11:51)

    # Link komentara

  122. Možete da ga mrzite što je poznat i ima love a vi neostvareni pišete komentare pune zavisti.A da sednete i malo razmislite da nije gledan ne bi ni pravio klipove .Dakle mrzitelji?
    (max, 9. avgust 2020 11:50)

    # Link komentara

  123. Ko je ova njuška?
    (Klaberka&Kladioničar, 9. avgust 2020 11:38)

    # Link komentara

  124. Simpatičan dečko.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 09. avgust 2020 10:26)

    nije u redu.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 9. avgust 2020 11:37)

    # Link komentara

  125. Dobar dečko,krimimalac.
    (Mika Hajneken, 9. avgust 2020 11:35)

    # Link komentara

  126. Izuzetno inteligentan lik, zna kako se prave pare, doktorirao je medije.
    (Www, 9. avgust 2020 11:33)

    # Link komentara

  127. Dok ide, glupira se i uzima lovu. Jeste ljaske, ali svaka čast na koji način od balavaca uzima dobru lovu.
    (AS, 9. avgust 2020 11:32)

    # Link komentara

  128. Više volim da vidim ratu kredita nego njega.
    (Srb, 9. avgust 2020 11:29)

    # Link komentara

  129. Nije lepo reci ali dobar deo Srbije koji blene u reJalitije po ceo dan i ciji su idoli Svetlane, baka,deka prasici i svinje... i njima slicni jednostavno ne treba da postoji.Cilj bombardovanja 99te nije bio da se unisti Srbija vec da stvoris dobru osnovu da narod s** u mozak. Uspeli su i vise nego sto su ocekivali. Svaka nova generacija ima sve veci procenat bahatih,bezobraznih nesposobnih za normalan zivot. Srbija je poznata po tome sto je najveci broj onih sa diplomama nepismen.
    (Uzicanin, 9. avgust 2020 11:29)

    # Link komentara

  130. decko se zajebava samo neki ne vide ,ne neki nego milion dece vuce za nos.Naravno da je sve iscenirao sa maloletnicama sa svojim drugarima da bi dobio jos vise na popularnosti i da pisu o njemu kao sto sada i vi radite.Nikakvih maloletnica nije bilo niti sexa sve je izmisljeno.I za ove sto pitaju kako mu je otac svestenik a on sve to radi zna mu i otac da on sve to iscenira radi popularnosti.Nista on vise ne radi od politicara i rijalitija.
    (boki89, 9. avgust 2020 11:27)

    # Link komentara

  131. Ma ko ga šiša . . .
    (Marko, 9. avgust 2020 11:25)

    # Link komentara

  132. Covek je pokupio dva svoja maloletna fana sa ulice i odveo ih u svoj stan (za dva znamo), i jos se sprda na taj racun, kao da je to nesto smesno. 90 posto njegovih fanova je maloletno, tako da nije normalno da koristi svoju popularnost i spava sa obozavaocima svog lika i dela. Postupio je lose, i umesto da se izvini, on se zeza na racun cele situacije i sebe predstavlja kao zrtvu dve maloletnice koje su ga iskoristile... ma idi begaj.
    (sloba, 9. avgust 2020 11:21)

    # Link komentara

  133. Daće bog da se to stvarno ispuni. Ali ne na 2 nedelje, tu bi 6 meseci do 2 godine bio minimum.
    (only fools and horses, 9. avgust 2020 11:17)

    # Link komentara

  134. Nije dovoljno imati samo pare,treba imati i nesto u mozgu. Time sto ti zivis rasipnicki, i to svima pokazujes javno,samo izazivas bes kod ljudi, i dripaca i mafijasa.
    (Bob, 09. avgust 2020 10:33)

    Pa upravo to mu i donosi novac sto se tako ponaša. Druže živiš u Srbiji, najidiotskijoj zemlji na svetu.
    Ne krivim ja njega, on je našao foru da zgrne pare, legalno. Krivim roditelje od te dece koja ga gledaju.
    (drmr, 9. avgust 2020 11:11)

    # Link komentara

  135. nije mi jasna jedna stvar..sto se on ne pozove na clan krivicnog zakona ove drzave da su godine pristanka (koliko ja znam,a ako nije tako,molim neka me neko ispravi) da su godine pristanka 14,a da je ispod toga protivprirodni blud.
    ako je nije silovao..ne vidim u cemu je problem,ukoliko ne gresim za zakon.decko ima 23 godine.
    (r.srbija, 9. avgust 2020 11:11)

    # Link komentara

  136. Multitalentovani klinac, a u mozgu duva vetar
    (nix, 9. avgust 2020 11:07)

    # Link komentara

  137. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    (Невен, 09. avgust 2020 09:42
    Ti stvarno misliš da oni veruju u to sto propovedaju?
    (lala, 9. avgust 2020 11:07)

    # Link komentara

  138. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Невен, 9. avgust 2020 09:42)

    Njegov otac je razvedeni pop koji se dva puta ženio. Toliko o tome.
    (adriano_galliani, 9. avgust 2020 11:07)

    # Link komentara

  139. Ako vec nemamo drzavu, zali Boze sto nemamo ni narod da stane na put maloumnim skupljacima lajkova i para zarad trovanja dece ciji roditelji nazalost nemaju vremena da im se posvete i objasne zasto nije ovaj ni slicni njemu vredni paznje, interesovanja i bilo cega pozitivnog. Ne branim roditelje, deca moraju biti na prvom mestu, ali sam svestan brzine zivota danasnjeg kapitalizma. Ljudi, peticije, protesti, sta god, ovome se mora stati na put, zabraniti im izlazak u medije, drustvene mreze, smislite razlog pravnici, nemojte samo svoje dzepove gledati. Isto vazi i za ruzicastu televiziju i njoj slicne. Pa da li je moguce da nakon svega objavljenog ne postoji rupa u zakonu za njihovu zabranu. Ili je stvar samo u nedostatku volje naroda?
    (Boka, 9. avgust 2020 11:02)

    # Link komentara

  140. Tragičan poraz roditelja, škole i društva u celini. Nismo uspeli dacu da naučimo ništa pametnije niti da ih zainteresujemo za nešto bolje od ovog. Tragičan poraz prvo njegovog oca a posle i svih nas ostalih.
    (što gluplje to popularnije, 9. avgust 2020 10:58)

    # Link komentara

  141. Meni nema razlike izmedju ovoga i Milana tarota. Onaj tarot je barem za pare varao naivan narod a ovaj to radi naivnoj deci.
    (Jsc, 9. avgust 2020 10:58)

    # Link komentara

  142. Pa neka kaze zasto ga stvarno nema i sa kim ima problem.... bahato i bezobzirno pa dosla cica na kolica kod vidjenijih momaka u gradu
    (Sloba, 9. avgust 2020 10:56)

    # Link komentara

  143. Jel neko zna kako tačno funkcioniša ta zarada preko Youtubea? Mislim ovaj dečko Bogdan ima publiku 99% iz regiona gde i nema nekih jakih sponzora....ne kapiram uopšte taj sistem zarade, o kojim ciframa tu realno pričamo za neke ajde da kažemo najjače jutjubere sa Balkana?
    (Blok 45, 9. avgust 2020 10:53)

    # Link komentara

  144. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    (Невен, 9. avgust 2020 09:42)

    Vidis, ja uopste ne cenim njegovog oca. Sta cemo sad? Hm?
    (pa ovo je sou, no nista novo, 9. avgust 2020 10:51)

    # Link komentara

  145. Ne razumem. Imao je aferu sa maloletnicom i bez problema hoda slobodno i dalje snima?!
    (???, 9. avgust 2020 10:47)

    # Link komentara

  146. E i po ovom se vidi da je budućnost Srbije i njene omladine mračna.
    (cyborg, 9. avgust 2020 10:47)

    # Link komentara

  147. Ma sve je ok, samo neka ovi poznati plate porez.
    (Joker, 9. avgust 2020 10:46)

    # Link komentara

  148. U svakoj normalnoj drzavni bi ti otkazali sponzori i svi bi ti okrenuli ledja, ako je tacno za sta se optuzujes. Kod nas.. Kod nas je... Daj da se sklonim na koji dan, kao priznajem krivicu, povlacim se sa socijalnih mreza i slicno.... I posle "nekoliko" dana... "Idemo miševi, gde ste".... Nova priča.. Stare i onako slabo pamtimo. Šta beše ono?!?!!
    A da, setih se... Zavođenje maloletnice.
    Isti priča u ovoj zemlji, kako od potpuno nebitnog lika na YouTube pa do vrha države...
    P. S.
    Samo, taj komentar o nebitnosti i nije baš toliko tačan... Porodica već odavno u krizi što se tiče vaspitanja. Škole i obrazovanje... Katastrofa, što bi nastavnik sa 50.000 vaspitavao nekog koga kući nisu, a čak i ako pokuša, taj što nije vaspitavao bi došao da se buni što neko u školi ima nešto protiv njegovog deteta...
    Šta nam preostaje?!?! Preostaje nam ovaj što se vratio i slični njemu kai ovi sa državnim ovlašćenjima što vole da se slikaju i pričaju nebuloze. Da se vratimo na početak, zašto beše dotični se bio kao povukao. A da, optužbe za zavođenje maloletnice. Pa dobro, evo, kaže da se vratio. U velikom stilu, sa limuzinom koja ga vraća.
    (boki, 9. avgust 2020 10:44)

    # Link komentara

  149. Za 15 dana napunio baterije i vraca se jaci nego ikad?! On kao da ga nije bilo 5 godina. Idu tri tacke i gluposti se nastavljaju. Bar nas malo odmorio.
    (Serb, 9. avgust 2020 10:44)

    # Link komentara

  150. opasno sam se potresao zbog praseta. ne mogu da spavam.
    (nikola, 9. avgust 2020 10:43)

    # Link komentara

  151. koje gluposti...
    (Modesti, 9. avgust 2020 10:41)

    # Link komentara

  152. Kome se danas sve značaj daje, nije ni čudo da nam je društvo degradiralo i taman kad pomisli čovek da nema niže, ono u stvari vidiš da ima i dno ispod dna.
    (Mladen, 9. avgust 2020 10:40)

    # Link komentara

  153. Ne volim ga ni ja, bas mi je smesan, arogantan i debilan tip ali decko se je snasao i finansijski uspeva u zivotu, nema potrebe zaviditi. Sadrzaj mu je uzasan to sve stoji ali na roditeljima je vaspitavanje dece a ne na njemu. Ako je dete vaspitavano kako treba ono ce samo prepoznati krs ovog kanala i nece ga pratiti kao sto nasilnicki filmovi ili igre nikad nece nasilno delovati na fino dete nego samo na one koji su skrenuli sa puta. Zabrana ne sluzi nicemu jer se uvek nadje neki novi baka prase, treba deci objasniti da sami shvate da njegov sadrzaj ne valja
    (Petar, 9. avgust 2020 10:34)

    # Link komentara

  154. Nije dovoljno imati samo pare,treba imati i nesto u mozgu. Time sto ti zivis rasipnicki, i to svima pokazujes javno,samo izazivas bes kod ljudi, i dripaca i mafijasa.
    (Bob, 9. avgust 2020 10:33)

    # Link komentara

  155. Daleko bilo...
    (vojkan85, 9. avgust 2020 10:29)

    # Link komentara

  156. Laž, naravno, nije bio ni jedan sekund u zatvoru.
    (Miki, 9. avgust 2020 10:29)

    # Link komentara

  157. Uhapsite ga molim vas. Barem zbog gluposti.
    (suzi, 9. avgust 2020 10:29)

    # Link komentara

  158. Ovog preventivno isključiti sa interneta, ne mogu da verujem da imamo ovoliko glupu decu koja gleda ove kretene
    (Marko, 9. avgust 2020 10:29)

    # Link komentara

  159. Šund je potrebno dodatno oporezivati, onda ce se i sponzori povući. Postoji rešenje za ovu vrstu prevaranata, samo ga treba primeniti
    (Zvrle, 9. avgust 2020 10:28)

    # Link komentara

  160. Da li je stvarno bio u zatvoru ili je zezanje? Realno mu ne verujem da je bio u zatvoru. Ono kad se uvek zezas, pa i kad kažeš istinu ne veruje ti se. Nije uradio nikakvo krivično delo da bi bio u zatvoru. Devojke od 16 godina po zakonu mogu i brak da sklope, tako da biti sa njima nije krivično delo.
    (Milan, 9. avgust 2020 10:28)

    # Link komentara

  161. Bože, kuda srlja ova Srbija kada im je ovaj uzor...
    (godzilla, 9. avgust 2020 10:28)

    # Link komentara

  162. Zamolio bih ljude da udju u sekciju komentari i da ne komentarisu. Samo pogledajte ovaj komentar. Ne treba ovakvoj osobi davati publicitet, ni ovakav, a ni onakav. Udruzimo se!
    (s, 9. avgust 2020 10:27)

    # Link komentara

  163. Koji je sad pa ovaj?
    (Apatrid, 9. avgust 2020 10:27)

    # Link komentara

  164. Vraća se jači nego ikad a? Zato ker je naš pravni sistem korumpiran, da je tamo dobijao batine svaki dan kao što ke bilo u stara dobra vremena, nebi više ni televiziju gledao a ne snimao klipove.
    (Ervin, 9. avgust 2020 10:27)

    # Link komentara

  165. Simpatičan dečko.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 9. avgust 2020 10:26)

    # Link komentara

  166. ...našao svoj životni pad.
    Ha, čuj mene, pad...
    Mislio sam pad.
    (Dawkins, 9. avgust 2020 10:26)

    # Link komentara

  167. Znači pedofil, zašto se nisam iznenadio...
    (Realista, 9. avgust 2020 10:25)

    # Link komentara

  168. Samo čekam dan kada ce vam YouTube smanjiti isplate na 10 posto od sada, zar vi svi mislite da ce neko vecno da plaća sedenje ispred kamere, zapamtite komentar kad tad dodje maca
    (Marko, 9. avgust 2020 10:24)

    # Link komentara

  169. Deco, jadnan život vas očekuje!
    Ako vam je ovo zanimljivo, ako vam je ovo vodilja - beznadežan je svaki pokušaj za vaše spašavanje...
    (+MAKSIM, 9. avgust 2020 10:24)

    # Link komentara

  170. Za zatvora i jesi.
    (Milan, 9. avgust 2020 10:22)

    # Link komentara

  171. Fuj
    (Realan, 9. avgust 2020 10:22)

    # Link komentara

  172. Gospode BOŽE, sakloni i pomiluj nas grešne!!!
    (Apofis2036, 9. avgust 2020 10:19)

    # Link komentara

  173. Idi, nadji svoj zivotni put... idi na Tibet malo...
    (karma, 9. avgust 2020 10:19)

    # Link komentara

  174. pa da i sad ce opet da truje decu. mali trik kako bi sad jos vise pregleda i para imao.
    (AlenBor2, 9. avgust 2020 10:19)

    # Link komentara

  175. Ko je ovaj ako je on uzor sadasnjoj omladini onda smo prsli ko zvecka
    (Naki, 9. avgust 2020 10:17)

    # Link komentara

  176. Kako je samo sladak, uhh! Isti je moj decko...
    (Jon Bon Jovi, 9. avgust 2020 10:16)

    # Link komentara

  177. Vraca se jaci nego ikad da i dalje zamlacuje nasu decu od 10 do 15 godina. Ovakvim hijenama treba ograniciti vidljivost videa na 18+ godina pa da vidimo koliko bi hiljada pregleda imao.
    (Djenka, 9. avgust 2020 10:14)

    # Link komentara

  178. koga boli uvo sta radi Baka Prase???
    svako ko ima 2,5 grama mozga se smeje tom liku..
    (ognjen, 9. avgust 2020 10:13)

    # Link komentara

  179. Ovog momka treba sankcionisati. Previse kvari nasu omladinu. Deca pocinju sve vise i vise da psuju i vulgarno se ophode prema drugim ljudima. Smaram da ga nekako treba ograniciti. Moje dete ima 10 godina i non-stop ga gleda, pocinje da psuje i prica reci koje ni ne znaju sta znace. Ovo je veliki problem u nasem sistemu. Treba drzava preuzeti mere da nam deca budu kulturna i pristojna. On ne zna kakav ima uticaj kod dece koja nisu ni svesna sta gledaju. Porazmislite o ovom...
    (marko vratcevic, 9. avgust 2020 10:13)

    # Link komentara

  180. Нашао начин да од тужних ликова који немају своје животе и убија се од пара. И незаслужено има сву медијску пажњу. Рекао бих "Србија данас", али је исправније "светско заглупљивање данас".
    (Јабучило, 9. avgust 2020 10:06)

    # Link komentara

  181. "Dosije 2004". Hahaah, koji kralj. Aludira na godiste te curice. Je l on kriv sto se maloletnice tako ponasaju? Podrska.
    (Polidor, 9. avgust 2020 10:06)

    # Link komentara

  182. Zatvorsko odelo iz Čaplinovih filmova.
    (Vladimir, 9. avgust 2020 10:04)

    # Link komentara

  183. Uzasno je da ovakvi ljudi postoje i još uzasnije da ih ovoliko ljudi podrzava. Rak društva.
    (srba, 9. avgust 2020 10:04)

    # Link komentara

  184. udri grome...
    (neca, 9. avgust 2020 10:03)

    # Link komentara

  185. Кога боли уво за овог?
    (Војвода, 9. avgust 2020 10:02)

    # Link komentara

  186. Dame i gospodo, idol 99% dece u Srbiji.
    (Batistuta, 9. avgust 2020 10:02)

    # Link komentara

  187. Mali ima smisla za dramu i privlacenje naivnih balavaca... Vole ga deca jer je roditeljima lakse da daju detetu tablet/telefon/pc i da ih ostave da rade sta hoce, nego da provedu vreme sa njima i edukuju ih. Odvratna njuska, ali je uspeo da namlati pare. Klinci ga oponasaju, a lose utice jer je bahat, bezobrazan, pun sebe... Tuzno
    (Bracalic, 9. avgust 2020 10:01)

