1. Ne držim na telefonu stvari koje ne želim da budu ukradene.
    Telefon je za telefoniranje.
    Računar je za računanje.
    Fotoaparat je za slikanje.
    Lični backup diskovi su za čuvanje podataka.
    (Jednostavno, 20. jun 2021 13:30)

    Onda vam je neka stara Nokia rešenje. Ja opet ne mogu da dočekam da i dokumenta mogu da držim na telefonu i da ne vucaram novčanik više pored telefona. A ove gluposti iz teksta zna se gde se nalaze - svako je dovoljno odrastao da zna šta se instalira na telefon i šta su bezbedne aplikacije.
    (Alex, 23. jun 2021 10:59)

    # Link komentara

  2. Ne držim na telefonu stvari koje ne želim da budu ukradene.
    Telefon je za telefoniranje.
    Računar je za računanje.
    Fotoaparat je za slikanje.
    Lični backup diskovi su za čuvanje podataka.
    (Jednostavno, 20. jun 2021 13:30)

    # Link komentara

  3. avast je izuzetno agresivan i neprijatan. tražio sam neki antivirus za kompjuter, prvo sam imao eset ali je komp užasno sporo radio, pa sam prešao na avast... i izgleda da sam se zeznuo. prvo je bila free verzija, onda sam se pretplatio na dvogodišnju zaštitu, pa sam platio još i čišćenje kompjutera. male su to pare, ali avast ne prestaje da me zatrpava zastrašujućim porukama (na primer toliko i toliko njih zna vašu lokaciju, pretplatite se na vpn ili tako nešto, ili drugi mogu da znaju šta vi pretražujete, a mi možemo da vas zaštitimo ako platite toliko i toliko i sl) i sve te uznemirujuće poruke imaju na kraju poentu da još nešto kupim od avasta, još neku dodatnu zaštitu, malo im je što imam dve pretplate kod njih, treba još. imam utisak da kad bih prodao sve što imam, skinuo i kožu s leđa, i sve dao avastu da me štiti na sve moguće načine da bi oni i posle toga nastavili da me zasipaju nekim novim ponudama. jedva čekam da mi isteknu ove pretplate pa da se otkačim od njih. (ali samo da dodam da ipak ima i dobrih strana, na primer avast vam unapred jasno označi koji su sajtovi bezbedni, a koji ne, pre nego što ih otvorite, pa vam daje mogućnost da za sve sajtove blokirate sve trackere, reklame i takve stvari - ali onda se rotten tomatoes buni i neće da radi dok mu ne dozvolite reklame haha, i tako dalje, i tako dalje...)
    (direktor kombinata, 19. jun 2021 09:20)

    # Link komentara

  4. Hahahah, rekao avast. Moje saucesce svima koji koriste avast/avg.
    (Klm, 18. jun 2021 23:09)

    # Link komentara

  5. Lično koristim premium verzije antivirusa (sada koristim eset) .
    Konkretno prošle godine sam kupio i godišnju licencu avasta jer mi je delovao ok dok sam ga koristio kao trajal verziju. Kad sam kupio licencu mislio sam da će nestati reklame . Reklame jesu nestale ali me je udavila reklama samog avasta za dodatni vpn . Deinstalirao sam avast posle dva meseca upotrebe .
    Hvala ali avast više ne . A delovao je ok ali reklama za vpn ...
    (BorG, 18. jun 2021 22:24)

    # Link komentara

  6. Evo moja banka namece i za web bankig obaveznu tel. aplikaciju koja zahteva i pristup mikrofonu i mojim kontaktima izmedju ostalih 30ak dozvola - rešenje - menjam banku i idem u onu gde za korišćenje ebankinga nije obavezna i telefonska aplikacija
    (V for Vendetta, 18. jun 2021 16:14)

    # Link komentara

  7. Nema preterane potrebe za antivirusnim softverom na telefonu dokle god se odgovorno koristi. Teski su, trose previse baterije, i sami umeju da budu puni reklama.
    (Ron Vizli, 18. jun 2021 15:48)

    # Link komentara