Hisense Super Brand Week: Kupite najsavremenije televizore po neverovatno niskim cenama

Televizori su od svog nastanka epicentar zabave u kući i mesto okupljanja porodice. Danas je njihova tehnologija toliko napredovala da zahvaljujući svim svojim funkcijama na jednom mestu pružaju potpuno novu dimenziju zabave.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Zato ne propustite priliku da ove nedelje kupite vrhunske Hisense televizore po nezapamćeno niskim cenama. Popularni modeli biće na akciji tokom cele nedelje u online prodavnici i kod ovlašćenih distributera.

Od samog nastanka, misija ovog brenda, sa tradicijom dugom više od 50 godina, bila je da naučne i tehnološke inovacije učini pristupačnim i time poboljša kvalitet života ljudi širom sveta. Rezultat postizanja tih ciljeva su inovativne tehnologije koje poseduju svi Hisense televizori, a nastale su u želji da se korisnicima omogući najbolji vid iskustva, zabave i bezbednosti tokom gledanja omiljenog sadržaja.

Ukoliko se spremate za FIFA svetsko prvenstvo u fudbalu, čiji je Hisense ponosni zvanični partner i želite na vreme da obezbedite sebi TV sa sjajnom slikom i režimom za sport koji će vam doneti stadionski doživljaj gledanja utakmice, ovonedeljna akcija je onda idealno rešenje za vas. Ili, ako jednostavno želite da uživate u svojim omiljenim serijama i filmovima na striming platformama, ili da igrate igrice u što realističnijem okruženju, prava je šansa da iskoristite popuste.

Upravo iz tih razloga su spremili sjajan asortiman modela po odličnim cenama koji vam sve sadržaje prikazuju u fantastičnoj rezoluciji, sa neverovatnom dubinom detalja i živopisnim bojama. Za koju god dijagonalu ekrana da se odlučite, moći ćete da se udobno smestite i uživate u vrhunskoj slici na svom novom televizoru.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne propustite ni jedan jedini detalj

Iz njihove bogate ponude, izdvaja se linija UHD Smart TV uređaja, a posebno model A7100F. Televizori sa ovom tehnologijom omogućavaju vam da otkrijete pravu lepotu uz živopisne i realistične boje i kontraste, zahvaljujući specijalno ugrađenim algoritmima koji su zaduženi za to. Dok na ovom modelu gledate vaš omiljeni program, akcioni filmovi će postati još realističniji, a romantične drame biće emotivnije nego ikada.

Još jedan model iz ove linije koji se po svojim karakteristikama izdvaja je 65A63H, koji vas stavlja na samu binu i u centar dešavanja. Takođe, on vas osigurava da ne propustite detalje koji se gube u najtamnijim i najsvetlijim delovima. Režim za igre povećava vaše šanse za legendarne pobede tako što značajno smanjuje vreme odziva. Automatski se pokreće kako bi se smanjilo vreme od davanja komande do njenog izvršavanja na ekranu kada je povezana konzola, tako da možete da uživate u glatkom igračkom iskustvu.

Iskoristite ovu jedinsvenu priliku i po znatno nižim cenama kupite kvalitetne televizore koji će se postarati da imate najbolje bioskopsko iskustvo u svom domu. Akcija popusta traje od 16. do 22. maja u Hisense online prodavnici i kod ovlašćenih distributera. Više o proizvodima možete pogledati na https://rs.hisense.com/akcije/hisense-super-brand-week.