1. Ima još jedan simptom. Crvenilo na koži. Imao sam ga na prsima i preponama. Dermatolog kod koga sam išao smatrao je da se radi o iritaciji,alergolog mi je otvorio oči kada je rekao da nema ni govora o alergijskoj reakciji. Hočkina prepoznala Dr Opšte prakse koja je došla iz Banjaluke... Iskustvo.
    (Os, 29. maj 2021 16:45)

    # Link komentara

  2. Jadna moja mama :(
    (Zig, 29. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  3. Nani Moreti u fimu Dragi dnevnice, prikazuje kako je otkrio da ima limfom... simptomi kao i citanke.
    Ajde sto obicni ljudi ne znaju, ali lekari koji ne prepoznaju simptome... sad nas lece ne samo oni okji su zavrsavali preko veze, vec ono koji se nisu ni pojavljivali na faksu...
    (Sanja, 29. maj 2021 08:27)

    # Link komentara

  4. Nikad pacijent nije kriv, jer pacijenti nisu edukovani da sami sebi traže bolesti po gogl doktoru. I sami sebi da pacijenti uspostavljaju dijagnozu. To bi možda za doktore bilo najbolje, alo ovo je jedna vrsta raka.
    (Marijana, 29. maj 2021 02:10)

    # Link komentara

  5. Здравствњни "систем" Србије не постоји, система нема. Као земља која је поред изразито сиромашниг народа не тако давно претрпела и стравичне последице бомбардовања и хемијских постројења чиме су поједини делови земље и трајно контаминирани уз оволики пораст оболелих од малигнитета Србија не чини АПСОЛУТНО НИШТА да створи систем где ће постојати прилика за пацијенте да ураде превентивне комплетне анализе и провере, да се код специјалиста не заказује на по годину дана а за поједина снимања упишу у свеску за по 2+ године касније. То се зове расуло, општа катастрофа а не здравствени систем. Шта Србија ради? Закажу неки квази народни преглед који попуне докони пензионери, камере оду да их сниме како се захваљују прворођеном а човек који црнчи по цео дан код приватника може само да сања да уопште добије дан за тако нешто... Стрес, нервоза, брзи и јефтин живот са ждерањем на улици, гомила отпада од назови "хране" која се у маркетима продаје све то човек конзумира свакодневно па томе придодати и редовно загађење ваздуха, уништавање зеленила, буку све то организам акумулира до тачке где се ломи. А када пукне исти тај здравствени "систем" не пружа ништа. Па не могу бре у породилиштима нормално да се понашају према женама у боловима и да им обезбеде храну уместо смрдљиве саламе а не да некога лече од озбиљних здравствених проблема.
    (МилеНС, 29. maj 2021 01:23)

    # Link komentara

  6. Majka je prošle godine pobedila uznapredovali limfom, ali ju je dočekao Covid.
    Preminula je pre 2 nedelje od Covid-19 virusa (limfom je bio u remisiji).
    (Neutešna, 29. maj 2021 00:25)

    # Link komentara

  7. Temperatura dva meseca od jednog do drugog specijaliste i promena nekoliko bolnica dok mi nisu otkrili limfom. Nisam gubio tezinu u pocetku al posle je doslo i do toga. Prva pojava su uvećane zlezde. Posmatrajte svoje telo. Uvek negde nesto se pokaze.
    (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 29. maj 2021 00:23)

    # Link komentara

  8. Прво свраб по ногама па грозница па жлезде на врату. Прва лабараторија лекоцити 18 седиментација 26 црп 20. Доктори мислили корона.Након биопсије дијагноза Хочкин. Годину дана хемо сада чекам трансплатацију на ВМА.
    (Милош, 29. maj 2021 00:17)

    # Link komentara

  9. Prema njenim rečima, pacijenti kasne sa odlaskom kod lekara, jer taj karcinom ima nespecifične simptome


    Opet pacijenti krivi, a realnost je da lekari ne prepoznaju kancer i trenutno dostupne dijagnostičke metode za kancer su blago rečeno nepouzdane.

    Ne znam zašto je to toliko teško reći
    (Mile, 28. maj 2021 23:14)

    # Link komentara

  10. Tačno tako. Počeo umor, svrab po nogama i nakon tri meseca pojavile se žlezde...
    (Os, 28. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  11. Негде сам прочитао да постоји укупно 139 врста рака крви!
    (Фактор мира и стабилности, 28. maj 2021 21:23)

    # Link komentara