Telegram izbacio unapređenje - 1.000 gledalaca u video pozivu

Posle nedavnog vrlo obimnog ažuriranja za video pozive i deljenje video zapisa, Telegram je predstavio nova unapređenja, a jedno od glavnih je da u grupnom video pozivu ima 1.000 gledalaca.

Izvor: B92, Techradar
Podeli
Foto: vovidzha / Shutterstock.com
Foto: vovidzha / Shutterstock.com

Iako je broj učesnika video poziva i dalje do 30, kompanija je objavila: "Nastavićemo da povećavamo ovo ograničenje dok se svi ljudi na Zemlji ne pridruže jednom grupnom pozivu i gledaju nas kako to proslavljamo jodlujući", objavljeno je u šali u kompanijskom postu najavljujući nova ažuriranja.

Sada možete da šaljete video zapise veće rezolucije na Telegram

Niz ažuriranja takođe poboljšava kvalitet video poruka, omogućava korisnicima da snimaju i šalju video zapise veće rezolucije, pa čak i da ih reprodukuju na celom ekranu. Dodirivanje video zapisa u proširenom režimu ga pauzira i tada korisnici mogu da premotaju unapred ili unazad.

Takođe, obični video zapisi mogu da se gledaju brzinom od 0,5 ili 2x brže. Deljenje ekrana je sada moguće sa zvukom za sve video pozive, uključujući 1-na-1 pozive.

Telegram uvodi objave sa vremenskom odrednicom

Ističe se da će se takođe omogućiti da zvuk sa uređaja nastavi da se reprodukuje čak i tokom snimanja video poruka. “Zvuk sa vašeg uređaja nastaviće da se reprodukuje dok snimate, tako da sada možete da pevate uz svoje omiljene pesme ili da odgovarate bez pauziranja podcasta", saopštio je Telegram.

Telegram je takođe uveo objave sa vremenskom odrednicom, tako da sada korisnici mogu u poruci da kopiraju objavu i podele određeni trenutak u drugom chatu.

Uz to, i Telegram se kreće ka automatskom brisanju informacija. “Poruke u bilo kojem chatu mogu se postaviti tako da se brišu nakon 1 dana ili 1 sedmice - a sada i 1 mesec, navodi se u poruci. Platforma za razmenu poruka dodala je i opciju za oporavak lozinke koja se ne oslanja na nalog e -pošte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.