1. Kakva antitela, o cemu oni pricaju?!?
    (Sly, 18. april 2022 05:35)

    # Link komentara

  2. @rile
    Vidim, ubise se Rusi za svoju vakcinu..
    (Jarkovo, 17. april 2022 18:42)

    # Link komentara

  3. Znaci ipak su bitna antitela... pa sto onda smarate ljude koji su prelezali i koji imaju antitela da se vakcinisu.
    I da... cudno da fajzer nesto vise radi mladima... zasto je to tako i da li je to plan
    (mix, 17. april 2022 17:58)

    # Link komentara

  4. да ли има нека студија која може да одговори колико има нас који нисмо вакцинисани а нисмо имали корону
    (DžejAr65, 17. april 2022 17:45)

    # Link komentara

  5. Koja antitela?
    (Pajko, 17. april 2022 14:07)

    # Link komentara

  6. Primio sam dve doze AZ i kao boster Faizerovu. Mesec dana nakon Faizera nivo antitela je bio 700 a referentna vrednost 1. Koronu sam dobio dva meseca od buster doze. Dok sam imao AZ korona me nije ni očešala a sa Faizerom sam odmah dobio. Nikad više Faizer, četvrta doza će biti ponovo AZ ili Sinofarm ako nema AZ.
    (Milanče, 17. april 2022 08:24)

    # Link komentara

  7. Haha ma nije valjda...
    (mich, 16. april 2022 22:43)

    # Link komentara

  8. Boža

    Tvoje pitanje ukazuje da si ekstremni laik, tako da bi trebalo da nađeš nekoga sa debelim strpljenjem da ti od nule objasni o čemu se ovde radi.
    (bgd, 16. april 2022 16:07)

    # Link komentara

  9. Za ove sto se cude zasto su forsirane vakcine i to iskljucivo fajzer i moderna, treba da znaju da su to dve kompanije koje cija se zarada drasticno povecala od 2019. Vidite da su i u ukrajni americke firme muckale hemiju.
    (Zarada, 16. april 2022 11:51)

    # Link komentara

  10. Rani mraz - postoji nedoređena distribucija verovatnoće, pa je teško proceniti za slučaj kao tvoj. Ono što se zna to je da si bila u periodu kada skoro kod svih vakcinisanih i ono malo povećane zaštite - ako se dakle uopšte i desila - nestaje. Baš u tom periodu i dolazi do "negativne efikasnosti" - vakcinisani postaju verovatnije bolesni. Tvoj je imuni sistem em skrajnut, i u konfuziji je; još gore pre-fokusiran je. I na spajk-protein a ne na N i druge proteine virusa; i na POGREŠAN spajk protein, Wuhan soja, koji odavno više nigde ne cirkuliše..
    Nadam se, što je isto zasad neodređena distribucija verovatnoće, da si ostvarila vakcinacijom neometen imuni odgovor. Ergo da je u tebi zapamćen. Kod nekih se to prosto ne desi, čak i više puta, ali su oni malobrojni. Međutim kod mnogih vakcinisanih je to sada postalo redovno - perpetualno oboljevaju od ovoga, jer im telo perpetualno pogrešno reaguje. Ni preležana Delta ih ne štiti od Omikrona, ni Omikron od B.2.2 itd. a i od istog soja oboljevaju više puta u UK i Hong Kongu na primer.

    Osmah na lice, biće sve OK.
    (Helios, 16. april 2022 11:50)

    # Link komentara

  11. Nivo antitela uvek opada ako nema infekcije. To je normalno. Jedini način da da se antitela "održavaju" jeste da se napravi veštački virus koji će se dugo zadržavati u organizmu. Dok ima virusa, ima i antitela. Kad nema virusa, nema ni antitela. Što znači, ako se želi dugo "trajanje" antitela, onda treba i praviti vakcine koje u telo uvode veštačke viruse koji se dugo zadržavaju. Što znači da je organizam u nekoj stalnoj borbi sa njima i proizvodi antitela. To je po meni sve veoma pogrešno. Nije poenta da veštačkim putem odražavamo nivo antitela, nego da istreniramo imuni sistem da napravi antitela po potrebi. To trebaju da rade vakcine.
    (Marko, 16. april 2022 11:25)

    # Link komentara

  12. Najduzi rok i najvise anti teka ima Sputnjik, a niko ga ne spominje...
    rile
    (rile, 16. april 2022 11:14)

    # Link komentara

  13. Znaci da svi strucni zagovornici ideje, da ko je imao blazi ili tezi oblik bolesti i prirodno ozdravio nema potrebe da se vakcinise, bili u pravu, jer se organizam "seća" kako da se stiti sasvim dobro i dovoljno. Bili su ideje da mozda prirodni imunitet stiti i bolje od vakcinisanih. Al iz nekog razloga su bili diskreditovani i potsmevani. Cemu sve to!?
    (Conte Leone, 16. april 2022 10:24)

    # Link komentara

  14. 4 meseca posle druge doze Fajzera me je kovid sastavio sa krevetom na skoro mesec dana. Nisam postala antivakser, ne mislim da mi je vakcina naskodila, ali mislim da ne vredi nicemu i da naredne doze nece primati.
    (Rani mraz, 16. april 2022 10:09)

    # Link komentara

  15. A da li su stručnjaci sigurni da postoji veza između vakcinacije i otpornosti na Covid 19? Ja sam laik i nije mi jasno kako može vakcina da štiti ako ne postoji prirodni imunitit kod onih koji su preležali?
    (Boža, 16. april 2022 09:51)

    # Link komentara