- Komentari -
  1. Moja malenksot je dipling elektrotehnike. IT stručnjak (ako nije previše za reć'). Da mi prihodi padnu 90%, ne bih pablik kukumavčio & glumio "uvrijeđenu Ninu", nego se prihvatio motike. Koliko god volio ovo čime se 25+ godina bavim. Nadam se da sam bio jasan.
    (gost, 4. avgust 2020 11:41)
    -------

    Диплингичино, свака част на овако паблик конфешну. Успео си у животу.
    (Диплигица, 5. januar 2023 15:25)

    # Link komentara

  2. Ja sam za to da treba pomoci umetnost i umetnike. Zar je ljudima na Balkanu teško da doniraju iz poljo•apoteka džakove krompira za rasađivanje!?
    (Made in Serbia, 6. avgust 2020 08:21)

    # Link komentara

  3. Sve same nebitne osobe... Iskoristile ovu muku da se i za njih čuje...
    (realno, 5. avgust 2020 19:23)

    # Link komentara

  4. Porez na prihode kad počnu da plaćaju,neka se jave.
    (analiza, 5. avgust 2020 15:19)

    # Link komentara

  5. Uimali pozamasne ili pristojne(ali ceste) honorare ili nadoknade,kako god ih nazivali,kesh je bio.
    A o porezu na te honorare ni givora. Pre neko vreme Kalezic je kukao 100 eura penzija,pa trazio pomo. Sada rus trazi da kypi njegovu vikendicu na moru. U vreme korone sbi oni se baskare po vikendicama i privatnim bazenama sirom Srbije i drugih ex-yu prostora,a sada traze pomoc. Zasto nisu mislili na ovakva vremena.
    Neka traze posao kakav takav i zarade a ne da legache i chekaju.
    (Miha, 5. avgust 2020 12:58)

    # Link komentara

  6. Treba pomoci umjetnost i umjetnike. Pa zar smo stvarno kao drustvo dotakli samo dno? Pa zar nitko nema da pomogne gdi Michellangelo Badric, Tijani Dostojevski ili Severini van Gogh? Ccc. ..
    (Sulic igor, 5. avgust 2020 09:42)

    # Link komentara

  7. Kao što Vi volite i ne možete da živite bez pesme i koncerata i želje da nas zabavite 2 sata ili možda 3 sata,tako i mi obožavamo da kopamo krompir svaki dan i Vi ne morate da znate za to.
    (TATA, 5. avgust 2020 09:33)

    # Link komentara

  8. Tesko da bi izashovila (okopala sa ashovom) bilo sta u tim japankama. Mani me...
    (Srdjan, 5. avgust 2020 09:27)

    # Link komentara

  9. pošten i častan posao ne sme da ponižava čoveka...
    (mistermatik, 5. avgust 2020 09:07)

    # Link komentara

  10. Kolko carski - ova Nina priča o tome da se neko naslađuje tuđom nesrećom, a žena joj lepo ponudila posao i još vi sa ovom fotkom gde se ona umišljava nešto bosa gospoja. I šta je tu strašno što estrada nema pare - treba i oni da nauče koji je poredak stvari u kriznim situacijama - bitniji su svi ovi što ih je Tijana Dapčević navela od njih.

    Ja bogami uživam malo u tome što nemaju toliko koliko su imali - da se umišljene zvezde malo spuste na zemlju. I ne mislim da sam zbog toga loš čovek, niti im želim da nemaju. Samo na kratko da pogledaju svet iz perspektive kad se zategnu neke slavine. Tako je običnom svetu u Srbiji, da ne kažem svaki dan. A nije da su svi lenji, da ne rade i da nemaju znanje i ideje...A naravno kakvo god da je s****, ko vredi, isteraće svoje. Poy, nasmejaste me od ranoga jutra
    (Radovan Osamnaesti, 5. avgust 2020 08:48)

    # Link komentara

  11. Kopaj, kopaj, nece da skodi.
    (Miki, 5. avgust 2020 08:19)

    # Link komentara

  12. u japankama narocito!
    (Advokat, 5. avgust 2020 08:00)

    # Link komentara

  13. I ja sam arhitekt pa ne pričam da sam umetnik. Većina objekta su mi umetnički nedorasli da bi ih tako nazvao. Mozda vi znate da napravite umetničko delo, možda znam i ja, ali ono sto svi rade za pare ne možemo smatrati umetnošću. Pogotovo sami ne možemo davati takve epitete svojim delima. Umetnost se slabo prodaje, umetnicima je ugled bitniji od novaca. Da li se iko moze prepoznati u tome? Ne verujem, pogotovo ne strada.
    (no, 5. avgust 2020 07:52)

    # Link komentara

  14. Mislim da je ovo lako rešiti.

    Kao i sa svim drugima tako i sa pevačima. Procena porekla imovine. Ko je plaćao porez treba da mu se pomogne u granicama moći, kao i svima drugima. Ostali u zatvor zbog utaje.
    Tamo ima da se kopa kupus, krompir, prevoze pomije..... Ne bitno kako obuven i odeven, Može i da se peva tom prilikom ukoliko “kolegama” ne smeta.
    (Стојан, 5. avgust 2020 07:47)

    # Link komentara

  15. Goco i estradu je bas bolelo uvo kako narod zivi, sve ove godine
    (Napred-Nazad nemam gde, 5. avgust 2020 07:31)

    # Link komentara

  16. To ako si okopavala taj krompir u tim japankama, ja cu da pojedem taj ashov sa kojim poziras
    (Napred-Nazad nemam gde, 5. avgust 2020 07:29)

    # Link komentara

  17. Pa ti onda pevaj dok okopavas krompir, ko ti brani
    (Napred-Nazad nemam gde, 5. avgust 2020 07:28)

    # Link komentara

  18. Ova celokupna nesreca koja nas je zadesila je pokazatelj ko je vazan za drustvo a ko nije. Jedan lekar ili medicinski tehnicar imaju orjentaciono nekoliko puta do nekoliko desetina puta manja primanja od raznoraznih zvezda i zvezdica, skapavaju u skafanderima u smenama od po 24h pa ne vidim da nesto kukaju. Takodje - nakupovali ste se nekretnina po Srbiji, dok isti ti zdravstveni radnici jedva imaju da isplate kredite, a necu ni da spominjem nase ljude koji rade na minimalcu (licno misljenje - socijali). Problem je u narodu - dokle god se glupacama guraju evri u nedra, i treba da slusamo ovakve gluposti, a ne daj Boze da castimo (bukvalno castimo, ne damo mito vec ako nas uslovljavaju - prijavimo ih) tom lekaru ili osoblju za odlicno odradjen posao u ozdravljenju nas ili nasih bliznjih. Licemerstvo je to sto cemo da strpamo sisatim glupacama par hiljada dinara - par stotina evra dok tim ljudima koji zaista se iscimaju za nas kazemo hvala, odnesemo pice I lupam 200g kafe. P.S. Da se razumemo, lekari i zdravstvo su placeni od nasih plata i odbitaka za zdr osiguranje itd,ali meni je licemerno da glupacamo u nedra stavljamo pare a zasluznim ljudima pruzimo tako malo. Niko nije u obavezi da ista da zdravstvenim radnicima sem svog postovanja (posebno sada u celoj ovoj gunguli) ali mi proradi stomak od ovakvih natpisa. Nisam ljubomoran sto Estrada ima vec sto se vise postuje nego zdravstveni radnici.
    (Boli me glava od debila, 5. avgust 2020 07:24)

    # Link komentara

  19. Ne, nego što je lakše.
    (Bogdan, 5. avgust 2020 06:59)

    # Link komentara

  20. Kaži Nina koliko si para dala za porez od te svoje "umetnosti",kao i tvoje kolege i koleginice u Srbiji pa tek onda tražite pomoć države!!!
    (kurajber, 5. avgust 2020 06:31)

