Preuzmite lako Google aplikacije – AppGallery nudi sve na jednom mestu

AppGallery podiže korisničko iskustvo na viši nivo i nudi sve aplikacije koje su vam potrebne.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

09:45

Preuzmite lako Google aplikacije – AppGallery nudi sve na jednom mestu
Foto: Promo

Svaki Huawei telefon i tablet stiže sa unapred instaliranom AppGallery prodavnicom aplikacija.

Ova platforma je objavljena 2018. godine i u kratkom roku je postala treća najveća prodavnica aplikacija za mobilne uređaje. AppGallery trenutno ima više od 580 miliona aktivnih korisnika širom sveta
Ikonica za AppGallery je lako vidljiva i pristupačna je na Huawei telefonima i tabletima u okviru početnog (Home) ekrana.

Kada pokrenete AppGallery, videćete dobro organizovane i lako pristupačne kategorije. U dnu imate opciju "Featured" gde se prikazuju aplikacije i servisi koje preporučuje Huawei.
Pritiskom na "Apps" otkrivate najpopularnije aplikacije u prodavnici, a one su takođe organizovane po kategorijama. Tu je i "Games" tab sa najpopularnijim igrama, dok "Me" sekcija nudi opcije podešavanja načina na koje prodavnica radi, kako se ažuriraju aplikacije i drugo. Ukoliko želite da se aplikacije, koje su instalirane na telefonu, automatski sinhronizuju na svim Huawei uređajima, ova opcija je prisutna i dodatno će poboljšati produktivnost i iskustvo multitaskinga.
Čak i ukoliko nikada niste posedovali Huawei uređaj, instaliranje aplikacija je lako i prepoznatljivo. Potrebno je da u okviru AppGallery otvorite "Apps" sekciju i u polju za pretragu upišete ime aplikacije koju želite da instalirate. Huawei će čak i automatski nuditi nazive aplikacija, koje pokrivaju različite segmente.
Huawei nudi i posebnu alatku, koja korisnicima omogućava lak pristup omiljenim Google i drugim aplikacijama. U pitanju je Gbox – aplikacija treće strane, koja je takođe dostupna u okviru AppGallery.

Gbox omogućava lako skidanje aplikacija, a nudi sve neophodne funkcije, ažuriranje i ono što je posebno bitno – bezbednost.
Kada počnete sa instaliranjem prve željene aplikacije, uz nju će se preuzeti i Gbox, a sve bez ikakvih dodatnih podešavanja. Nakon toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gboxa.

Pošto su Google aplikacije među najpopularnijim kod najvećeg broja korisnika, kada želite da preuzmete neku od njih i pristupite svom Google nalogu, potrebno je samo da unesete podatke za Google nalog i jednostavno ga koristite.
Na ovaj način pristupićete najpopularnijim Google servisima, kao što su Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, Gооglе Dосѕ, Gооglе Nеwѕ, Gооglе Ѕhееtѕ, Gооglе Еаrth, Gооglе Рhоtоѕ, Gооglе Drіvе, Drорbох. Na kraju, Huawei se pobrinuo i za bezbednost korisnika, pa AppGallery pruža sistem bezbednosti koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Sve navedeno unapređuje korisničko iskustvo, a AppGallery čini platformom bez ikakvih ograničenja i bez ustručavanja je možete koristiti na svojim Huawei uređajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: