Brzo i ukusno: Dva odlična načina da ojačate imunitet prirodnim putem, a preporučuju se svima

Jesen je vreme kada je organizmu potreban podstrek za pravilno funkcionisanje jer sa svih strana vrebaju izazovi koji narušavaju njegov balans.

Izvor: PR
Podeli
Izbalansirajte jesen/Foto: arkusha/depositphotos
Izbalansirajte jesen/Foto: arkusha/depositphotos

Promene temperature, smena vlažnih i suvih dana, dug boravak u zatvorenim prostorijama, manjak sunčeve svetlosti, neki su od faktora koji utiču na pad imuniteta. Ako tome dodamo i ishranu koja je po nepisanom pravilu teža i nezdravija od letnje, imunitet je u predstojećem periodu prvi na udaru.

Najbolji način da pripremite organizam za predstojeću sezonu jeste da povedete računa o ishrani. Nisu neophodne dramatične promene, bez obzira što će sa slavskih i ostalih prazničnih trpeza da vas mame razne đakonije. Dovoljno je da u svoju dnevnu rutinu unesete proizvode koji uspostavljaju ravnotežu metabolizma i jačaju imunitet.

Nov koncept Balans+ IMUNO jogurt za imunitet, sa prirodnim sastavom i jedinstvenim benefitom na tržištu u kategoriji mlečnih proizvoda, jedan je od najboljih načina da ojačate svoj i imunitet cele porodice, zahvaljujući jedinstvenoj, prirodnoj formuli.

Balans+ imuno formula za dobar imunitet/Foto: Promo
Balans+ imuno formula za dobar imunitet/Foto: Promo

Balans+ IMUNO jedinstvenu formulu čini kombinacija:

- Kultura - koje imaju veliki broj kliničkih studija koje potvrđuju delotvornost u jačanju imunog sistema

- Vlakana – imaju pozitivan uticaj na zdravlje

- Vitamina B6, B12 i D3 - važnih za održavanje normalne funkcije i jačanje imnuiteta

Balans+ IMUNO portfolio čine jogurti u kartonskom pakovanju od 1kg i 330g i voćni jogurt – jagoda acerola (acerola je tropska trešnja, voće sa najvećom koncentracijom vitamina C) u pakovanju 330gr, a za pun efekat izuzetno je važna redovna i preventivna konzumacija dva puta dnevno, najbolje uveče i ujutro.

Evo predloga za početak dana i lepu užinu:

UŽINA:

Voćni jogurt  jagoda acerola/Foto: Promo
Voćni jogurt jagoda acerola/Foto: Promo

Voćni jogurt jagoda acerola savršen je izbor da osvežite i probudite organizam tokom dana. Možete ga konzumirati kao zaseban obrok, a možete se igrati i dodati mu malo žitarica. Vaš imunitet biće vam zahvalan, a korist je dvostruka: osim što ćete ga zaštititi, priuštićete sebi uživanje u kremastom, laganom ukusu koji dugo ostavlja ukusan trag na nepcima.

DORUČAK:

Urnebes proja- Miris proje sa sirom može da vas vrati u detinjstvo, u bakinu ili maminu kuhinju. eša ih sa sirom…

Sastojci

2 čaše Balans+IMUNO jogurta

2 čase pšeničnog brašna

2 čaše kukuruznog brašna

1/3 čaše maslinovog ulja

8 jaja

1 prašak za pecivo

Malo soli

300 g šunke

500 g sitnog sira

3-4 kisela krastavca

1 kašičica origana

Priprema

1.

Iseckajte šunku i krastavčiće na sitne kockice, a zatim uključite rernu na 180 stepeni i dobro podmažite pleh. Uzmite mikser ili žicu za mešanje i dobro umutite jaja. Dodajte jogurt, so i ulje – a brašno i prašak za pecivo izmešajte, pa dodajte u masu.

2.

I vreme je za najlepši deo! Ubacite šunku, sir, krastavčiće i origano. Sipajte sve u pleh i pecite na oko 180 stepeni, dok ne porumeni.

Uz proju obavezno ide Balans+ IMUNO jogurt!

strana 1 od 2 idi na stranu