Majmunske boginje za sada nisu globalna opasnost

Majmunske boginje još nisu globalna zdravstvena opasnost, presudila je danas, posle dvodnevne rasprave Svetska zdravstvena organizacija (SZO), iako je generalni direktor Tedros Adhanom Gebrejesus rekao da je duboko zabrinut zbog izbijanja zaraze.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Zasto doktor Kon i ostatak "struke" ne zabrane najavljeno okupljanje rizicnih prenosioca te bolesti u septembru u Beogradu?
    (sofronije, 26. jun 2022 11:10)

    # Link komentara

  2. Da, da, sve je ok, redovno stanje a onda kad pukne vest, stigao NOVI SOJ od kojeg lipti krv iz ušiju i očiju, prenosi se kašljem/dodirom/pogledom rezervoari su psi/mačke/komarci/muve, lek je vakcina/klistiranje/Švabova mast
    ("za sada", 26. jun 2022 11:07)

    # Link komentara

  3. Pa nisu, jer obolevaju samo gej muškarci, ali pošto pratite trendove i aktuelne narative, ne smete to otvoreno da kažete da ne biste slučajno nekog LGBT člana diskriminisali. Samo idite uz konac onome što vam Amerika diktira. Ma bravo za vas!!!! ?
    (m., 26. jun 2022 09:31)

    # Link komentara

  4. Ovi bukvalno prave majmune od svih nas! Pa oni čak i najvljuju kad će ponovo drastično početi da "rastu brojevi", zar smo toliko plitki postali da više ne razmišljamo, već smo prepustili tamo nekima da to čine za nas?
    (Nikolas, 26. jun 2022 09:16)

    # Link komentara

  5. Možda i jesu, za neke
    (neZnalac, 26. jun 2022 08:06)

    # Link komentara