    # Link komentara

  21. volim i ja da vozim avion pa ipak ne vizim jer ne znam
    (profesor, 5. avgust 2020 06:27)

    # Link komentara

  22. Pa ti onda okopavaj krompir I pevaj, sta se nama zalis...
    (Napred-Nazad nemam gde, 5. avgust 2020 05:50)

    # Link komentara

  23. Stvarno mi je zao svakoga ko je ostao bez posla ali oni su ziveli a mnogi od njih nastavljaju da zive luksuzni zivot, nedostizan za vecinu Balkana. Ako nekome treba pomoci to je ljudima koji spadaju u socijalno ugrozenu kategoriju. Neko ne moze da plati rentu i kupi hranu za klince a ovi estradnjaci sigurno imaju nesto u steku (ili neka prodaju svoj nakit, krpice, itd.). A Goca Trzan je toliko iritantna osoba, ne znam da li drugi ljudi primete tu njenu negativnu energiju, jako neke lose vibracije od nje.
    (Amerikanac, 5. avgust 2020 04:02)

    # Link komentara

  24. Na stranu to sto vecina ne moze da se svrsta u umetnike, vec sund, jevrejska kletva - da Bog da, da imao, pa nemao je zestoka.
    Pretpostavljam da mnogi od njih i nemaju ustedjevinu vec zive od tezge to tezge, ili su kupili stanove / kuce i kola...
    Nije lako nikome ko ostane bez posla, ma koliko zaradjivao pre toga, jer vecina trosi vise kada ima vise.
    (poslovica, 5. avgust 2020 03:42)

    # Link komentara

  25. Užasi promiskuiteta.
    (Vujadin, 5. avgust 2020 03:13)

    # Link komentara

  26. Jedno je kada ovo pričaju u drćavama koje imaju zdravu i komercijalnu muzičku industriju, a drugo kada o tome pričaju pevaljke i pevaljci koji su preko kreveta ili politike isilovali medijsku scenu.
    Cela dens scena 90-ih je bila politički/državni projekat, o tome ima dokumentaraca koliko hoćete.

    Cecu zovu u Zrenjanin na trg i dobije 50.000 evra za to. Zašto nije napravila koncert za svoje "fanove" kada je ubeđena da je toliko popularna?!
    I ne znam da li je uopšte pravila koncert u Zrenjaninu.

    Ona minuta svog života nije živela od para koje je zaradila od muzike, kao ni većina estrade.
    (Nix, 5. avgust 2020 02:36)

    # Link komentara

  27. Dođite malo na jug Srbije i da vidite koliko se ne ceni rad poljoprivrednika,crnčenje od marta pa sve do novembra,i onda kad treba da prodaš,daju ti cenu 10-15 din. po kilogramu,da sedneš da plačeš i ništa drugo.Sad oni kao vade krompir,veliki radnici.
    (Dušan, 4. avgust 2020 13:14)

    Ti poljoprivrednici sa juga su za mene najveća enigma. Znam da im je teško, i moj deda je celog života crnčio na njivi od 4 ujutru pa do mraka.

    I sve bih to razumeo da taj isti poljoprivrenik sa juga ne napravi svadbu sinu ili ćerki i onda pola ušteđevine baci na kafansku pevaljku. Ti i takvi održavaju ove starlete u životu.
    (Locutus, 5. avgust 2020 02:24)

    # Link komentara

  28. Kakve nebuloze napisa ova samozvana “umetnica”...
    (hakija pozderac, 5. avgust 2020 02:09)

    # Link komentara

  29. Zaradite para za mesec dana koliko ja necu u zivotu. Sram vas bilo! Narod nema za osnovne stvari vi se nasli pametni da kukate! Jos se nazivate umetnicima.. Bože pomozi!
    (Jelena, 5. avgust 2020 01:15)

    # Link komentara

  30. O kojoj umetnosti pricas,pevaljka najobicnija!
    (nenad milev, 4. avgust 2020 23:49)

    # Link komentara

  31. Komentar žene je bio ironičan jer zaista ukoliko nemate posla i novca, aman ne kukajte već nađite način da ga zaradite i eto lepe ponude od nje za posao. Pogotovo se osvrnula na to da se par meseci ranije ta ista Nina hvalila preskupom haljinom na instagramu a sad traži pomoć od drzave. Alo, ko se ovde kome ruga? Što se mene tiče, volite vi muziku i pevajte i živite je al ne jašite nas zbog toga.
    (jasamaja, 4. avgust 2020 23:43)

    # Link komentara

  32. Evo kinezi traze radnike 6000 placaju, bolje ista nego nista izvolite umetnici, posto ste pojedini podrzavali kineze da zakupe nase lokale, a nase robne marke se zatvore
    (tejla, 4. avgust 2020 23:41)

    # Link komentara

  33. Kada grad slisti useve, ni jednom nisam pročitao da je neko sa estrade napisao "imam tezgu, dodji pevaj" ...
    Treba poštovati svačije zanimanje i svačiju nevolju.
    (Pera, 4. avgust 2020 23:37)

    # Link komentara

  34. “mene bi bilo sramota da ako ostanem bez posla izadjem na podijum u oskudnoj haljini i tako dva sata palim pomahnitalu masu. Dakle sve je relativno.
    (mina335, 04. avgust 2020 20:30)“

    Зависи како си грађена...
    (А. Петров, 4. avgust 2020 23:29)

    # Link komentara

  35. Kopanje u japankama?
    (didul.e, 4. avgust 2020 23:00)

    # Link komentara

  36. Umetnost je neophodna u životu kao hrana za dušu, kao lek, kao snaga, kao radost. Međutim, to što navedene osobe rade, nikako se ne bi moglo nazvati umetnošću.
    (Ah, 4. avgust 2020 22:48)

    # Link komentara

  37. Ne bavite se umetnošću. Tačka.
    (Mr Majestyk, 4. avgust 2020 22:41)

    # Link komentara

  38. U pravu je Nina, radujete se tuđoj nesreći i nemoći. Jedino što bi mene moglo da obraduje je to da na primer neki diler heroina ili sličan otpad ostane bez posla.
    Te ogromne pare koje pominjete uglavnom zavšavaju u džepovima menadžera i političkih partija koje imaju svoje „zvezde” koje im vraćaju deo profita, ako niste znali, a niste, jer se informišete preko žute štampe.

    Tijani mož'samo da pljunete pod prozor, žena je toliko pozitivna i na zemlji za razliku od većine svojih koleginica i kolega, i kada bi posedovali pola promila njene energije ne bi vam palo na pamet da ostavljate ovakve komentare, ali vi ste svi preplavljeni lošim emocijama i ne kapirate suštinu problema. Zato vam je drago kada nekome loše ide, još ako je taj neko popularan veselju nikad kraja. Iskreno mi vas je žao, jer kako sudite tako će vam se suditi...
    (MoonShine, 4. avgust 2020 22:39)

    # Link komentara

  39. Odlicno! Kad vas nije sramota- onda okopavajte i umuknite!Nema leba bez motike.
    I- postavite neku realnu fotku sa zemljom ispod noktiju, a ne ove pozerske instagram slicice gde se divite sami sebi.
    (Mika, 4. avgust 2020 22:13)

    # Link komentara

  40. I sad ova nepoznata "umetnica" smatra da bi okopavanje krompira trebalo da je sramota ili sta? A i Goca Trzan je barem studirala poljoprivredu, pa ne bi trebalo da joj je toliko strana ta vrsta poslova.
    (Donglai Pei, 4. avgust 2020 21:59)

