Duhovi i Evropa na CES-u [podcast]

Ko je branio čast starog kontinenta, a ko na CES-u nije bio, ali kao da jeste.

Podeli
Foto: Justin Sullivan / Staff / Getty Images
Foto: Justin Sullivan / Staff / Getty Images

Godina počinje CES-om, a prvi ovogodišnji Tehnopolis Podcast makar stigao i krajem januara mora ispratiti tradiciju. Cirkus više nije u našem gradu, ali se nekih tačaka sećamo kao da smo ih malopre gledali.

U novoj epizodi nadglasavanja između Amazona i Googlea sreli su se 100 miliona Alexa uređaja i milijarda Android telefona, Appleu je samo štand falio, stigao je prvi savitljivi telefon, naučili smo da nema pametne kuće bez pametnog toaleta, a u mnoštvu sprava i uređaja koje samo CES može izneti na površinu videli smo svašta, od kućnih pivnica do pametnog ketlbela.

Ovog puta u moru televizora, laptopova, pametnih budilnika, Alexa, Asistenata, AirPlay televizora, laptopova i ostale gadžeterije, izdvajamo stvari koje dolaze sa našeg kontinenta. Samovozeći Yandex Taxi vozio je ulicama Las Vegasa, a osiječka Orqa skrenula je pažnju skautima iz Pentagona.

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.