Pomoću trika sa palčevima u tri sekunde otkrijte da li je vaše držanje pravilno VIDEO

Doktor Alan Mandel s Floride otkrio je jednostavan trik s palčevima pomoću kog ćete u tri sekunde saznati da li je vaše držanje tela ispravno.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jednostavnim i korisnim savetima doktor Mandel pomaže mnogima da promene određene životne navike i tako poboljšaju kvalitet života i budu zdraviji.

On svoje savete deli sa svojim prijateljima i pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk. Ovaj put je govorio o načinu kako brzo otkriti kakvo je naše držanje tela.

"Gledanje u mobilni sa savijenim vratom prema dole uzrokuje da ramena sve više idu prema napred, kao i mnoge degenerativne promene na zglobovima, ligamentima, mišićima i nervima, podseća. Iskrivljeno držanje tela bolest je današnjice, ali taj problem možete umanjiti osvestite li to kako držite palčeve kada su vam ruke uz telo", naveo je.

On tvrdi da bi palčevi, kada su ruke spuštene uz telo, trebalo da idu prema napred ili čak malo prema spolja, što će značiti i da pravilno držite ramena.

Suprotno tome, ako vam palčevi idu prema unutra, znači da vam ramena idu prema napred, što ukazuje na loše držanje tela. Na taj način u tri sekunde možete saznati da li je vaše držanje tela ispravno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu