1. Imam dva mala deteta, ne bih ih ostavio tako ni za zivu glavu, bio sam svedok u Novom sadu, na najlonu mladi bracni par u Fordu Fokusu karavanu crvene boje, sabacke table mislim da su bile, ostavili dete mladje od godinu da spava u autu na suncu a oni otisli fino da gledaju robu.. jedva su posle rasvestili dete, isprozivali ih svi okolo prisutni.. ako se prepoznaju, sram da ih bude 1000 puta!
    (samsvojmajstor, 16. avgust 2021 02:58)

    # Link komentara

  2. Kome ovo padne na pamet? Ne razumem. Nikad decu ne ostavljamo samu. Ni zimi ni leti. Pa napasnici vrebaju po parkinzima,ako ne visoka temperatura.
    (mamakoka, 15. avgust 2021 16:51)

    # Link komentara

  3. Cesto se desava da mi u prodavnicu udje baba (namerno necu da kazem baka) koja zeli biti usluzena preko reda jer joj je dete u kolima. Samo kazem da dete izvadi iz auta i unese u prodavnicu jer imamo klimu.
    (Trovach, 15. avgust 2021 13:25)

    # Link komentara

  4. Ni životinje ne smeju da se ostavljaju u autu, u normalnim zemljama policija sme da razbije staklo da ih oslobodi
    (drmr, 15. avgust 2021 13:08)

    # Link komentara

  5. Nazalost neko to nauci na tezi nacin.
    (darko, 15. avgust 2021 12:58)

    # Link komentara

  6. Svako leto citam par slucajeva kako neko ostavi dete u kolima, neko spase prolaznici, neki slucajevi se nazalost zavrse tragicno. Stvarno mi nije jasno kakav to mozak moras biti da ostavis dete u autu samo, uopste, a kamo li po velikim vrucinama?? Takvim ljudima bih oduzeo decu istog trenutka. Koliko god uzrasta deca bila, nema razloga da ne mogu s vama bilo gde, prodavicu, trzni centar, sta god. Ja sam svoje dete od prve godine vodio na putovanja, kolima, avionom..i nije mi bilo tesko i naporno, a nekome je tesko da izvadi sediste iz kola, ili da rasklopi kolica, pa racuna da ce brze zavrsiti. Nema opravdanja za to, ako ste zeleli da imate decu, to podrazumeva i neke obaveze, a ako vam je tesko, nemojte da pravite decu.
    (Boki, 15. avgust 2021 12:54)

    # Link komentara

  7. Ovo ce mnogima zvucati nevjerovatno ali je istinito. Ljeti kad ugasite auto, bez obzira sto vam djeluje dobro rashladjeno, temperatura u autu skoci sa 35 na 50 u 15 sekundi. Svake sekunde se penje za jedan stepen. Mislite da mozete skoknuti na 5 min i zavrsiti obavezu. Stvarnost je da mozete skoknuti na 20 sec, a zadrzite se pola sata jer 5 min prodje za cas. Nikad ne ostavljaj djete u autu.
    (Denis, 15. avgust 2021 11:31)

    # Link komentara