1. Zasto stati na samo jednoj? Ako je toliko zdravo, nalivajte se uljem, sto vise to bolje.
    Nema veze sto je to samo mast...
    (Momak sa planete Jimmy,

    Evo ja sam sada u dilemi, dal ću ulje ili vino dali pivo il rakiju ali ja se s nečim nalivati moram, jer bez nalivanja nema života.
    (Steva, 9. april 2020 16:34)

    # Link komentara

  2. Ma nije to jedino zdravo ulje, prosto treba generalno preći na zdravije masnoće, i rezultati neće izostati. Moja najomiljenija za salate i hladnu kuhinju su, osim maslinovog koje kako volim i najcešće koristim, hladno ceđeno od suncokreta, avokadovo, ulje od semenki grožđa, orahovo, kokosovo i, naravno, praktično od rođenja, nikad margarin, samo puter,.možda nije ultrazdrav, ali nije mi nezdrav a ukusan je :) Plus, probajte da jedete ribu makar jednom nedeljno, i, ako se iole krećete, umosite nešto magnezijuma i kalijuma, i baš ne preterujete sa kalorijama i solju, ne bi trebalo da imate ikakve probleme sa srcem, krvotokom i pritiskom. Pomaže i koja čašica vina, ali to je klizava padina, buteljka dnevno, recimo, već nikako nije "koja čašica", :) ali po deci i po za ručak i za večeru je sasvim OK, ako ne opterećujete jetru nečim. drugim, tipa lekova ili droga :))
     (EU Citizen, 13. mart 2020 06:00)

    # Link komentara

  3. Najduži životni vek u Evropi imaju stanovnici mediteranskih ostrva, koji konzumiraju maslinovo ulje nekoliko puta više u proseku od stanovnika kontinentalne Evrope.
     (Sibirac, 12. mart 2020 00:10)

    # Link komentara

  4. Zasto stati na samo jednoj? Ako je toliko zdravo, nalivajte se uljem, sto vise to bolje.
    Nema veze sto je to samo mast...
    (Momak sa planete Jimmy, 11. mart 2020 19:30)

    # Link komentara

  5. Ne znam u kakvom mi je stanju srce, ali jedan grk me na odmoru nagovorio da probam ujutro kašiku ulja na prazan stomak. To radim već 3 godine i nesto bolje se osecam, naročito zbog kandide koju imam.
     (VP, 11. mart 2020 16:12)

    # Link komentara