Huawei Nova 5T - vaš novi omiljeni partner za igranje igrica

Huawei Nova 5T je najnoviji predstavnik srednje klase telefona koji je kompanija Huawei nedavno predstavila našem tržištu. Namenjena je mlađoj generaciji, ali i svim onima koji se tako osećaju. Pažnju je privukla prvenstveno svojim zanimljivim dizajnom i bojama: Crush Blue – jarko plava boja koja se presijava i na kojoj se svetlost prelama u različite nijanse plave boje, Midsummer Purple – jedinstvena ljubičasta boja, sa mističnim odsjajem i neobičnim dizajnom koji celom površinom zadnje strane telefona ima ugraviran naziv “nova” i nešto klasičnija Black, crna boja.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Pored zanimljivog dizajna, pažnju mladih ovaj telefon privlači i zbog izuzetno dobrih performansi. Krasi ga sistem od pet pametnih kamera, kao i procesor koji omogućava potpuno novo i jedinstveno iskustvo igranja video igara na pametnom telefonu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Znamo da mlađe generacije provode mnogo vremena koristeći telefone, do te mere da su potpuno preuzeli primat nad svim ostalim uređajima, kao što su TV, računar i fotoaparat. Zbog toga je Huawei Nova 5T pravi izbor ukoliko od pametnog telefona očekujete kvalitetan uređaj i još bolje performanse.

Huawei Nova 5T poseduje Kirin 980 čipset po kojem su poznati Huawei premijum telefoni iz Mate 20 i P30 serija. Zahvaljujući međusobnoj saradnji Kirin 980 čipseta i Turbo GPU 3.0, moguće je pokretanje 3D igara visoke rezolucije. Uz pomoć GPU Turbo 3.0 tehnologije, Huawei Nova 5T u potpunosti koristi potencijal Kirin 980 čipseta za poboljšanje brzine kadrova u 3D igrama. Saradnja čipseta i turbo procesora efektivno smanjuje podrhtavanje dinamičkih slika u realnom vremenu, tokom igranja igara. Do sada je nova generacija GPU Turbo tehnologije prilagođena za oko 25 popularnih igara, kao što su PES2019, FIFA Mobile, Fortnite, PUBG Mobile i druge.

Pored odličnih performansi koje omogućavaju izuzetno gejming iskustvo, tu je sistem kamera visokog kvaliteta – za fotografije koje ćete pamtiti. Bez obzira na to da li više volite da fotografišete druge ili sebe, Huawei Nova 5T je tu za vas. Na zadnjoj strani se nalaze četiri AI kamere, od kojih glavna ima 48 MP, dok prednja kamera ima 32 MP.

Foto: Promo
Foto: Promo

Zadnja kamera od 48 MP omogućava vam pravljenje kako dnevnih, tako i izuzetnih noćnih fotografija. Zahvaljujući drugim kamerama sa kojima sarađuje, možete kreirati divne fotografije u poretet režimu, noćnom režimu fotografisanja ali i zumirati najsitnije detalje prilikom fotografisanja.

Prednja AI kamera od 32 MP tu je za pravljenje nezaboravnih selfija, kako samostalnih, tako i sa društvom ili porodicom. Ona beleži i najsitnije detalje, a zbog podrške veštačke inteligencije ulepšavanje u realnom vremenu dovedeno je na potpuno novi nivo, zbog čega efekti na fotografiji deluju prirodno, izražavajući dubinu i detalje na vašem licu.

Huawei Nova 5T ima i SuperCharge 22,5W tehnologiju koja omogućava da napunite svoj telefon od 0 do 50% za samo pola sata, dok mu je za punjenje do 100% potrebno oko sat i po vremena.