Bezazleno sunčanje završilo se opekotinama? Imamo najbolje prirodno sredstvo za umirivanje kože

Sunčanje je vrsta opuštanja koju svi volimo da praktikujemo u letnjim mesecima. Mnogi od nas su svesni opasnosti od sunčevog zračenja i nanose zaštitne proizvode na kožu, ali ipak pocrvene. Kako bi što pre ublažili crvenilo i osećaj nelagodnosti i zatezanja, u Srbiju je stigao IRIX®, potpuno prirodan sprej koji efikasno umiruje, hladi i regeneriše kožu.

Izvor: promo
Podeli
Foto: iStockphoto.com_Kitzcorner
Foto: iStockphoto.com_Kitzcorner

Opekotine od sunca su skoro svakodnevna pojava, posebno za osobe sa osetljivijom kožom. Mnogi ljudi pribegavaju korišćenju različitih proizvoda koje imaju kod kuće, bilo da je u pitanju puter ili jogurt, nakon što dobiju opekotine. Imamo poruku za sve vas - koristite puter za kuvanje, pijte jogurt i nanesite IRIX® sprej na opekotine.

IRIX® sprejevi sadrže ekstrakt latica stolisne ruže koji pomaže povređenom delu kože, flavonoide koji mogu mogu smanjiti upalu te ubrzati proces regeneracije kože, alkohol koji brzo i efikasno pruža osećaj hlađenja i voskove koji stvaraju negujući zaštitni sloj na koži.

IRIX® dolazi u pakovanju od 75 ml, a IRIX® FORTE u pakovanju od 150 ml. Sprej treba naneti odmah nakon nastanka opekotine i nanositi nekoliko puta dnevno do nestanka ili smanjenja simptoma. Osim što pomažu kod opekotina od sunca, ovi prirodni sprejevi takođe pružaju prvu pomoć za opekotine u domaćinstvu, ogrebotine i ujede insekata.

Foto: Promo
Foto: Promo

Više informacija o IRIX® i IRIX® FORTE sprejevima možete pronaći na sajtu, a dostupni su za kupovinu u svim apotekama.

strana 1 od 2 idi na stranu