Stručna literatura iz medicine i srodnih oblasti

Početak nove školske godine na fakultetima i višim školama uvek je užurban i uzbudljiv, uz velike planove, nadanja i očekivanja.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Harison
Foto: Harison

Međutim, tu je iona večita dilema:gde nabaviti potrebnu i iznad svega kvalitetnu literaturu?Ulaganje u sebe i svoje znanje sigurna je investicija, a na tom putu nema moćnijeg saveznika od kvalitetnih knjiga.

Izdavačka kuća Data Status, vodeći izdavač u oblasti medicine, stomatologije i farmacije, veterine i drugih srodnih oblasti, i ove godine nudi naslove uglednih domaćih i stranihautora koje su publikovale renomirane kuće u svetu (Elsevier, LWW, McGraw-Hill, Cambridge University Press, Oxford University Press, Human Kinetics), kao i izdanja Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.Izuzetno vredna izdanja iz ovih oblasti, osim na srpskom, dostupna su i na stranim jezicima.

Nedavno je iz štampe izašao drugi tom "Harisonovih principa interne medicine" (19. izdanje) na srpskom jeziku, u čijem je priređivanju učestvovalo preko dvadeset eminentnih univerzitetskih profesora i vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicine u našoj zemlji kako bi svojim znanjem i iskustvom upotpunili ovo kapitalno, monumentalnodelo.

Sjajna vest koja će obradovati mnoge – uskoro će u izdanju Data Statusa biti objavljene Robinsove "Osnove patologije" (10. izdanje) u prevodu na srpski jezik.

Takođe, ne propustite sjajnu ponudu! Anatomija – komplet: "Nettera atlas anatomije čoveka", "Atlas disekcije čoveka" i Posteri: "Kosti i mišići", sa 22 % popusta, po ceni od 11.990 dinara sa PDV-om.

Više informacija možete naći preko linka: https://www.datastatus.rs/proizvod/46895/komplet-netter-atlas-anatomije-coveka-atlas-disekcije-posteri-kosti-i-misic

Osim stručne literature, u specijalizovanoj knjižari Data Medika može se kupiti i medicinska oprema (stetoskopi, aparati za merenje krvnog pritiska, pulsni oksimetri, otoskopi i drugo), renomiranih domaćih i inostranih proizvođača (Prizma, Littmann, Erka). Knjižara se nalazi u Ulici dr Subotića Starijeg 3a, u okviru Medicinskog fakulteta u Beogradu (kod Instituta za farmakologiju).

Pored mogućnosti da lako i jednostavno nabave stručnu literaturu, studenti imaju popust od 10 do 20% na izdanja Data Statusa i popust od 10% na izdanja na engleskom jeziku koja je Medicinski fakultet preporučio kao udžbenike. Ovaj popust se ne odnosi na naslove koji su već na sniženju i na komisione artikle.

Knjige možete poručiti i na sajtu www.datastatus.rs, a za iznos preko 3.000 dinara dostava je besplatna.

Takođe, postoji mogućnost plaćanja čekovima građana i preko administrativne zabrane, kao i plaćanje u 6 mesečnih rata platnim Banka Intesa karticama.

strana 1 od 2 idi na stranu