Tehnološki gigant lansirao proizvod koji će oduševiti poslovne ljude

Koliko puta ste osetili da posao preuzima primat u vašem životu?

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Mediji su puni tekstova o „savremenom načinu života“ koji ostavlja malo vremena za lične potrebe, zdravlje, za „ono što je stvarno važno“. Ne brinite, ovo nije još jedan tekst koji će vas izbombardovati poražavajućom statistikom i upozorenjima lekara – naprotiv, znamo da je uvek lakše kukati nego ponuditi rešenje i baš zato se odlučujemo za ovu drugu opciju.

Jasno je koliko je dobar lični asistent u poslovnom svetu zlata vredan. Nadgleda, podseća, zna tačno šta vam je potrebno. Kada biste samo mogli da imate jednog takvog koji će uvek biti tu da isprati sve vaše dnevne aktivnosti i pomogne da izbalansirate između poslovnog i privatnog života... Možda ova zamisao i nije toliko nemoguća koliko se na prvi pogled čini.

Naime, tehnološki gigant Huawei upravo se posvetio tome – kreiranju vašeg omiljenog ličnog asistenta. Dizajniran za svaku priliku, pouzdan, stvoren da prati vaše stanje i popravi raspoloženje.

Dakle, o čemu se radi?

U pitanju je najnovija serija pametnih satova koja je odnedavno dostupna i kod nas, a čine je Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Pro.

Za početak, koliko god se upinjali da nas ubede da izgled nije bitan – znamo da jeste. Stoga, očekivano, ove satove odlikuje elegantan, upečatljiv izgled, prigodan i za poslovni sastanak i za trening. Konkretno, kućište Huawei Watch 3 Pro modela napravljeno je od titanijuma i keramike, ekran je safirnog stakla, a kvalitetni kožni kaiševi zaista doprinose premium izgledu. Uz to, kaiševe možete i menjati u skladu sa odevnom kombinacijom. Sa druge strane, osnovni Huawei Watch 3 model je kompaktniji, napravljen od nerđajućeg čelika i keramike, sa blago zakrivljenim ekranom i silikonskom narukvicom. Sat možete i dodatno personalizovati odabirom vama najlepše Watch Face pozadine, koja je lako dostupna u Huawei prodavnici aplikacija.

Šta sat radi za vas? Njegova osnovna uloga je da prati niz zdravstvenih parametara, a važno je istaći da se prvi put među njima našla i funkcija praćenja temperature kože. Tu je praćenje pulsa, pritiska, nivoa kiseonika u krvi, te kvaliteta spavanja. Moći ćete neometano da uživate u više od 100 dostupnih režima za vežbanje i pratite svoj napredak iz dana u dan. Ono što je takođe bitno jeste da postoji mogućnost upozoravanja u slučaju pada uz kontaktiranje odabrane osobe iz vašeg imenika.

Ne zaboravimo i na zabavu. Huawei pametni satovi prvi su koji omogućavaju direktno slušanje muzike putem Huawei Music aplikacije. Stvar funkcioniše na način da se pesme automatski sinhronizuju na sat, pa svoju plejlistu sada možete da slušate u svakom trenutku.

Sat je takođe moguće uvezati sa slušalicama, a po svemu sudeći, čini se da su Huawei FreeBuds 4 slušalice možda i najbolji izbor. One su tek posebna priča... Odlikuje ih, pre svega, prvo ikad adaptivno aktivno poništavanje šuma. Uz takozvani opet-fit dizajn, zvuk visoke rezolucije, udobnost pri korišćenju i inteligentno audio povezivanje, slušalice bez dileme podižu iskustvo uživanja u muzici na potpuno novi nivo.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ali, vratimo se na pametni sat. Ono što će svakog zanimati jeste odgovor na famozno pitanje koliko traje baterija. Kada govorimo o Huawei Watch 3 Pro varijanti, možete računati da će vaš multifunkcionalni gedžet pri tipičnoj upotrebi trajati do tri nedelje, odnosno – ukoliko ste jedan od zahtevnijih korisnika – do pet dana. Kada je u pitanju osnovni Huawei Watch 3 model, pri tipičnom korišćenju baterija će vam koristiti do dve nedelje, a pri intenzivnijoj upotrebi do tri dana.

I ono što je, možda i najbitnije – sat je veoma lako koristiti. Sve pobrojane važne informacije su doslovno nadohvat ruke, a prisupate im putem rotirajuće krunice čijim pokretanjem menjate prikaz podataka na ekranu. Uređaj karakteriše visoko precizno prepoznavanju pokreta prstiju, što znači da možete da zumirate i umanjujete slike, ali i jednostavno pretražujete opcije menija. Zahvaljujući unapred instaliranoj AppGallery, na sat možete preuzeti aplikacije trećih strana i od njega zaista napraviti svog ličnog asistenta. Huawei je otišao i korak dalje – unapredio je kontrolu gestovima, te skupljanjem dlana u pesnicu i odsečnim otvaranjem šake možete odgovoriti na Bluetooth pozive koje primate na svom satu.

Za više detalja, ali i za informacije o akcijama i poklonima, posetite sajt ovog brenda i istražite sve pogodnosti.