Prvi Hisense pametni telefoni na srpskom tržištu: Hisense Infinity H30

Kompanija Hisense, širom sveta poznata kao jedan od vodećih proizvođača televizora, bele tehnike i klima uređaja, predstavila je svoje pametne telefone po prvi put na srpskom tržištu. Karakteriše ih odličan odnos performansi, kvaliteta i cene. Model koji će obeležiti ovu godinu je novi Hisense Infinity H30.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Hisense Infinity H30 dolazi sa kristalno jasnim ekranom od 6,5 inča i odnosom ekrana prema telu od 83,3 odsto što korisnicima daje neograničene mogućnosti kada su u pitanju gledanje filmova i video sadržaja. Impresivna baterija od 4530 mAh sa veštačkom inteligencijom (AI) za uštedu energije obezbeđuje duže trajanje baterije izlazeći u susret potrebama korisnika koji su uvek u pokretu.

Infinity H30 pokreće MediaTek Helio P70 AI čipset koji pruža još bolje iskustvo uz poboljšanu efikasnost i dodatna unapređenja performansi.

Hisense H30 pametni telefoni sa opcijom AI power saving i dodatnim režimima za uštedu energije olakšaće rad na uređaju, smanjujući potrošnju energije i produžavajući vreme rada. Kako bi efikasan rad pametnog telefona bio zagarantovan, Hisense je razvio aplikaciju pod nazivom „Cleaner” koja čisti keš memoriju na uređajima samo jednim klikom.

Uz internu memoriju od 128GB i slot za MicroSD karticu nema brisanja dragih uspomena, a 4GB RAM memorije omogućava brže pokretanje aplikacija i neometan prelaz iz jedne u drugu aplikaciju.

O kompaniji

Kompanija Hisense pomera granice inovacija još od 1969. Tokom 5 decenija, Hisense je posvećen razvoju inovacija u oblasti potrošačke elektronike. Trenutno je najbrže rastući TV brend u Kini i južnoj Africi. Hisense je izgradio 54 kompanije u inostranstvu, a poseduju i 14 vrhunskih proizvodnih postrojenja u Evropi, centralnoj Americi i južnoj Africi. Pored toga, raspolaže sa 12 centara za istraživanja i razvoj širom sveta. Sva ova postrojenja imaju za cilj da obezbede visokokvalitetne, vrhunske i pristupačne proizvode koji unapređuju živote korisnika.

Zadnja dvostruka kamera modela Infinity H30 pravi portrete profesionalnog kvaliteta sa umetnički zamućenom pozadinom. Ovaj pametni telefon može da prepozna 16 različitih scena zahvaljujući naprednim AI algoritmima. Prilikom slikanja, inutitivno bira najprikladniju ekspoziciju i boje kako bi slika bila savršena. Selfi kamera ima 20MP i dolazi sa velikim otvorom blende od f/2.0 što za rezultat ima savršene selfije.

Cilj kompanije je da svojim proizvodima olakša, unapredi i učini zanimljivijim živote svojih korisnika. Zato teži tome da najnovije tehnologije učini dostupnim svima kroz uređaje lepog dizajna i vrhunske izrade. Upravo je to bila ideja prilikom kreiranja modela Infinity H30.

Hisense Infinity H30 će biti moguće kupiti u svim bolje snabdevenim maloprodajnim lanicma, kao što su Tehnomanija, Gigatron, Tehnomedia, Donić DOO, Kondor AS, Dr. Techno i Trgo-Ban.

Pored mobilnih telefona, Hisense proizvodi belu tehniku, televizore, set-top box uređaje, opremu za digitalno TV emitovanje, bežične module, bežične PC kartice i optičke komponente za industriju telekomunikacija.

Foto: Promo
Foto: Promo

PR

Prednosti koje donosi kamera u vozilima

Živimo u svetu u kome su promene konstantne, a broj automobila na ulicama raste svakog trenutka. Prema podacima iz 2018. godine, na ulicama Srbije prisutno je preko 2 miliona vozila, a 2010. godine ovaj broj je iznosio 1,5 miliona.

PR četvrtak 18.07. 10:00

Pametni telefon koji odiše luksuznim dizajnom i kvalitetom - Huawei P30 Lite

Od trenutka kada je zvanično predstavljena, Huawei P30 serija osvojila je korisnike širom sveta. Kako zbog neverovatnih performansi, tako i zbog izvanrednog dizajna. Modelima iz P30 serije, kompanija Huawei podigla je čitavu P seriju na potpuno novi nivo i redefinisala pravila u oblasti fotografisanja.

PR petak 28.06. 13:40
strana 1 od 3 idi na stranu