Ubisoft najavljuje novu besplatnu igru, The Division Heartland

Ubisoft je najavio novu, besplatnu igru smeštenu u The Division univerzumu: Tom Clancy’s The Division Heartland, a očekuje se da će biti objavljen do kraja 2021. ili u 2022. godini.

Izvor: Polygon
Podeli
Foto: Tinxi / Shutterstock.com
Foto: Tinxi / Shutterstock.com

Detalja o novoj igri nema mnogo - Ubisoft je Heartland nazvao "samostalnom igrom koja ne zahteva prethodno iskustvo sa serijalom", ali je rekao da će igra "pružiti potpuno novu perspektivu univerzuma u ​​novom okruženju". Dolazi na konzole, Windovs PC i Cloud, saopštio je Ubisoft.

Poslednja Ubisoft-ova igra Divizije, Tom Clancy's The Division 2, objavljena je u martu 2019. Igra, koju je razvio Massive Entertainment (uz podršku Red Storma koji će raditi na novoj igri), smeštena je u Wašington DC nakon virusne epidemije, koju je 2016. započela Tom Clancy's The Division u Njujorku. Igrači su agenti izmišljene Strateške Homeland divizije, koji pokušavaju da drže stvari pod kontrolom usred razorne pandemije. S obzirom na ime Heartland, možemo sigurno pretpostaviti da će najnovija igra biti postavljena na ruralnom američkom Srednjem zapadu.

Što se tiče igranja, Ubisoft nije rekao koji će format Heartland uzeti. Moguće je da bi Ubisoft mogao krenuti stopama Epic Games i Electronic Arts u stvaranju battle royal igre poput Fortnite ili Apex Legends. Moguće je i nešto slično Riot Games Valorant, što je igra "pet na pet".

Ubisoft je takođe najavio da će se nova igra Divizije pojaviti na mobilnom telefonu, s više informacija o tome će biti "kasnije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.