1. Izvinite, ali neću da čekam satima i satima. Niko to ne zaslužuje. Privatni pregled je nekoliko hiljada, i često jeftini od recimo izvlačenja pramenova, profi šminke, i tako tih nepotrebnih tretmana. Tako da, uvek radije izdvojim malo novca za zdravlje nego da me neke polupismene mukice kobajagi "ulepšavaju".
    (Hggh, 13. novembar 2019 21:00)

    # Link komentara

  2. Za ovu tesku bolest makar vakcina postoji za izazivaca iste (HPV virus), takodje jednom godisnje zene u narizicnijem dobu zivota bi trebalo da idu na PAP test, pod obavezno ako je neko iz porodice imao , jer zbog genetike sanse su vece....
    (Marko, 13. novembar 2019 20:47)

    # Link komentara

  3. može kod kuće - cena soma evra
     (prosečna doza običnog....majmuna, 13. novembar 2019 17:43)

    # Link komentara

  4. Koliko su meni porazne ove statistike 8-10%. A jos vise se rastuzim kad zene oko mene krenu da mi nabrajaju razloge zasto ne idu, kakvo nam je zdravstvo itd. Ja ipak smatram da samo u manjem procentu u ovoj drzavi ima onih koji sebi to stvarno ne mogu da priuste, za sve ostale nemam opravdanja. Znam o cemu pisem, jer sam isla na redovne kontrole jos od studentskih dana (cekala satima na red), pa sve do sad kad sasvim fino zaradjujem i mogu sebi 1x godisnje sebi da priustim privatno godisnju kontrolu. Nema izgovora zene, nista nije vaznije od vaseg zivota!
    (Ana, 13. novembar 2019 17:06)

    # Link komentara