    # Link komentara

  41. Je li dosta hiljadu evra
    (drax, 4. avgust 2020 21:38)

    # Link komentara

  42. Bora Čorba

    Malo zezanja nije na odmet, ok je sasvim Tijana, ali za pare jbg, voleo bih da im znam legalne neto prihode pa da izvedem neki zaključak šta su u stvari legalno izgubili, van keša na ruke
    (milan, 4. avgust 2020 20:13)

    Prihvatam. Tijanu i Boru ćemo pamtiti samo po tim pesmama. Meni je kod Bore bilo dovoljno kad je napisao - Svanulo je iznad Crkve Svetog Marka. I što se mene tiče nije morao više ništa da napiše, a napisao je....
    (Miloš Ilić, 4. avgust 2020 21:26)

    # Link komentara

  43. Ovo što se danas sluša nekada se kategorisalo kao "šund" mada je i ta reč slaba. Na prostoru ex-yu od prestanka bavljenja muzikom Džonija Štulica ne postoji više umetnost (imalo je još dosta umetnika,ovo što sam naveo,to je samo granica izmedju umetnosti i šunda). Sve najlepše želim pevaljkama,posebno želim da imaju skromnosti,kako u finansijskom,tako i u tome što rade (a to svakako nije umetnost).
    (srbija do tokija, 4. avgust 2020 20:55)

    # Link komentara

  44. @Miloš Ilić

    Hoćeš da kažeš da je "Zemlja mojih snova" narodnjačka, prostačka pesma? Ali nije. To je jedna šaljiva satirična pesmica ispevana u slengu. Kad kažem da Tijana peva kvalitetne pop stvari mislim na "Prezir", "Reset", "Negativ", "Hajde vodi me", "Plamen stare ljubavi", pa može i "Ljubi mi se", "Glupo muško moje" i tako dalje, ovih sam se trenutno setio. U svakom slučaju ko god je malo posluša shvatiće da je žena daleko od narodnjaka i prostakluka.
    (Budala i krivih drva..., 4. avgust 2020 20:34)

    # Link komentara

  45. Potpuno razumem sve “umetnike” koji su ostali bez posla i tu sramotu oko kopanja krompira. I mene bi bilo sramota da ako ostanem bez posla izadjem na podijum u oskudnoj haljini i tako dva sata palim pomahnitalu masu. Dakle sve je relativno.
    (mina335, 4. avgust 2020 20:30)

    # Link komentara

  46. Svi mi bi radili ono što volimo.Ali komunizma nema.Možda da proba u kini
    (Gru, 4. avgust 2020 20:21)

    # Link komentara

  47. Ne, nego zato sto ste svi Bogom dani da vristite i krestite u te mikorofone! Cast izuzecima, ali dobar deo "umetnika" i nije za drugo, nego da okopava krompir!
    (Ja, 4. avgust 2020 20:15)

    # Link komentara

  48. Ja imam tetku koja nikada udavala se nije
    Svoju krštenicu ko zmija noge krije
    Tamo vamo, sve u svemu, jednom rečju
    Kao Godoa ceo život čekam teču

    A teče ne, a teče nema
    A teče ne, a teče nema, nema, nema
    A teče ne, a teče nema
    Priča o klimaksu je zabranjena tema

    Dapčević Tijana
    (Miloš Ilić, 04. avgust 2020 17:00)
    Neko mi je ukrao biciklo
    Jer ga nisam dobro vezo lancom
    Na biciklo ovde sam naviklo
    Da se ne bi osećalo strancom

    Bora Čorba

    Malo zezanja nije na odmet, ok je sasvim Tijana, ali za pare jbg, voleo bih da im znam legalne neto prihode pa da izvedem neki zaključak šta su u stvari legalno izgubili, van keša na ruke
    (milan, 4. avgust 2020 20:13)

    # Link komentara

  49. Pa vi dišite umesto muzike krompir nekoliko sledećih meseci.
    (lomanalualua, 4. avgust 2020 19:59)

    # Link komentara

  50. Puni su kao brod ali se javljaju da kukaju a uz to nikad nisu plaćala porez u ovoj Guberniji zvanoj srbija ali su se vile sa bazenima uredno gradile a najače što su neki od njih smuljali sebi nacionalnu penziju kao onaj slavuj iz mrčajevca što oblizuje usne jadan nema pa mu treba nacinalna penzija fuj ......Grozno sve u svemu
    (Kulenović Mandarin, 4. avgust 2020 19:59)

    # Link komentara

  51. Tiki, ne rilja se u japankama.Pusti te foto fore za javnost.
    (ruralni srbin, 4. avgust 2020 19:21)

    # Link komentara

  52. Kakva umetnost, kakva muzika, kakvi bakraci.. Nema posla? Cista budalastina.. Posla nikad vise nije bilo zato sto lagano otpadaju oni koji nisu radili samo se slepali na tudja ledja i jeli hleba bez motike. Da bi zaradio treba nesto da se RADI. Pevanje moze biti profesija ali ne
    ovolikom broju krestavaca. To vi izmedju
    sebe kvalitet treba da procistite. Pevaci.. Politicari.. Glumci.. Voditelji malo bi trebali da se prizemlje i shvate svoju nebitnost u odnosu na mnoga druga zanimanja.. To sto su mediji podigli na pijedestal pojedine profesije nije narod kriv mediji su. I sta, svako ko se pojavi na tv-u dal je sta doprineo za zivota ili ne zasluzio nacionalnu penziju?
    (Mica, 4. avgust 2020 19:18)

    # Link komentara

  53. Moze da dodju i kod mene da beru krastavce...
    (Šupak Meraklija, 4. avgust 2020 19:15)

    # Link komentara

  54. Jadni, nemaju za hleb. Lakse je traziti pomoc, tj da ti padne sa neba nego otici i raditi bilo kakav posao. Oni da su u tolikom finansijskom problemu, radili bi bilo sta. Treba im dati minimalac svaki mesec, pa da vidim kako bi preziveli.
    Treba da ih bude sramota koliko para uzmu za jedan nastup i sad jos kukaju.
    (pitam, 4. avgust 2020 19:04)

    # Link komentara

  55. Pošto se naša estrada uvek hvali time da uredno plaća porez u državi u kojoj peva i u kojoj su prijavljeni (obično Nemačka, Švajcarska, Austrija..) neka sada traži pomoć od te države, a ne od Srbije jer u Srbiji ni ne plaća porez.
    (Patriota, 4. avgust 2020 18:51)

    # Link komentara

  56. (Ja, 04. avgust 2020 12:27)

    Ma samo neka si ti nama naglasila da ti sestra ima diplomu drzavnog univerziteta. Kao da to nesto znaci
    (Ja, 4. avgust 2020 18:35)

    # Link komentara

  57. a sto vas je sramota da okopavate krompir?i kako vas nike sramota da kukate sto niste kad ste imali davali sirotinji srm vas bilo,ko je meni kriv sto sam potrosio milion eura pa sad ziv kao svi i nekukam
    (fliks, 4. avgust 2020 18:20)

    # Link komentara

  58. Eh, sad vam trebaju pare od drzave, a kad treba porez da se plati kao Ceca, pevate za dzaba sinu od prijatelja.

    Pevanje za dz = placeno kesom.

