Šta je to novo procurelo iz Microsofta? VIDEO

Microsoft je 24. jula slučajno objavio Windows 10 verziju koja je namenjena samo onima koji testiraju nove opcije, pa su zainteresovani između ostalog mogli da vide i kako će izgledati novi Start meni.

Izvor: The Verge, Windows Central, PC Press
Podeli

Radi se o Windows 10 verziji 18947, koja je namenjena samo za interna Xbox testiranja, a od strane Windows insajdera koji koriste 32-bitne uređaje.

Verzija je greškom stigla do svih Windows 10 testera, tako da su i oni kojima informacija nije bila namenjena mogli da vide novi Start meni dizajn, koji je tek u početnim fazama testiranja, ali već može da se vidi da mu nedostaju Microsoft Live Tiles.

Ističe se da se radi o verziji koju Microsoft razvija za Windows Lite, pa nije poznato da li će i Live Tiles u potpunosti nestati iz Start menija i kada su druge Windows 10 varijante u pitanju, prenosi PC Press.

Ovo nije prvi put da su iz Microsoft-a greškom stigle informacije i do onih kojima nisu namenjene, budući da su i 2017. godine pre vremena objavljene Windows 10 verzije za računare i telefone, što je čak izazvalo problem kod nekih osetljivijih uređaja koji su se automatski restartovali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.