Gde god da jeste, ovo čudo baš uvek morate da imate sa sobom

Opekotine od sunca i opekotine u domaćinstvu, ogrebotine i ubodi od insekata najprepoznatljiviji su po neugodnim osećajima toplote, peckanja i svraba. Takvu kožu treba brzo i pravilno negovati, ali malo ko od nas pri ruci ima proizvod koji će mu odmah pomoći i olakšati. U Srbiji odsad postoje IRIX® i IRIX® Forte - "prva pomoć" u spreju s potpuno prirodnim sastojcima za celu porodicu.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Oleksandr Pidvalnyi
Foto: Oleksandr Pidvalnyi

Osećaj neugodnog crvenila i žarenja uz prisutno zatezanja kože, znak je da ste „zaradili“ opekotine od sunca. Možda kožu i štitite pravilno, ali opekotine često ne uspevate izbeći? Utešićemo vas – dogodiće se još milion puta. Isto kao što će vas i komarci ubosti još mnogo puta tokom života. Pridodate li tome i opekotine u domaćinstvu nastale za vreme peglanja odeće ili kuvanja ručka, jasno je da su površinske povrede kože zapravo svakodnevne. Na sreću, svakom od ovih stanja doskočićete upotrebom IRIX® spreja

Foto: Promo
Foto: Promo

IRIX® sprej dolazi u pakovanju od 75 ml, a IRIX Forte® u pakiovanju od 150 ml. IRIX® i IRIX® Forte pružaju jednako učinkovitu negu, hidraciju i regeneraciju kože nakon nastanka opekotina od sunca, opekotina u domaćinstvu, ogrebotina i uboda insekata. Glavna prednost IRIX® sprejeva jest njihov jedinstven, 100% prirodan sastav. Ekstrakt latica stolisne ruže pomaže povređenom području kože, flavonoidi mogu smanjiti upalu te ubrzati proces regeneracije kože, prirodni voskovi u dodiru s oštećenom kožom stvaraju nežni zaštitni film, dok alkohol svojim brzim isparavanjem koži pruža ugodan učinak hlađenja.

IRIX® sprejevi brzo se upijaju i ne ostavljaju trag na koži nakon korišćenja, a mogu ih koristiti odrasli i deca starija od 3 godine. Sprej je potrebno naneti odmah nakon nastanka opekotine, posekotine ili uboda te nanositi više puta dnevno do nestanka simptoma i oporavka kože.

IRIX® i IRIX® FORTE sprejevi dostupni su u apotekama širom Srbije.

Foto: Promo
Foto: Promo

strana 1 od 2 idi na stranu