Savij me nežno [podcast]

Ovog puta ništa nas nije preduhitrilo, osvrćemo se na muke po Samsung Galaxy Foldu i Teslino samovoženje, finansijski rezultati nekih od važnih nam kompanija otkrili su zanimljive stvari, a za kraj ostavljamo Netflix za podcaste u pokušaju i pokušaj nikog drugog do Marka Zuckerberga da bude podcaster.

Podeli
Foto: Justin Sullivan / Staff / Getty Images
Foto: Justin Sullivan / Staff / Getty Images

Kako ćemo slušati podcaste i da li će decentralizacija opstati gledamo i na primeru servisa pod imenom Luminary koji je hteo da postane Netflix za podcaste bez mnogo pitanja tih istih podcasta, a pred mikrofon je stao Mark Zuckerberg ne bi li snimao podcast koji se originalno zove "Društvo & tehnologija".

Da li smo samo mi ti koji se brinemo za ono što Zuckerbergove firme rade, da li je Twitter na putu uzdizanja, kako je Microsoft postao član kluba tri, šta je Elon Musk naumio kada su samovozeće Tesle u pitanju i šta se to desilo za savijajućim prvencem na velikoj sceni saznajte u 68. epizodi Tehnopolis Podcasta.

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.