    Naravno da drzava treba da pomogne umetnicima, ali isto kao i svim ostalim drzavljanima dok se situacija ne stabilizuje. Prosla su Lui Viton i Roleks vremena dragi moji.
    (Washington, 4. avgust 2020 18:17)

    # Link komentara

  59. Ja zelim da budem direktor neke multinacionalne kompanije. Zivim da budem direktor, sanjam da budem direktor... Ok, nemam obrazovanje da bih bio direktor, nemam znanje da bih bio direktor i vrlo verovatno bih oterao tu kompaniju u bankrot za 6 meseci.. Ali, ja necu nista drugo da radim! Ja sam rodjen da budem direktor! Dok ne postanem, ne bi bilo lose da mi drzava da neki kes da prezivim do prvog...
    (emilliano, 4. avgust 2020 17:43)

    # Link komentara

  60. Goca Tržan i umetnost... Pevaljka!
    (Bg, 4. avgust 2020 17:33)

    # Link komentara

  61. дајте број за смс
    (eh zivote, 4. avgust 2020 17:30)

    # Link komentara

  62. Jedino se Karleusa umetnica ne buni. Njen izvor prihoda je od fudbalske umetnosti
    (Tamna Strana brda, 4. avgust 2020 17:28)

    # Link komentara

  63. menadzer bio do korone,dobio otkaz i sad vozim kamion po evropi,sreca pa mi se c kategorija sad isplati sto sam polagao pre 15 godina..i mogu vam reci da je tezak posao i od sad gledam kamiondzije kao junake sfo se zrtvuju da spavaju nedeljama u 2 kvadrata da bi prehranili porodicu..nema sramote kad je posao u pitanju,svaki je castan
    (terminalac, 4. avgust 2020 17:28)

    # Link komentara

  64. Ovo me podseca na vlasnike noćnih barova koji se kao bore za svoje radnike a u stvari štite svoj biznis
    (krtica, 4. avgust 2020 17:19)

    # Link komentara

  65. Ako im se krompir ne sviđa, mogu maline ili da rade po prodavnicama ili trafikama, kod nas 70%stanovništva ne radi ono što voli ili što je završio... Prema tome eto pomoći...
    (Pera, 4. avgust 2020 17:03)

    # Link komentara

  66. Hahaha

    DIŠU MUZIKU


    tekstove i muziku kakve one pevaju i prave (80% naših pevača a pogotovo pevaljki ne zna ni osnove muzike a kamoli da nešto napravi) mogu da prave i klinci u 6om razredu.

    Čuj umetnice hahahaha


    ps znam da je Tijana išla u muzičku školu, al su joj pesme i dalje teško sr*anje...ko i onoj Leni Kovačević...završila jazz akademiju peva na nivou Shakire a tekstovi na nivou Dapčevićke.

    Čuj umetnice...haha

    A pride mi ih žao...spamuju sa slikama sa letovanja,skupih klozeta...i sad da ih žališ.
    (cojle, 4. avgust 2020 17:01)

    # Link komentara

  67. Naravno da ne mogu podneti anadolsko zavijanje naših "zvezda", ali možda još veću odvratnost osećam prema našim samouverenim i naduvenim pokondirenim tikvama koje tako podlo udaraju po Tijani. Dragi moji glupanderi i tutumraci, Tijana Dapčević peva jednu izuzetno pitku i kvalitetnu pop muziku i miljama je daleko od tog seljačluka u koji vi hoćete da je strpate, daleko toliko koliko ste vi daleko od istine i objektivnosti, od dobrog ukusa i sluha za dobru muziku. Uostalom, najbolje je da poslušate njene pesme pre nego što opet počnete nešto slično da lupetate.
    (Budala i krivih drva..., 4. avgust 2020 15:46)

    Ja imam tetku koja nikada udavala se nije
    Svoju krštenicu ko zmija noge krije
    Tamo vamo, sve u svemu, jednom rečju
    Kao Godoa ceo život čekam teču

    A teče ne, a teče nema
    A teče ne, a teče nema, nema, nema
    A teče ne, a teče nema
    Priča o klimaksu je zabranjena tema

    Dapčević Tijana
    (Miloš Ilić, 4. avgust 2020 17:00)

    # Link komentara

  68. @clanovi filharmonije opere i ostali skolovani umetnici.

    U operi postoji milion neškolovanih članova hora koji već mesecima itekako primaju platu i uplaćuje im se penzija, a posla videli nisu, niti će ga videti.

    A i izvan korone je isto tako. Mega uhlebi. Ja sam za to da država pomaže kulturu, ali u toj operi pola hora ima sve privilegije, a druga ima duplo manje a i dalje dolaze i pevaju jer je i to super dobra opcija.
    (ooo, 4. avgust 2020 16:56)

    # Link komentara

  69. Ne bvite se umetnošću, tačka. Tijana Dapčević pravi neku limunada trešinu koja je još i đene-đene, ali 'muzika' Goce Tržan može ladno da se kategorizuje kao zločin protiv čovečnosti.
    (Nemanja Jovano, 4. avgust 2020 16:39)

    # Link komentara

  70. Pa možete i na drugi način da zaradite, ali vas gazi datum proizvodnje, pa zarada manja.
    (Mile, 4. avgust 2020 16:35)

    # Link komentara

  71. Nina Badric se nedavno hvalila haljinom od 14.000 kuna.
    (atomci, 4. avgust 2020 16:25)

    # Link komentara

  72. Pevaljke u šator .
    (BG, 4. avgust 2020 16:20)

    # Link komentara

  73. ukoliko nina badric misli da je nasladjivanje to sto je ta gospodja rekla da dodje da vadi krompir da li bi se na isti nacin moglo okarakterisati isticanje da je haljina od 2000 eura...
    mozda je gospodja samo imala zelju da pomogne , ponudi dnevnicu da ne budu gladni... ali nee , ipak je lakse moliti za pomoc nego raditi tako castan i posten posao kao poljoprivreda...
    (BGman, 4. avgust 2020 16:17)

    # Link komentara

  74. Sta Sam ja sve radio zadnjih 25 godina u Kanadi, tzv "ispod mog nivoa poslovi" ovdje ne postoje. Jedan od problema bivse Jugoslavije je da im pravi kapitalizam nikad nije stigao.
    (Moje ime, 4. avgust 2020 16:16)

    # Link komentara

  75. Na svaku tezgu bi vam nadzidzio poreznika i svaku stotkicu ili fiorentinicu sto vam odrade na kićanović ili gurović u dzep bi vam oporezovao.Mnogo mi vas nesto zao
    (duledudule, 4. avgust 2020 16:14)

    # Link komentara

  76. Nisam znao da je gospođa Badrić tako materijalno ugrožena. Stvarno sam potresen...ali ipak sumnju baca to što onaj krumpijer u okolici Bjelovara nije spomenula...kakva sramotna izjava!
    (Redovni profesor, 4. avgust 2020 16:06)

    # Link komentara

  77. A koja je cena krompira . Uzeo bi 2 kg ako odgovara cena !
    (BG, 4. avgust 2020 16:06)

    # Link komentara

  78. Ako su estradne umetnice baš toliko neinteligentne da sav taj ogroman novac koji zarade pevanjem potroše na snobizam i dokolicu a ne ulože baš ništa od toga u neki drugi biznis ili nekretnine, nema potrebe da im država bilo čim pomaže. Osim toga, mislim da pravu umetnost treba razlikovati od estrade...
    (Milan, 4. avgust 2020 16:02)

    # Link komentara

  79. Ko je ova?
    (Smuleco, 4. avgust 2020 16:00)

    # Link komentara

  80. Naravno da ne mogu podneti anadolsko zavijanje naših "zvezda", ali možda još veću odvratnost osećam prema našim samouverenim i naduvenim pokondirenim tikvama koje tako podlo udaraju po Tijani. Dragi moji glupanderi i tutumraci, Tijana Dapčević peva jednu izuzetno pitku i kvalitetnu pop muziku i miljama je daleko od tog seljačluka u koji vi hoćete da je strpate, daleko toliko koliko ste vi daleko od istine i objektivnosti, od dobrog ukusa i sluha za dobru muziku. Uostalom, najbolje je da poslušate njene pesme pre nego što opet počnete nešto slično da lupetate.
    (Budala i krivih drva..., 4. avgust 2020 15:46)

    # Link komentara

  81. Evo videh da se sve estradne kvazi zvezdice potresaju svaki put kad udari grad, ubije letinu, bude suša, padne cena malina...
    (b1321, 4. avgust 2020 15:30)

    # Link komentara

  82. Za krompir nisam siguran, al bih ovu Ninu samo tako posedovao...
    (koronarius, 4. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  83. Vi što kažete da treba razlikovati estradu i umetnost i da vas nije briga što estrada sad ne zarađuje, nemojte više nikad da se proveselite uz neku pesmu estradnih 'umetnika' bilo to Tijana ili Ceca, nemojte da date dinara za hjihove koncerte, ne kupujte njihove albume, ne pratite ih na socialnim mrežama.
    Ako niste licemeri da kažete da je to moguće onda nemojte da ih napadate što se žale da ne zarađuju. Oni zarađuju od naroda, narod ste vi.
    (cat, 4. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  84. Traze pomoc od drzave. A odakle drzavi pare? Od naroda koji placa dazbine. Vecina tog naroda je siromasna i zivi daleko losije od vas sto sad pomoc trazite. Zato narod i likuje na vase muke gospodo i gospodje selebritiji.
    (Milica, 4. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  85. Svi znamo da estradni umetnici zaradjuju divoljno u normalnim uslovima. Ali i trose previse na svoj izgled. Mislim da je vecini ipak bitno da dobro urade posao , a ne da dobro izgledaju. Na primer ja sam zapamtila Zoricu Brunclih po jednistavnoj beloj haljini, dugoj crnoj kosi i glasu koji me je jezio! Sto se mene tice mogla je uvek ostati takvog izgleda, a zna se da joj je glas sve mocniji. Naravno ne bih prihvatola neurednost kod nikog od njih, ali skromnost uvek. Lepo je kad nesto doniraju deci i bolesnima. I na kraju krajeva zasto ne bi vadili krompir? Neka probaju i bice zadovoljni? Taj slatki umor i to druzenje sa raznim ljudima ce im prijati, a kad sve ovo prodje bice jos popularniji. Nije sramota raditi, sramota je prositi ukoliko ste sposobni za rad, a nudi vam se posao!
    (vera u Boga, 4. avgust 2020 15:18)

    # Link komentara

  86. Umetnici su slikari, glumci(ne svi), dirigenti, vajari........
    Vi? Vi ste estrada koja je umislila da je neko i nešto. Neki VIP kako sebe volite da nazovete. Vi ste pri dnu ovoga društva i sami ste tako izabrali. I ok je sve to, jer postoje ljudi koji su spremni da vas plate, dok niste počeli da tražite pomoć i da kukate. Pametni ljudi odvajaju kad je dobro za budućnost koja će biti slabija. Vi rasipali da odeću, obuću, torbice, auta..... Sad rasprodajte to i živite a ako ste kojim sl. uplaćivali porez dobićete kao i svi 60% plate 07.08. Ali ne brinite vi puno. Vratiće se vaše vreme brzo jer mi smo kratke pameti. Opet ćete vi gospodo da se hvalite svojim honorarima pred narodom kom sad kukate.
    (Neko tamo, 4. avgust 2020 15:13)

    # Link komentara

  87. Ne kopate krompir ne zato što vas je sramota nego zato što ni to ne znate, a sa umetnošću imate manje dodira od onih što kopaju.
    (Vuk, 4. avgust 2020 15:13)

    # Link komentara

  88. Ja sam turisticki vodic cija je sezona pukla i nisam kukao nego otisao na gradiliste i nastavio da zivim normalno. Ima posla ko hoce da radi, nego to sve besno i razmazeno, navikli da uzimaju pare lopatom i ustaju u 2 popodne.
    (Bojan K, 4. avgust 2020 15:07)

    # Link komentara

  89. Klasična zamena teza! Ko njoj brani da voli muziku. Ali od ljubavi se ne živi. Nina Badrić se žali da trenutno nema prihoda od svoje ljubavi. A niko njima ne brani da vole i žive muziku.
    I ja volim da igram fudbal, ali za život zarađujem malo drugačije...
    (Mr. ph Nenad, 4. avgust 2020 14:54)

    # Link komentara

  90. Super je ovo, uzmes japanke i pravo u njivu da asovom vadis krompir. Kakva pozerka....
    (Daulex, 4. avgust 2020 14:49)

    # Link komentara

  91. Mene brine Seka, skoro je okačila sliku pored bazena, te videh da joj se palme suše, zabrinuh se!
    (royal, 4. avgust 2020 14:44)

    # Link komentara

  92. Ovo kazivanje Tijane Dapčević o njoj i muzici i umetnosti...je božanstveno!Iz srca,iz mozga,iz univerzuma,iz suštine ljudskog bitisanja!Predivno,pravo!
    (krik, 4. avgust 2020 14:44)

    # Link komentara

  93. Dapcevicka je za 300-400 evra za vece pevalala i narodnjake pred fajront po klubovima, sto je u redu... al' neka ne glumi neki drugi nivo.
    (enesus, 4. avgust 2020 14:40)

    # Link komentara

  94. Zar pevaci misle da su toliko važni pa da na njih mislimo u ovoj situaciji. Zabole me uvo za njih, jer je sada važno samo ne zakaciti virus.
    (coka, 4. avgust 2020 14:34)

    # Link komentara

  95. Pa ne razumem zašto se poziv na vađenje krtole smatra naslađivanjem nečijom nesrećom. Jel kukala da nema posla? Jeste. Žena joj nudi posao kakav ima, po meni vrlo human gest. A mala joj satnica? Nema pet hiljada evra za par sati? Nema od svakog nastupa Luj Viton, auta, kućerine? Jbg, zakon ponude i potražnje...Meni je hit ovde što se odmah solidarišu između sebe, iako se inače olajavaju i ne mogu očima da se gledaju. A i ta projekcija, odmah se svi naslađuju, svi ih mrze jer su uspešne...Veliki je strah iza svega toga, strah proistekao iz toga što vrlo dobro znaju kakvu maglu prodaju, i one i njihovi mentori, kako od te magle legodno i bogato žive, i kako ta brižljivo građena kula od karata može lako da se uruši.
    (cinik ovdašnji, 4. avgust 2020 14:29)

    # Link komentara

  96. Ova Goca Tržan u svakoj čorbi mirodjija, ta ima komentar na sve, usput je bar meni retko iritantna.
    (Ninamandarina, 4. avgust 2020 14:27)

    # Link komentara

  97. I ovaj odgovor iz okolice Bjelovara je apsolutno fantastican.To je resenje za estradu.
    Neka se vise nikad ne vrate.
    (gargleblaster, 4. avgust 2020 14:14)

    # Link komentara

  98. Dakle svi treba da radimo ono sto volimo. Da je tako većina nas bi se bavila nečim drugim
    (ludak, 4. avgust 2020 14:10)

    # Link komentara

  99. Niko se nije naslađivao tuđom mukom nego su je lepo spustili na zemlju. Naprotiv, ona je ta koja se naslađuje tuđim mukama. Nazovi umetnici, pevaljke, koje nikad u životu nisu kreirali nešto svoje nego imaju plaćene kant-autore koji im prave sve na tacni a oni samo izađu i izvedu performans, i onda bi da ih država pomaže? Lepo joj je rekla žena i to bez imalo sarkazma, ako ti trebaju pare a slabo ti ide karijera, pa evo mi kopamo krompir, dođi da radiš za nas. A s obzirom da je Nina pokazala da joj je to daleko ispod časti, samo je pokazala da je licemer.

