Zelić posle odobrenja Fajzerove vakcine za decu: Slede koraci stručne komisije i Batut

Pavle Zelić iza Agencije za lekove i medicinska sredstva izjavio je da, pošto je Agencija odobrila "Fajzerovu" vakcinu za decu od 12 do 15 godina, slede koraci koji se odnose na stručne komisije, odgovarajuća tela i institucije, pre svega na Institut "Batut", koji moraju da urede sve oko primene vakcine i da definišu sve parametre.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Kakav jeziv komentar! Hi mene, molim te da mi kažeš sa kog si sveučilišta i kakve su tvoje kvalifikacije da iznosiš ovako stručno mišljenje, rekao bih konačne ocene, a posebno bih se osvrnula na prvi deo gde vidovnjačkim moćima kvalifikuješ neke ljude koje ne voliš?
    (Živka, 12. jun 2021 13:24)

    Za dve godine sva deca preživeše hvala Bogu! Tako da nema potrebe ubacivati u njih ove vakcine.
    Inače Hi men je pukao, ne može da se vrati.
    (kro-manjon, 12. jun 2021 12:57)

    Kao sto rekoh, dame i gospodo. Da se citiram: ''Sad ce antivax zatucaneri da navale sa glupim komentarima.'' Baba Živka i kromanjonac nikada ne razocaraju.
    (Hi men se vratio, 12. jun 2021 17:38)

    # Link komentara

  2. U Nemačkoj javno izjavili da mladi ne primaju vakcinu ako su zdravi, ovde samo primaju, ispuni kvotu da smo prvi u svetu a šta će biti s tim ljudima vldau boli uvo.
    (Svašta, 12. jun 2021 17:15)

    # Link komentara

  3. @Živka

    Jeziv komentar a čovjek rekao istinu??? Gospodine Živko ili gospodična Živka (vidim da pišete malo u muškom malo u ženskom rodu pa ne znam kako da vas oslovim) evo ja se javljam iz Hercegovine i kod nas u BiH, a iz medija znam da je tako i kod vas u Srb, ima jako puno djece koja spadaju u rizičnu skupinu i za koju korona može bit pravo zeznuta. Da, na sreću rijetki su slučajevi da djeca umiru ali nije da ih nije bilo. Ajde recite roditeljima moga malog susjeda Antona koji ima dijabetes i urodjenu srcanu manu da ne treba da ga cijepe. Dijete je 2018. jedva prezivjelo grip. Čuvaju ga pod staklenim zvonom doslovno. Ili obitelji osmogodišnje djevojčice koja je imala upalu pluća i završila na kisiku, pa na respiratoru 6 dana, srećom preživjela je. To su dva primjera iz moga kvarta. Ako su vaša djeca, Bogu hvala, zdrava, ne znači da tuđoj pomoć nije potrebna. Ne budite sebični, niste Vi i Vaše obitelji jedini na svijetu. Ako će cjepivo spasiti neko dijete ili njegovog rođaka, zašto to ne učiniti. Pritom, djeca su prenositelji. Imate li vi matere, ćaće, a ta djeca dide i babe? Mućnite glav, Živko/a.
    (Anita, 12. jun 2021 16:32)

    # Link komentara

  4. "Sad ce antivax zatucaneri da navale sa glupim komentarima. Gospodo neuka i ostrascena niko vas ne tera da vakcinisete svoju decu. Ova odluka se pretezno odnosi na decu sa hronicnim i drugim obolenjima kod kojih kovid moze da bude fatalan ili da izazove komplikacije zdravlja a takve dece ima desetine hiljada u nasoj zemlji. Da li ti klinci treba da pomru sada ili za koju godinu ili treba da im zdravlje jos vise bude ugrozeno, pitam ja vas?
    (Hi men se vratio, 12. jun 2021 10:18)"

    Kakav jeziv komentar! Hi mene, molim te da mi kažeš sa kog si sveučilišta i kakve su tvoje kvalifikacije da iznosiš ovako stručno mišljenje, rekao bih konačne ocene, a posebno bih se osvrnula na prvi deo gde vidovnjačkim moćima kvalifikuješ neke ljude koje ne voliš?
    (Živka, 12. jun 2021 13:24)

    # Link komentara

  5. Sad ce antivax zatucaneri da navale sa glupim komentarima. Gospodo neuka i ostrascena niko vas ne tera da vakcinisete svoju decu. Ova odluka se pretezno odnosi na decu sa hronicnim i drugim obolenjima kod kojih kovid moze da bude fatalan ili da izazove komplikacije zdravlja a takve dece ima desetine hiljada u nasoj zemlji. Da li ti klinci treba da pomru sada ili za koju godinu ili treba da im zdravlje jos vise bude ugrozeno, pitam ja vas?
    (Hi men se vratio, 12. jun 2021 10:18)

    Za dve godine sva deca preživeše hvala Bogu! Tako da nema potrebe ubacivati u njih ove vakcine.
    Inače Hi men je pukao, ne može da se vrati.
    (kro-manjon, 12. jun 2021 12:57)

    # Link komentara

  6. Sad ce antivax zatucaneri da navale sa glupim komentarima. Gospodo neuka i ostrascena niko vas ne tera da vakcinisete svoju decu. Ova odluka se pretezno odnosi na decu sa hronicnim i drugim obolenjima kod kojih kovid moze da bude fatalan ili da izazove komplikacije zdravlja a takve dece ima desetine hiljada u nasoj zemlji. Da li ti klinci treba da pomru sada ili za koju godinu ili treba da im zdravlje jos vise bude ugrozeno, pitam ja vas?
    (Hi men se vratio, 12. jun 2021 10:18)

    # Link komentara

  7. Ajmo sad antivakseri, opalite po komentarima!
    (Ivan, 12. jun 2021 10:05)

    # Link komentara