Beskompromisne inovacije Huawei P50 Pro telefona

Huawei je jedan od najinovativnijih proizvođača u industriji pametnih telefona, a u to smo mogli da se uverimo i tokom nedavno održanog Evrobasketa.

Podeli
Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

Imali smo priliku da uživamo u finalu ovogodišnjeg Evrobasketa. Bilo je tu svega – od maestralnih taktika trenera, preko odličnih i uigranih ekipa Španije i Francuske, do individualnih poteza košarkaša. A sve to smo mogli da zabeležimo vrhunskim kamerama Huawei P50 Pro telefona.

Bez obzira na to da li smo tokom prvenstva Evrope bili u prvim ili poslednjim redovima u publici, nije nam promakao nijedan detalj zahvaljujući fenomenalnim mogućnostima uređaja P50 Pro.

Huawei vodeći modeli telefona su dokaz posvećenosti ove kompanije donošenju najnaprednijih funkcija na polju performansi i dizajna.

Tokom godina, Huawei je dizajnirao pametne telefone P serije sa stalnim poboljšanjima na polju fotografije. Najnoviji član, Huawei P50 Pro, nasledio je ono najbolje od P serije.

Huawei P50 Pro krasi veoma visok kvalitet izrade, uz dizajn koji je blago zakrivljen na ivicama. To mu omogućava da udobno leži u ruci, uz težinu od 194 grama.

Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

Vrhunski kvalitet fotografija i preciznosti boja

Kada govorimo o mogućnosti kamere, ovaj telefon dolazi sa True-Form Dual-Matrix sistemom sa senzorima od 50MP, 40MP, 64MP i 13MP. Uz Huawei P50 Pro bili smo sigurni da će većina naših potreba za fotografisanjem biti zadovoljena, bilo da se radi o društvenim mrežama ili deljenju vizuelnih sadržaja sa prijateljima i porodicom. I nismo se razočarali.

Super Main Camera Matrix na P50 Pro telefonu čine moćni Main Camera Matrix i SuperZoom Matrix. Sve ovo, zajedno sa Super High-res Image Processing Engine-om, omogućilo je svetle fotografije u uslovima mračnijeg ambijenta, a maestralni potezi košarkaških majstora su prikazani čistije i sa više detalja.

Huawei P50 Pro stiže sa revolucionarnom inovacijom Huawei XD Optics koja, poput košarkaških asova, prkosi fizici. Kvalitet slike je poboljšan na potpuno nove načine. Tu je i XD Fusion Pro, napredno rešenje koje uključuje novi sistem filtera za izuzetno prefinjene boje, True-Chroma Image Engine i Super HDR tehnologija koja poboljšava detalje i dinamički opseg. Verno reprodukovanje boja je jedan od ključnih elemenata fotografije, a P50 Pro može da napravi i suptilne razlike u nijansama.

Periskopska telefoto kamera od 64MP ima opseg zumiranja do 200 puta. Dakle, umesto da se približavate stvarima koje fotografišete, možete ih približiti pomoću zum objektiva,pa smo zbog toga uspeli da zabeležimo poteze najboljih košarkaša i iz poslednjih redova tribine.

Sa prednje strane telefona nalazi se podjednako impresivna 13MP ultraširoka True-Chroma selfi kamera od 100 stepeni, koja je savršena za autoportrete, velike grupne selfije i fotografije sa veličanstvenim pejzažima. Svaki subjekat izgleda jasno, sa minimalnim šumom, čak i kada zumirate.

Pravo uzbuđenje predstavlja opcija Dual-View snimanja prednjom i zadnjom kamerom, pa istovremeno beležite i zakucavanje u koš i reakciju hiljada navijača oko vas. Pored toga, mogućnost snimanja 4K videa omogućava verodostojno dokumentovanje najzanimljivijih situacija, u svakom trenutku.

Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

I to nije sve!

Huawei P50 Pro se može pohvaliti i drugim vrhunskim karakteristikama i funkcijama koje će korisniku omogućiti najbolje iskustvo.

Tu je IP68 sertifikat koji garantuje zaštitu od prskanja, vode i prašine, baterija od 4360mAh koja podržava brzo punjenje od 66W, a sve pokreće vrhunski Snapdragon 888 čipset.

Poboljšanja ne prestaju

Sa P50 Pro telefonom, Huawei zaokružuje izuzetnu priču, koja mesece istraživanja i razvoja implementira u vrhunski proizvod. Ali tu se njihova inovativnost ne završava.

Najsvežija Huawei nova 10 serija koja nam uskoro dolazi, donosi neke od noviteta koji su revolucionarni na tržištu pametnih telefona. Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro krasi ultratanko kućište, zakrivljeni displej i ergonomski dizajn koji ove telefone čine idealnim za korišćenje u svim situacijama.

Vanserijske fotografije se ističu i kod Huawei nova 10 modela, a ono što će sigurno sve oduševiti jeste najbolja prednja kamera u industriji pametnih telefona, od 60MP, sa ultraširokim uglom, koja je sposobna i za snimanje 4K video snimaka.

Huawei nastavlja sa svojom misijom da kreira proizvode i funkcije koje korisničko iskustvo čine prijatnijim, razvijenijim i lakšim za korišćenje, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite. S nestrpljenjem očekujemo sledeći sportski događaj, na kojem možemo da iskoristimo sve ono što nude kamere na Huawei telefonima.