Da li je ovo jedan od najboljih Androida za 2021? FOTO/VIDEO

Sudeći prema najavama, "borba" za najbolji Android telefon 2021. biće najžešća u poslednjih nekoliko godina. Poslednji u nizu uređaja koji to dokazuju jeste Oppo Find X3 Pro.

Izvor: B92
Podeli

Full Color sistem za upravljanje bojama podržava potpunu DCI-P3 široku lepezu boja, kao i 10-bitnu dubinu boje za hvatanje, prikaz i skladištenje. Takođe podržava visoko efikasni format slike (HEIF), sve u želji da ponudi „izvanredno iskustvo gledanja“ sa „autentičnom i tačnom reprodukcijom boja“.

Imaće trostruki sistem kamere, a jedno od sočiva bie i "Makro", sa opcijom zuma do neverovatnih 25 puta. Kao što se da videti, Oppo Find X3 Pro moći će da se koristi i kao neka vrsta prenosnog mikroskopa, što će verovatno dovesti do nekih zanimljivih aplikacija.

Kada je dizajn ovog modela u pitanju, mala prednja kamera nalazi se na gornjoj levoj strani displeja. Napred nema nikakvih fizičkih tastera, a pozadi je dizajn sličan telefonima kakve smo i do sada gledali.

Kako je Blass najavio, Oppo Find X3 trebalo bi da bude predstavljen 11. marta, pa ćemo tada imati više informacija - svakako da jedva čekamo.

Kako je najavio poznati insajder Evan Blas, ovaj model imaće mnoštvo zanimljivih karakteristika.

Pokretaće ga najmoćniji Qualcomm procesor trenutno, Snapdragon 888 5G, ali to nije sve zbog čega bi trebalo da obratimo pažnju na njega. Find X3 Pro imaće 10-bitnu end-to-end obradu boja, što će ga činiti prvim telefonom koji omogućava wide color gamut (WCG) fotografije.

Full Color sistem podržava široku DCI-P3 lepezu boja, a podržava i "visoko efikasni format" (HEIF), što se najavljuje kao funkcija koja znači "autentičnu reprodukciju boja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.