Kada poželite da ekran telefona bude veliki kao TV - i to rotirajući

Put do idealnog proizvoda često je popločan neposrednim iskustvima i željama korisnika, a posebno kada je u pitanju tržište tehnologije, gde se trendovi i navike menjaju ogromnom brzinom.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Tako je, kada se radi o gledanju televizije, jedan od najčešćih odgovora ispitanika u istraživanju kompanije Samsung bio da "više vremena tokom dana provode gledajući u telefon nego u TV, ali da bi istovremeno želeli da u mobilnim sadržajima uživaju na većem ekranu, uz bolji kvalitet zvuka.

Upravo je ta rečenica bila polazna tačka ka stvaranju prvog na svetu rotirajućeg televizora The Sero, koji ima mogućnost postavljanja horizontalno ili vertikalno, u zavisnosti od sadržaja koji prikazuje ili želja samih korisnika.

Ubrzo potom, otvorio se čitav svet novih mogućnosti, u pogledu stvari koje se mogu gledati na TV-u, a neke od ideja pročitajte u nastavku:

Kućna teretana

Vežbanje uz različite YouTube kanale u proteklom periodu doživelo je masovnu popularnost, a većina nas bi tom prilikom posegnula za laptopom ili telefonom, što nije uvek najpraktičnije, zbog čestih promena položaja prilikom vežbanja.

Zato je The Sero u ovakvim situacijama fenomenalna zamena, budući da vežbe u stojećem položaju možete gledati vertikalno, dok je televizor moguće rotirati uz pomoć daljinskog upravljača ili mobilnog telefona onog momenta kada se vežbe "presele" na pod, kako bi vam bilo lakše da pratite svaki pokret.

Foto: Promo
Foto: Promo

Muzičko veče

Kada smo već kod YouTube-a, i slušanje muzike i gledanje video sadržaja na ovoj platformi mnogo su uzbudljiviji i interaktivniji na velikom ekranu – pogotovo na onom koji se rotira po potrebi.

Jedan od komentara korisnika tokom istraživanja bio je i da "žele da uživaju u muzici sa telefona, ali na zvučnicima najvišeg kvaliteta", a moćni sistem zvučnika na Samsung The Sero televizoru sa snagom od 60W ima više nego dovoljan kapacitet da reprodukuje muziku sa telefona putem Bluetooth konekcije.

Dodatni benefit je zajedničko gledanje muzičkih spotova i koncerata kada ste u većem društvu, kako bi svi istovremeno bili u toku.

Slike sa skijanja, Instagram, TikTok...

Pored napredne tehnologije po pitanju kvaliteta slike i zvuka, najspecifičnija karakteristika ovog televizora svakako je mogućnost vertikalnog gledanja sadržaja, što posebno dolazi do izražaja prilikom skrolovanja kroz društvene mreže.

Bilo da Instagram ili TikTok koristite samo privatno ili vam je to deo posla, sa olakšanjem ćete prigrliti opciju gde više nećete morati da umarate oči gledanjem u mali ekran po ceo dan, već ćete jednim dodirom povezati svoj Android ili IOS pametni telefon sa televizorom.

Iskustvo će biti potpuno zahvaljujući QLED Quantum Dot tehnologiji na bazi veštačke inteligencije, koja je zadužena za savršenu sliku i boje, prilagođavajući je u skladu sa osvetljenjem i spoljašnjim okolnostima do 4K rezolucije.

Foto: Promo
Foto: Promo

Brainstorming i zajednički projekti

Za kraj smo ostavili jednu neočekivanu primenu The Sero televizora, koja ima potencijal da postane sastavni deo modernih kancelarija.

Zahvaljujući jednostavnom povezivanju sa bilo kojim telefonom u prostoriji, kristalno jasnoj slici i mogućnosti rotacije ekrana, ovaj uređaj može biti sjajan pomoćnik prilikom spremanja prezentacija i grupnih projekata sa kolegama.

Umesto slanja telefona u krug kako bi svi videli baš onu sliku koju ste pronašli, sadržaj na ekranu televizora biće jednako vidljiv svima u prostoriji, te će čitav proces brainstorminga biti brži i efikasniji.

The Sero rotirajući televizor biće najbolji prijatelj vašeg pametnog telefona, jer je potreban samo jedan dodir da se sadržaj sa telefona prebaci na veliki ekran.

Stoga, da bi ugođaj bio potpun, svakom kupovinom The Sero televizora, zaključno sa 21. martom 2021. godine ili do isteka zaliha, dobijate na poklon telefon Galaxy A31. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrovati svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a više informacija o promocijama možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/offer/sero-galaxy-a31/.