    Naravno, čast izuzecima, ali ovo jeste uopštena slika većine. Kakva crna umetnost na estradi, šta je ljudima da se poistovećuju sa umetnicima. Umetnici STVARAJU, ne izvode tuđe. I umetnici su obično siromašni jer umetnost na Balkanu i nema prođu, a ovde govorimo o estradi sa tangama i silikonima.
    (pozlaćen kavez, 4. avgust 2020 14:09)

    # Link komentara

  100. “Umetnici”.
    (PILGRIM, 4. avgust 2020 14:02)

    # Link komentara

  101. Koja ce sad navala na bogate krmcine da bude kad krene nestasica para, ono malo najimucnijih na koje korona nece uticati ce morati stapom da se brane od razularenih starleta i starletica hahahahahahah
    (DonJuan, 4. avgust 2020 13:50)

    # Link komentara

  102. Pa stedite malo nije na odmet......ja radim i prr i posle Korone
    (Rade, 4. avgust 2020 13:49)

    # Link komentara

  103. Olako se svasta danas naziva umetnoscu.
    (Radovan, 4. avgust 2020 13:48)

    # Link komentara

  104. Ma vi svi nadareni po 2 stana i kola da dobijete sa 25 godina.
    Mozemo li i mi da neplacamo porez?
    (Joker, 4. avgust 2020 13:45)

    # Link komentara

  105. Niko se ne bi "radovao" da se žalila neka kasirka koja sirota prima 15 hiljada dinara. Ljudi se sprdaju jer se ova gospoda svaki dan bez izuzetka hvali preskupom odećom, obućom, kolima, gomilom stanova itd, gde svaki komad košta bar po nekoliko hiljada evra, i onda je stvarno nemoguće da osobe koje zarađuju toliko nemaju ušteđevinu za nekoliko meseci. Da se razumemo, ja sam presrećna kad ljudi pošteno zarade, ne zavidim, volim da svi imaju i uživaju, ali ne mogu da verujem da neko može da kupi tašnu od deset hiljada evra a da nema ušteđevinu za nekoliko meseci, to je "what the heck".
    A gospođa Tijana je poslednja osoba koja bi smela da se javlja, jer joj je najbolji prijatelj Boki, koji će 10 godina da provede u ćorci zbog reketiranja miliona evra, namestio silne tezge i emisije na svojoj televiziji kreiranoj reketima, tako da joj je bolje da ćuti :)
    (Anna, 4. avgust 2020 13:43)

    # Link komentara

  106. što se onda žale da nemaju pare, neka rade to što vole iz ljubavi, a drugi posao za pare.
    Zašto bi njima morao da bude plaćen posao koji vole?
    Nisam čuo nitijednog golubara da traži subvencije.
    (pera ložač, 4. avgust 2020 13:42)

    # Link komentara

  107. Svako treba biti placen za ono sto radi i po ceni koju dogovori.
    Ali neukusno je kukati sa mesecnim primanjima od par hiljada, a neki i desetine tisuca na mesecnom nivou, u zemlji u kojoj mnogi zive sa primanjem nedostojnim ljudskog bica.
    (Joffrey, 4. avgust 2020 13:40)

    # Link komentara

  108. Jaaaaoooo, mukice jedne, pa kako ćete da nas obasipate slikama sa Maldiva i ostalih egzotičnih krajeva, skupih krpica i automobila čim sve ovo prođe, ni sami niste svesni.
    (vlada, 4. avgust 2020 13:38)

    # Link komentara

  109. Kakva bre crna umetnost pa vi niste prosli pored umetnika. Tužno je kad se covek stidi onoga sto jeste i trpa se tamo gde mu nije mesto.
    (uzzaaassss, 4. avgust 2020 13:36)

    # Link komentara

  110. Niko se ovde ne sladi tudjom mukom ali ljude iritiraju takve stvari. Koliko se secam Nina Badric je jedna od najskupljih pevacica u Hrvatskoj i uzimala je oko 10000 evra za svoj nastup i sve je to okej ako ljudi zele da plate, i to vazi za svaku profesiju. Ali ako obican radnik ostane bez posla iz mnogo razloga on trazi drugi postao, prekvalifikuje se, ako nema izbora radice i nesto privremeno bar da ima neku paru da prezivi. A gospoda sa estrade to ne shvataju, ako nema posla radis nesto drugo (a da nemaju da od cega da zive a tolike honorare uzimaju je u blagom smislu smesno). I sto je neko vec napisao ovde, kako je onim ljudima koji zaista zive od toga kao ljudi koji pevaju i sviraju po veseljima, konobarima, kuvarima i jos mnogo njih tako da "popularni pevaci" ne bi smeli ni rec da kazu o ovome jer svi znamo kako raskosno zive i da gotovo niko ne placa porez (cast izuzecima).
    (Nikola, 4. avgust 2020 13:34)

    # Link komentara

  111. Evo kod mene može Nina na prenoćište i hranu, sve dok ne prođe epidemija.
    (neko, 4. avgust 2020 13:33)

    # Link komentara

  112. Dobro je da bar nečim donesete sreću, kad već ne možete kvalitetnom muzikom u zadnjih desetak godina.
    (Markus Bulatus, 4. avgust 2020 13:30)

    # Link komentara

  113. Volim i ja narandže, no trpim.
    (Miki, 4. avgust 2020 13:22)

    # Link komentara

  114. Ne razumem ove umetnike koji se pravdaju na komentar jedne žene sa piljaričnim žargonom gde ih poziva na "akciju".Koga zanima šta ona kaže...
    (Milky, 4. avgust 2020 13:19)

    # Link komentara

  115. Draga Tijana ta muziku koju vi stvarate (ili je drugi stvaraju za vas,a vi ste samo interpretator) je totalno djubre,ama bas nikakvu vrednost nema. I to je tako,pomorite se a tim. Vi ste dobar pevac ali to nije dovoljno da bi se nazvali umetnikom.
    (Sumilex, 4. avgust 2020 13:18)

    # Link komentara

  116. Yeah, rilja sa japankama na nogama.. Imam i ja fotku na kojoj stojim pored Rols Rojsa al' ne pricam uokolo da ga vozim.. Bljuc
    (preferisco dirti addio, 4. avgust 2020 13:17)

    # Link komentara

  117. Ček jel to Nina rekla da ju je zadesila nesreća što nije održala neki koncert zbog ove Korone? Ona koja mlati pare od muzike sad prvi put je malo okrzne neka kriza i ona je nesrećna??? Pa šta da kažu svi oni siromašni ljudi koji ne znaju da li će uopšte jesti sutra? Dobro joj je rekla ova žena. Evo ti posla u polju, pa zaradi. A da, nije ona takva da se spušta na 'niži nivo'...
    (Frozen Throne, 4. avgust 2020 13:17)

    # Link komentara

  118. Dođite malo na jug Srbije i da vidite koliko se ne ceni rad poljoprivrednika,crnčenje od marta pa sve do novembra,i onda kad treba da prodaš,daju ti cenu 10-15 din. po kilogramu,da sedneš da plačeš i ništa drugo.Sad oni kao vade krompir,veliki radnici.
    (Dušan, 4. avgust 2020 13:14)

    # Link komentara

  119. Ova što ih je "zvala" na kopanje krompira, sasvim joj je fino odgovorila. Ako imaš para za skupu haljinu, trebalo bi da imaš para i u šteku. Ako nemaš para u šteku, a imaš skupocjenu haljinu, ti si budala koja hoće život ja visokoj nozi, a ne možeš priuštiti.

    I nije se ta žena, poslodavac, radovala tuđoj nesreći već fino predložila alternativu. Sarkastično, zato što je nervira takvo kukumakanje, isto kao što mene nervira ovo Gocino.

    Po mom mišljenju, Nini bi najbolje bilo da je (inatno) rekla- hoću, gdje i kada da dođem?
    Ispala bi čovjek koji se zna prilagoditi životu.
    (Rd, 4. avgust 2020 13:14)

    # Link komentara

  120. E bas volim, dosta su se bahatili...I jos nesto estrada je sve sem umetnosti!
    (Anna, 4. avgust 2020 13:13)

    # Link komentara

  121. Slazem se. Treba da se pomognu umetnici. Znaci glumci jer nisu mogli da izvode predstave, slikari jer nije bilo izlozbi, clanovi filharmonije opere i ostali skolovani umetnici.
    A ove pevaljke koje ne placaju porez, za njih nista. Molim lepo, kad budu za svaku tezgu platile porez i kada za svaki nastup preko prijave kao profit i zaradu i onda za to plate porez onda mogu da traze nesto, ovako neka cute i budu srecne sto nisu u zatvoru zbog utaje. I nisu samo zato sto smo banana drzava.
    (rty, 4. avgust 2020 13:12)

    # Link komentara

  122. Dojam umetnost je širokog spektra, ali nikako ne obuhvata poznake folk “umetnike” kod nas. Nije narodu slatko sto muzicari nemaju posla, daleko od toga, problem je mnogo dublji i zasniva se na odgovornosti takozvanih “umetnika” prema svojoj zemlji. Ovo kad kazem mislim na bahate “lui vitin” pevaljke, koje su se do juče takmičile sa stanovima, vilama, garderobom, vozilima... a porez ovoj zemlji jedna velika NULA! Hocete stabilnu zemlju, zdravstvo, uredjene škole, vrtiće.... pomoć pre svega a prebijeni dinar poreza niste dali, od čega da Vam se napravi sve to. Pored svega imate gomilu nekretnina i ako imate, nije ni Vaš hleb lagan, ali radite samo na crno a bahato pokazujete narodu kako “vam je lepo” po društvenim mrežama...
    Ova misao se nikako ne odnosi na nepoznate muzicare i nekolicinu normalnih i poznatih vec na 99% folk, turbo kvatro seljanu.
    (Prolaznik, 4. avgust 2020 13:10)

    # Link komentara

  123. Do sada ste se bahatili, a narod je gledao gde zivi koja pevaljka i u kom luksuzu. Pevajte pod satorima, jer je to sto pevate realno degradacija muzike kao umetnosti. Goca peva bumerang i da li bi prala nase gace. Alooo!! Svi ste vi Romale Romali. Vasarake pevaljke. Jedino mi je zao Karleuse. Ona ima vrhunski glas i apsolutni je sluhista. Pesme su joj remek dela. Prvi put nakon Marije Kalas da cujem ovako nesto. (Realno Da je to stvorenje radilalo 30 godina u streljani imalo bi vise sluha)
    Pa evo ti Goco bumerang. Sada kresti pod tusem.
    (Hilldoom, 4. avgust 2020 13:09)

    # Link komentara

  124. Da se istrazi odakle toj gospodji 300 hektara zemlje. Sigurno dobija neke poticaje i sad se bahati i pravi pametna.
    (Fudra, 4. avgust 2020 13:07)

    # Link komentara

  125. Поштујем када неко воли посао којим се бави. Али треба направити разлику између естраде и уметности.
    (Јабучило, 4. avgust 2020 13:04)

    # Link komentara

  126. hahaha obukla naprstanke kao navodno vadi krompire...zena se suncala i usput uzela arsov da se slika...gde si ti video da estradne zvezde rade...
    (adje, 4. avgust 2020 13:03)

    # Link komentara

  127. Bas mi je zao estrade, evo placem ceo dan. Da ste imali malo pameti ustedeli bi ste neki novac od onolikih honorara sto ste dobijali. Ali je vama bilo bitnije da kupujete fensi haljine, torbe i cipele. Prodajte automobil koji sigurno kosta vise od 10.000 evra pa od toga mozete ziveti godinu dana najmanje.
    (placem od tuge, 4. avgust 2020 13:03)

    # Link komentara

  128. Koji bre umetnici. Ova Goca Srdjan pogotovu. Ko vama da zavidi.
    Jad i beda.
    (Blaster, 4. avgust 2020 12:47)

    # Link komentara

  129. Pa zena je lepo rekla, bacala je ogromne pare na haljine a sad ocekuje da svi odvojimo novac jer ona nema zaradu, kao i IT inzenjer, i ja sam se skolovala i radila u struci ali kada nije bilo posla radila sta sam mogla i nisam nikad od države trazila pomoć... I kopala sam i krompir i luk i skupljala seno i ne vidim sta je problem, neka drže casove deci pevanja, cuvaju decu ili nadju neki poslic da preguraju, nece ovo večno, vazno da je čovek zdrav i moze sve da radi...
    (Nataša, 4. avgust 2020 12:46)

    # Link komentara

  130. Kakva umjetnost. , obične pevaljke
    (aa, 4. avgust 2020 12:46)

    # Link komentara

  131. Evo ja skoro 25 godina radim ono što ne volim. No dobra je lova.Od ljubavi se ne zivi.
    (Pan, 4. avgust 2020 12:39)

    # Link komentara

  132. Nadam se da će sada pevači izvući pouku,pa novac ulagati u fabrike,poljoprivredu,voćarstvo,stočarstvo i tako redom a ne u alkohol,drogu,cipele na 50 komada,skupu garderobu i zlatne lance ..Slušam jednom prilikom intervju pokojnog kompozitora Novicu Urošević i kaže da je toliko novca Mitar Mirić zarađiva da ih je držao punu vreću ispod kauča i odatle kupili šakama i razbacivali na pijanke.E vidite,da je bilo pamet pa da kupite za taj novac 100 hektara zemlje sada bi na hiljade tona žita proizvodili i ne bi bilo krize.A
    ne u alkohol i razvrat.Tako ima na hiljade primera i kod drugih pevača.
    (Verka sa Dedinja!!!, 4. avgust 2020 12:38)

    # Link komentara

  133. Дођи јање кад се жито жање...
    (Ђенерал, 4. avgust 2020 12:34)

    # Link komentara

  134. Japanke u krompiru! Malo morgen.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 4. avgust 2020 12:32)

    # Link komentara

  135. Problem je sto su mislili da ce do kraja zivota zaradjivati od pevanja pa su shodno tome i trosili,nisu mislili na neke nepredviđene okolnosti pa da uloze u jos nesto.
    (Aleksandar, 4. avgust 2020 12:32)

    # Link komentara

  136. Nikada mi neće biti jasna fascinacija pevačima/pevačicama. Koji je njihov efekat po društvo?
    Pazi molim te, jel im je teže od ljudi u turizmu, hotelijerstvu, privredi, avio saobraćaju itd?
    Razmaženi nadobudni I naviknuti da im sve pada sa neba kao što im je pao talenat za pevanje,koji se teško može poistovetiti sa talentom za komplikovano operacije na mozgu ili srcu npr.
    (racionalni, 4. avgust 2020 12:32)

    # Link komentara

  137. Moja sestra sa fakultetskom diplomom državnog univerziteta nema posao, pa je rešila da upiše ponovo srednju školu da bi mogla da nađe posao, a i to je pod znakom pitanja. O čemu onda vi ovde, gospodo "umetnici"?
    (Ja, 4. avgust 2020 12:27)

    # Link komentara

  138. Umetnost? Ja zaista ne uspevam da prepoznam umetnost na našoj estradi. Ne raduju se ljudi vašoj nesreći ali mnogi od Vas se bahate i narodu nabijaju na nos automobile, kuće i stanove koje kupuju od neprijavljenih gaža tako da je ljudima na neki način drago što ste sad u istim problemima kao i običan narod...
    (slučajni prolaznik, 4. avgust 2020 12:26)

    # Link komentara

  139. daleko od toga da je nekome drago, ali se bojim da ljudi sada više brinu o tome kako ce da prezive mesec, kako ce da se leče, na koji način će im deca ići u školu, a manje o tome da li će ići na koncert estradnih zvezda
    (OMG, 4. avgust 2020 12:22)

    # Link komentara

  140. Gde ćeš zubara sa kasirkom, zubari su doktori medicine specijalizovani za zube, usta, vilice. Obrazuj se ženo ili ne lupetaj!
    (Pevaljka, 4. avgust 2020 12:21)