    # Link komentara

  188. to matori ide gas ,ma resi ..Saim se.. Jel nas ima institucijo ?
    (Marko, 9. avgust 2020 10:00)

    # Link komentara

  189. Ma u zatvor sa njim, ali stvarno.
    (M8m, 9. avgust 2020 10:00)

    # Link komentara

  190. Manipulator... Polusvet...
    (cavs, 9. avgust 2020 09:59)

    # Link komentara

  191. Ja mu odelo ne bih niti skidao, dodao bih mu samo olovne kugle, bukagije na nogama.
    (Srbenda, 9. avgust 2020 09:58)

    # Link komentara

  192. Zar je neko mislio da će se ovaj kre*** tek tako povući, nema spasa, osim stroga kontrola dece
    (KgK, 9. avgust 2020 09:57)

    # Link komentara

  193. afera, teski momenti, povlacenje da bi pronasao svoj zivotni put, punjenje baterija i povratak jaci nego ikada - sve u mesec dana!
    (mm, 9. avgust 2020 09:54)

    # Link komentara

  194. On stvarno treba da bude u takvom odelu. Mora da se povede sudski proces protiv njega, jer u bilo kojoj drzavi zapadne evrope bi bio odmah uhapsen posle priznanja da je imao seksualne odnose sa maloletnicama. Drzavo reaguj
    (Dule, 9. avgust 2020 09:53)

    # Link komentara

  195. Verovatno zbog pedofilije nesto.
    (...kroz gusto granje, 9. avgust 2020 09:53)

    # Link komentara

  196. Nije ti palo na pamet da obiđeš ili pružiš pomoć nekom od tvojih vršnjaka koji su stvarno bili u zatvoru. Žao mi je i tebe i tvojih istomišljenika sa kojima deliš sistem vrednosti. A da, ti se samo sprdaš a ovo sve je ironija i sarkazam.
    (tnt, 9. avgust 2020 09:50)

    # Link komentara

  197. Dosije 2004", napisao je ispod fotke koja je brzo pokupila preko 240 hiljada lajkova njegovih fanova koji su pisali komentare podrške ispod objave.

    Nikada necu razumeti podrsku ovakvim likovima,pogotovu kad znaju sta je uradio.
    Zlo i naopako.
    (Stop pedofilima, 9. avgust 2020 09:50)

    # Link komentara

  198. kakv folirant zeljan paznje
    (nena, 9. avgust 2020 09:48)

    # Link komentara

  199. sve bi bilo u redu kad bi dosta novca uplacivao na racune za bolesnu decu ili za siromasne...
    u suprotnom zna se...
    (est, 9. avgust 2020 09:47)

    # Link komentara

  200. Мени само није јасан његов отац... стварно га ценим и поштујем али оно што нам проповеда није оно што му је у кући...
    (Невен, 9. avgust 2020 09:42)

    # Link komentara

  201. Meni se cini da je ovo prase poraslo u....
    (krsto, 9. avgust 2020 09:41)

    # Link komentara

  202. I to je elita Srbije.
    (Toza Vampir, 9. avgust 2020 09:40)

    # Link komentara

  203. otpad naseg drustva, najezim se kada vidim klince po gradu da nose one majice SAIM SE... uzas uzas uzas uzas...
    (...., 9. avgust 2020 09:36)

    # Link komentara

  204. Teško će se on skinuti kao najvećo zavisnik od svih bolesti zavisnosti... Dok ga mi ne skinemo...
    A onda mu niko, pa ni u Lazi, ne mogu pomoći...
    Prasence, neka ti je bog u pomoći!
    (Mediocritical, 9. avgust 2020 09:34)

    # Link komentara

  205. A ja se ozbiljno zabrinuh
    (šupak, 9. avgust 2020 09:34)

    # Link komentara

  206. Kako spiskati dragoceno vreme koje ti je dao život.
    (3:10 To Yuma, 9. avgust 2020 09:32)

    # Link komentara

  207. Pocinio je krivicno delo. Gde je istraga? Kakav je njen rezultat? Cuj, vraca se "jos jaci"... sta to znaci? Sad ce da napastvuje jos vise?
    (iva, 9. avgust 2020 09:30)

    # Link komentara

  208. Smarac
    (Summertime Sadness, 9. avgust 2020 09:27)

    # Link komentara