- Komentari -

Ovo su najčešće zablude o mačkama

One su prevrtljive, ne može im se verovati, ne vole ljude, sebične su… Koliko ste samo puta čuli da neko na ovaj način okarakteriše mačke?

Izvor: petmagazine.rs
Pošaljite komentar
  1. Moj crni mačor mene obožava, sasvim sam sigurna u to. Ali mog muža ne voli. Zašto? Pa zato što crno egipatsko božanstvo ima naviku da jede u određeno vreme, a pošto ja ustajem rano zbog posla, to vreme je oko 6 ujutru. I ako niko ne ustane da mu da klopu, on mauče i traži. Mog muža to izluđuje, meni je smešno, samo spremim uveče klopicu, ujutru kad ga čujem ustanem, pređem tri koraka i dam mu da jede. I mirna bačka. Imamo i psa. Ja ih oboje volim, i čak mislim da mačor ima neke pseće osobine. Npr ako mu baciš perlicu, on je uzme i donese ti kao pas da mu je baciš ponovo. I nije tačno da se ne raduje, i on dotrči do vrata kad čuje ključ, samo ne skače odmah kao pas šapama na mene, nego mi se mota oko nogu, mučenik, ni ne može od nje da dođe na red. Ove osobine koje se navode u tekstu su ljudske, ne mačije.
    (Tanja, 20. januar 2020 11:27)

    # Link komentara

  2. Čiste su i ne prilaze baš onom ko je ne voli..? za ostalo manje više, sve je individualno kao i kod ljudi...
    (Bane., 17. januar 2020 21:28)

    # Link komentara

  3. ja ne znam odakle vam ove stvari. niko normalan ne misli da su mačke prljave. one su najčistija stvorenja. od za povraćanje dlaka nije istina. zdrava mačka ne povraća dlake. ovo sam procitao u više članaka sa sajtova posvećenih mačkama i potvrdio mi je moj veterinar. mačke dlake izbacuju sa izmetom. ako povraća, ili je jela mačiju travu pa joj je izazvala nagon za povraćanjem ili nešto da njom nije u redu. a da smrdi maciji wc - smrdi. zato mora često da se čisti, barem 3-4 puta dnevno. ovo ostalo sam i ja mislio, da su prevrtljive, ne vole ljude itd. Ali nisu. sad kad imam mačku vidim da su samo glupave. Ali i jako zabavne.
    (DaLanik, 15. januar 2020 09:56)

    # Link komentara

  4. @Razum
    Poštovanje!
    Imaš li IG profil za Crnog, da dodamo.
    Uvek se obradujem kada pročitam pozitivan komentar.
    Veliki pozdrav!
    (Eldorado, 15. januar 2020 06:15)

    # Link komentara

  5. Мачке су зло.
    (bgdmangup, 15. januar 2020 01:21)

    # Link komentara

  6. Imam tri mačke i tvrdim da su prevrtljive i da im ne možeš verovati. O,da imam i azijata (rasa psa,da ne bude zabune),sušta suprotnost od mačaka.
    (Petar 015, 15. januar 2020 01:13)

    # Link komentara

  7. WoW. Što su bundaste i pufnaste ove cica mace na slikama. To je krzno bre, prava bunda da te greje u ladnim noćima.
    (Maca Cica Maca, 14. januar 2020 19:12)

    # Link komentara

  8. u nekim krajevima sveta ih smatraju "zečevima s krova".......
    (hm......., 14. januar 2020 17:24)

    # Link komentara

  9. Najveca zabluda je da imaju 9 zivota
    (razum, 14. januar 2020 17:01)

    # Link komentara

  10. Ništa o crnim mačkama?! Ja sam nekoliko puta morao da intervenišem i spašavam moju crnu mačku od sujevernih komšija i prolaznika. Mahom mlađi ljudi koji deluju prosvećeno. Čak i fakultetski obrazovani su potpuno sigurni u svoju misao da su crne mačke veštice. Nikakvo ubeđivanje sa njima ne pomaže. Za sada jedini balans koji funkcioniše je veći strah od mene nego od crne mačke. Tužno, ali reči ne dopiru do umova koliko moja 2m i 130 kg sa preko 20 godina u borilačkim sportovima. Inače, moja crna mačka zazire od ljudi, živi u kući i dvorištu, a noću voli da se šunja po kraju. Sterilisana, čipovana, vakcinisana, socijalizovana.
    (Razum, 14. januar 2020 16:53)

    # Link komentara

  11. Kako moze biti cista, kada obavi svoje sa istim tim sapama kojima je zatrpavala izlucevine, skoci na krevet, sudoperu, na nas...
    (Hanibal, 14. januar 2020 14:26)

    # Link komentara