    # Link komentara

  141. Nije je mrzelo - skrolovala je!
    E pa, bravo za tebe, vidi se da si vrednica.

    I još nešto - estrada je estrada, ne treba je mešati sa umetnošću.
    (Peđa, 4. avgust 2020 12:18)

    # Link komentara

  142. Da li pevaci shvataju koliko ima ljudi koji vole svoju struku ali iz ovog ili onog razloga ne mogu njom da se bave? Pa kopaju "krumpir" da prezive? Igrom slucaja se bavim svojom strukom i nisam ozlojedjena pa da ovako pisem zbog toga. Samo kazem, da iz nekog razloga ne mogu vise da se bavim svojom strukom, mislim da bi me gledali kao budalu da pocnem da kukam po netu i da trazim pomoc od drzave (tj svih ostalih), zato sto ja "disem matematiku i ona me cini mnogo srecnom i imam evo sliku od pre deset godina kada sam okopavala kukuruz, nije mi to strano, nemojte da mislite, ali...".
    (pahuljka, 4. avgust 2020 12:15)

    # Link komentara

  143. gledali smo bivseg reprezentativca bih kako vuce gajbe hleba leba krua kako god.sva industrija zabave i kulture je u kanalu ja to u potpunosti razumem. cak sta vise zalim ali reci ja nemam pojma nista drugo sem muzike je apsurd.molim trzanku dapcevicku i badricku da se sete nekih drugih talenata sem muzike vredi pokusati. setite se one poucne price o cvrcku i mravu pa cete nauciti nesto iz toga
    (nebitan srbin, 4. avgust 2020 12:12)

    # Link komentara

  144. Hordu novca zaradite za tih dva sata pevanja. Gde vam je? Nista niste sacuvali za crne dane, za ovakve dane, pa sad kukate.
    (Milan, 4. avgust 2020 12:10)

    # Link komentara

  145. Tržište diktira "trendove".Ljudi moraju da se prilagođavaju potrebama tržišta i to ne samo muzičari već i mnogi drugi koji trenutno nemaju posla.Pa ukoliko nema potrebe za muzičarima i drugim zanimanjima, ljudi moraju da se snađu radeći nešto drugo dok sesituacija ne popravi i ovu pošast oko korone ne prevalimo iza sebe. Aluzija sa kopanjem krompira jeste gruba ali ne sumnjam sa će se muzičari kao inteligentni i kreativni ljudi snaći.
    (Uvijek kontra, 4. avgust 2020 12:10)

    # Link komentara

  146. Naisla u japankama i veli aj da se slikam sa ovim cudom motika valjda kako li se zove
    (nema ovde leba, 4. avgust 2020 12:09)

    # Link komentara

  147. Jeste narod nekad zloban, ali i to je samo narod. Verovatno je u opisu radnog mesta pevaca da ima markirane stvari i da glumi ludilo po netu jer ako si obican, nisi uspesan, ali ovo je onda losa strana te strategije. Sada pevacica trazi od drzave, tj od istog tog naroda pred kim decenijama glumi ludilo i boljeg, tj uspesnijeg od njih, da joj "da neki dinar". Tesko da ce kasirka u Maksiju ili stagod oni tamo imaju i radnik na skeli da se sazali.
    (pahuljka, 4. avgust 2020 12:09)

    # Link komentara

  148. Koliko zarađuju, čudim se da nista nisu sklonile na stranu...nego bi i preko 'leba, pogače, treba da Vas je sramota, sve Vas "estradne umetnice" koje silikonima od glave do pete, nemate sta drugo da ponudite omladini. Pa, šta da vam kažem manje estetskih zahvata, više prirodnosti, pa možda nesto od novca ostane ućareno sa strane.
    (Anonimus, 4. avgust 2020 12:09)

    # Link komentara

  149. Voze auta od preko 100000€, imaju ko zna koliko stanova, nosaju najskuplju odjecu, jedu najskuplju hranu, neki ljudi moraju raditi nekoliko godina da bi zaradili ono sto oni uzmu za jedan nastup i sad kao nemaju para i neko se nasladjuje tome sto oni kao nemaju

    Ljudi koji nemaju hljeba da jedu se ne zale koliko ova uvrjedjena gospoda sto je navikla da zivi na visokoj nozi
    (cole, 4. avgust 2020 12:07)

    # Link komentara

  150. Ne brinem ja za vas...
    kada budete otvorili frizider I viknuli, aaaa...nema Nutele, moramo da jedemo Eurokrem.
    Ostala populacija ce vec crci od gladi.
    (punimlimenke, 4. avgust 2020 12:06)

    # Link komentara

  151. hahaha Jadnice ove pevaljke ... umesto što kukaju, lopatu u ruke, njiva zove, sezonskog posla ima, može se lepo zaraditi.
    (Dule, 4. avgust 2020 12:03)

    # Link komentara

  152. Čuj umetnici, plate od teksta do muzike i posle zarađuju, čisti biznis, kakva crna umetnost
    (Nikola, 4. avgust 2020 12:00)

    # Link komentara

  153. Ta ,, umetnost'' koju doticna propagira sa sve kolegama je obican kic i sund. To sto je ovde iskrivljena slika pa vi mislite da ste neke bogom dane osobe koje su kompetentne da nama odredjuju sta je umetnost je posledica visedecenijskog degradiranja drustva i vrednosti. Ako vec nema zarade na estradi izvolite pronaci druge poslove. Nece planeta prestati da se okrece ako u mikrofone ne urlicete i zavijate nebulozne tekstove uz jos gore turcizme od muzike. Budite toliko humani pa nas postedite daljeg mucenja od strane ,,estrade''.
    (Mad Max, 4. avgust 2020 11:58)

    # Link komentara

  154. Okopava krompir u japankama. Pusti molim te
    (rahan, 4. avgust 2020 11:58)

    # Link komentara

  155. Mučenici, a da vam skupi narod neku crkavicu???
    (stankela, 4. avgust 2020 11:53)

    # Link komentara

  156. Estrada svi do jednog pokondirene tikve. Za vađenje krompira i niste za bolje.
    (Знојави.Тестиси, 4. avgust 2020 11:49)

    # Link komentara

  157. ...kojom umetnošću?
    (najstariji zanat, 4. avgust 2020 11:46)

    # Link komentara

  158. Niko se ne sladi tudjom mukom ali postoji jedna vrsta satisfakcije kada cujem ove prenemaguse kako kukaju. Mnogo mi je zao onih nepoznatih muzicara sto sviraju lo svadbama, slavljima i sl. Oni zbilja od muzike i zive.
    (xdc, 4. avgust 2020 11:46)

    # Link komentara

  159. e ako je "skrolovala"...
    (cvrcak, 4. avgust 2020 11:45)

    # Link komentara

  160. Ne radujemo se mi vasoj nesreci zato sto vi ne zaradjujete. Nego zato sto znamo da, na to sto ste zaradili niste platili odgovarajuci porez (cast izuzecima). Takodje, gnevni smo sto neke vase "koleginice", ali i prave koleginice, imaju jos jedan vid zarade na koji jos manje placaju porez, budu i da je nelegalan, a i jer su takve nasle da pripovedaju neki moral i lifestyle. Kad odvojite zito od kukolja oseticete ljubav i postovanje.
    (rodjaksasela, 4. avgust 2020 11:44)

    # Link komentara

  161. Moja malenksot je dipling elektrotehnike. IT stručnjak (ako nije previše za reć').
    Da mi prihodi padnu 90%, ne bih pablik kukumavčio & glumio "uvrijeđenu Ninu", nego se prihvatio motike. Koliko god volio ovo čime se 25+ godina bavim.
    Nadam se da sam bio jasan.
    (gost, 4. avgust 2020 11:41)

    # Link komentara