Samsung najavio "najmoćniji Galaxy do sada" na događaju krajem aprila. Šta bi to moglo da bude?

S obzirom na pomen "Galaxy" u diskretnom opisu događaja, mogli bismo videti Samsung Galaxy Z Fold 3 ili novi Galaxy Tab tablet. Naravno, moglo bi se odnositi i na Samsung-ov opseg laptopa i Chromebook-a, kao što su Samsung Galaxy Book S i Samsung Galaxy Book Flex.

Izvor: Techradar
Podeli
Foto: Karlis Dambrans / Shutterstock.com
Foto: Karlis Dambrans / Shutterstock.com

Još jedan Samsung Unpacked događaj će biti 28. aprila u 10:00 am ET (16:00 po lokalnom vremenu u Srbiji), objavila je kompanija u zvaničnoj objavi na blogu. Međutim, kompanija ima širok dijapazon ponude elektronskih uređaja, te je veliko pitanje šta bi mogla da otkrije javnosti?

Događaj je iznenada najavljen jednim sloganom: "Najmoćniji Galaxy dolazi". I naravno, uz video koji prikazuje misterioznu siluetu uređaja. Taj slogan "najmoćniji" podrazumeva da nećemo videti predstojeće telefone srednjeg segmenta poput Samsung Galaxy A82, uprkos velikog broja fotografija telefona koje su dospele u javnost, ne bismo mogli da očekujemo ni Galaxy Buds 2.

"Najmoćnija" referenca može značiti da je verovatnije da ćemo na ovom događaju videti novi laptop, jer će oni biti daleko moćniji od bilo kog pametnog telefona ili tablet uređaja koji bi Samsung pokazao. Može biti i traga na kraju videa, koja prikazuje plavi pravougaonik koji baca plavu senku. Izgleda nekako kao uređaj sličan prenosnom računaru - mada možda se i previše trudimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.