Pametni telefon koji odiše luksuznim dizajnom i kvalitetom - Huawei P30 Lite

Od trenutka kada je zvanično predstavljena, Huawei P30 serija osvojila je korisnike širom sveta. Kako zbog neverovatnih performansi, tako i zbog izvanrednog dizajna. Modelima iz P30 serije, kompanija Huawei podigla je čitavu P seriju na potpuno novi nivo i redefinisala pravila u oblasti fotografisanja.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Nedavno pridruženi član P30 porodice – Huawei P30 Lite pametni telefon poseduje izvanredne performanse, uz jedinstven dizajn, ali i kameru koja svojim kvalitetom parira mnogim drugim pametnim telefonima višeg cenovnog ranga.

Huawei P30 Lite dostupan je u tri boje: Midnight Black, Pearl White i Peacock Blue. Pomoću nove tehnologije nano-difrakcije teksture, blistavi sloj u koji je više puta ugraviran tanak sloj mastila uz gradijentnu boju, koristi se za refrakciju i difrakciju svetlosti pomoću nano-teksture, pomoću čega se dobija jedinstven odsjaj koji poseduje Huawei P30 Lite.

Midnight Black je mračna, suptilna i luksuzna varijanta P30 Lite pametnog telefona u crnoj boji. Reflektuje svetlost poput sjajnih zvezda na noćnom nebu, zbog čega odiše misterioznošću i elegancijom.

Boja Pearl White je bela boja koja, uz sjajni završni sloj, može biti savršeno rešenje za sve one koji žele da njihov pametni telefon odiše nežnošću i sofisticiranošću.

Opcija Peacock Blue pruža plemenit i misteriozan osećaj uz nepredvidivi plavo-ljubičasti gradijent, svojstven svim uređajima iz P30 serije.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pored sjajnog dizajna, ekran telefona Huawei P30 Lite je podjednako briljantan. Ekran veličine 6,15 inča sa otvorom za prednju kameru od 24 MP u obliku kapljice, pojačava osećaj kvaliteta tehnologije na uređaju.

Kada je reč o kvalitetu, neizostavan deo je svakako kamera. Huawei P30 Lite poseduje glavnu kameru od 48 MP, što mu omogućava da stvara fotografije profesionalnog kvaliteta. Ono što njegovu kameru čini toliko moćnom je korišćenje Quad Bayer šeme koja, u odnosu na klasičnu Bayer šemu, grupiše boje u četiri pravougaone grupe, što senzoru omogućava da istovremeno ostvari optimalnu visoku rezoluciju i odlične performanse pri slabijem osvetljenju, tako što eliminiše vremensku razliku između ,,kratke“ i ,,dugačke“ ekspozicije u HDR fotografijama. Huawei P30 Lite telefon koristi CMOS senzor, što uz impresivan broj piksela od 48 miliona predstavlja veliko dostignuće na polju tehnologije, iako je reč o polju koje se konstantno razvija i napreduje.